Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

"Prachtig , om al die jonge ondernemers samen te zien groeien"

Ohad Gilad - Eigenaar 42 Workspace, Rotterdam

Ondernemen doe je zo

Het is druk in 42Workspace als we arriveren. De hagelnieuwe co-working space in het hart van Rotterdam, midden op de Witte de Withstraat leeft en bruist. Op de flex-werkplekken werken jonge professionals aan hun bedrijf of idee, in het theater is een lezing bezig over Bitcoin. Aan de bar staan twee verdwaalde toeristen te vragen naar de weg.

Een goedlachse Ohad Gilad staat zelf achter de balie en schenkt koffie. “We hebben een zieke, dus ik spring zelf even bij! “, zegt de ras ondernemer. “Dat is het mooie aan zo’n broedplaats, het is gewoon weer pionieren als ondernemer. Daar hoort alles bij, ook het koffiezetten, lacht de 42 jarige Rotterdammer en schenkt onze cappuccino – met hartje! – in.

42Workspace biedt startende en groeiende ondernemers uit de technologie sector een creatieve plek om samen te werken aan hun droom. “Wij zijn dit initiatief vorig jaar gestart omdat we de behoefte zagen aan een echt goede omgeving voor creatieve tech bedrijven om op 1 plaats samen te komen”, begint Ohad. Er zijn wel voldoende co-working spaces, maar geen eentje richt zich puur op technologie. Daarom zijn wij 42Workspace gestart”.

Toekomstmaker

En behoefte is er. De 2400m2 die beschikbaar was voor het concept is inmiddels vol.”We zien dat jonge bedrijven, maar ook groeibedrijven ons steeds beter weten te vinden”,aldus Ohad. “We organiseren veel evenementen rondom actuele thema’s, zoals Blockchain, Artificial Intelligence en Virtual Reality. Die evenementen trekken steeds meer bezoekers en dat versterkt de community dan weer. Binnenkort gaat ons dakterras weer open en openen we een gym beneden in de kelder. Allemaal gave dingen om de plek meer te laten leven en een echte community te bouwen”.

Ohad’s visionaire manier van werken blijft niet onopgemerkt: Vorige maand werd hij nog gekozen to “een van de top 50 toekomstmakers van Nederland”. Lachend: “Ach, dat is prachtig, maar dat is niet waar het mij om gaat. Ik wil een community bouwen die ertoe doet. Als je dat van dichtbij mee mag maken hoe snel jonge ondernemers supersnel groeien binnen jouw community, dat is echt het allermooiste wat er is. Zeker als dat is door het gebruik van nieuwe en slimme technologie, want dat is uiteindelijk toch waar de wereld heen gaat. Ik ben blij dat ik dat de hele dag om mij heen zie”

Inspiratie

Wie: Ohad Gilad
Uit: Rotterdam
Dagelijks leven: Eigenaar 42 Workspace, Keady Ventures en oprichter van WeTechRotterdam
Hobbies: Ondernemen, eten en drinken en capoeira
Motto: Technology first!

Wat Ohad inspireerde: