België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Bestel je producten op tijd! Onze bezorgdiensten verwachten extra drukte tot en met 5 december.

A10 FORMAAT

Alles over <br> A10 Formaat

Alles over
A10 Formaat

Wat voor soort papier is het A10 formaat?

Hoewel A10 de kleinste van de A serie is, is het met een afmeting van 37 x 26 mm en een gelimiteerde drukgebied nogsteeds heel handig voor het drukken van stempels of kleine coupons. Door zijn kleine formaat is het ook bijna onmogelijk om erop te schrijven.

A10 afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A10
Afmetingen in millimeters: 37 x 26 mm
Afmetingen in centimeters: 3.7 x 2.6 cm
Afmetingen in inches: 1 x 1.5 in

Wanneer gebruik ik A10 papier voor drukwerk?

Het A10 formaat wordt vaak gebruikt voor het drukken van kleine stempels en coupons. Ondanks de gelimiteerde ruimte kan je nogsteeds jouw logo erop drukken. Dit formaat kan je gebruiken om bijvoorbeeld stempels of vouchers uit te delen aan je klanten bij je volgende bedrijfsevenement.

Het voordeel van dit formaat is dat het zo klein is dat je gemakkelijk veel stempels of vouchers kan laten drukken zonder er te veel geld in te investeren. Daarnaast kan je ze ook gemakkelijk in grote hoeveelheden meenemen, dankzij het kleine formaat. Zo kan je ze gemakkelijk uitdelen.

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan voor een product op A10 formaat. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk met een offerte. Je kan ook je ontwerp naar ons sturen. Wij zullen dan de beste manier zoeken om jouw ontwerp op A10 couponnen, stickers, of een ander product te drukken.

Print resolutie voor A10

Voor het drukken van een afbeelding van A10 formaat, de kleinste van de A- serie, is het essentieel om de juiste resolutie van 26 x 37 mm met 300 ppi (pixels per inch) te gebruiken. Voeg een afloop van 3 mm toe aan alle randen van je ontwerp, om er zeker van te zijn dat jouw drukwerk zonder witte rand geleverd worden. InDesign heeft een tool waarmee je gemakkelijk afloop toe kan voegen, maar in Photoshop moet dit handmatig gedaan worden. Niet zeker of je afloop op de juiste manier toegevoegd hebt? Check onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Altijd een goed design
  • Altijd persoonlijke hulp