De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A10 FORMAAT

Alles over
A10 Formaat

Wat voor soort papier is het A10 formaat?

Hoewel A10 de kleinste van de A serie is, is het met een afmeting van 37 x 26 mm en een gelimiteerde drukgebied nogsteeds heel handig voor het drukken van stempels of kleine coupons. Door zijn kleine formaat is het ook bijna onmogelijk om erop te schrijven.

A10 afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A10
Afmetingen in millimeters: 37 x 26 mm
Afmetingen in centimeters: 3.7 x 2.6 cm
Afmetingen in inches: 1 x 1.5 in

Wanneer gebruik ik A10 papier voor drukwerk?

Het A10 formaat wordt vaak gebruikt voor het drukken van kleine stempels en coupons. Ondanks de gelimiteerde ruimte kan je nogsteeds jouw logo erop drukken. Dit formaat kan je gebruiken om bijvoorbeeld stempels of vouchers uit te delen aan je klanten bij je volgende bedrijfsevenement.

Het voordeel van dit formaat is dat het zo klein is dat je gemakkelijk veel stempels of vouchers kan laten drukken zonder er te veel geld in te investeren. Daarnaast kan je ze ook gemakkelijk in grote hoeveelheden meenemen, dankzij het kleine formaat. Zo kan je ze gemakkelijk uitdelen.

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan voor een product op A10 formaat. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk met een offerte. Je kan ook je ontwerp naar ons sturen. Wij zullen dan de beste manier zoeken om jouw ontwerp op A10 couponnen, stickers, of een ander product te drukken.

Print resolutie voor A10

Voor het drukken van een afbeelding van A10 formaat, de kleinste van de A- serie, is het essentieel om de juiste resolutie van 26 x 37 mm met 300 ppi (pixels per inch) te gebruiken. Voeg een afloop van 3 mm toe aan alle randen van je ontwerp, om er zeker van te zijn dat jouw drukwerk zonder witte rand geleverd worden. InDesign heeft een tool waarmee je gemakkelijk afloop toe kan voegen, maar in Photoshop moet dit handmatig gedaan worden. Niet zeker of je afloop op de juiste manier toegevoegd hebt? Check onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

Superservice! Richard 20.07.2021

Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?