België

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4
Alles over <br> A3 Flyers Formaten

Alles over
A3 Flyers Formaten

Wat voor soort flyer is het A3 formaat?

Opzoek naar flyers die de aandacht zullen trekken? Dan zijn A3 flyers perfect voor jou. Deze flyers hebben een afmeting van 297 x 420 mm en zijn groot genoeg om opgemerkt te worden, vooral in drukkere gebieden. Het bied meer dan genoeg ruimte voor een creatief ontwerp en text dat zeker de aandacht zal trekken.

A3 Flyer afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A3 Flyer
Afmetingen in millimeters: 297 x 420 mm
Afmetingen in centimeters: 29.7 x 42 cm
Afmetingen in inches: 11.7 x 16.5 in
Opvallen met Flyer & Folders

Opvallen met Flyer & Folders

Druk flyers om je bedrijf of evenement te promoten!

Wanneer gebruik ik A3 Flyers?

A3 flyers of folders hebben genoeg ruimte voor artistieke ontwerpen en gedetailleerde texten, wat het een geschikte keuze maakt voor drukke gebieden zoals op straat en in winkel centrums. Dankzij hun grote formaat valt het lekker op als je het uitdeelt.

Door het formaat kan je informatie zoals promotie details toevoegen, wat toekijkers zeker zal aantrekken en waardoor jouw merkbekendheid vergroot wordt. Ze zijn zelfs groot genoeg om op muren te printen voor extra visibiliteit.

Je kan op ons rekenen om jou te voorzien van het drukken van A3 flyers of folders. Deze zijn beschikbaar in vier verschillende soorten dikte zoals dun, van 135 gsm, medium, wat 170 gsm is, standaard, wat 250 gsm is, en dik, wat 400 gsm is. Ze zijn ook beschikbaar in glanzend, mat, en beschrijfbaar. We kunnen ze ook op een of juist beide kanten bedrukken. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je jouw doelgroep voldoende informatie geeft over jouw merk.

Als je op zoek bent naar het juiste formaat om jouw merk te promoten, met voldoende ruimte om jouw bericht duidelijk te maken, dan is dit formaat perfect voor jou.

Print resolutie voor A3 Flyers

Om een duidelijke resolutie te krijgen voor je A3 flyers, is het belangrijk dat je de resolutie aanpast naar 297 x 420 mm met 300 ppi. Vergeet niet om een afloop van minimaal 3 mm aan alle zijdes toe te voegen om er zeker van te zijn dat je jouw product precies als gewenst ontvangt. Je kan de InDesign tool gebruiken om gemakkelijk afloop toe te voegen, of je kan het handmatig in Photoshop toevoegen. Als je niet zeker weet hoe je dit moet doen kan je onze gratis sjablonen gebruiken op de product pagina van het product dat je bestelt.

Voordat je gaat...

Hiermee kan je er zeker van zijn dat je het juiste formaat voor jouw flyers kiest, om jouw marketing doelen te behalen. Bekijk onze website voor meer informatie over verschillende promotie materialen die zeker bij jouw merk zullen passen. Stuur ons gerust een bericht of vraag een offerte aan.