De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A3 Flyers Formaten

Alles over
A3 Flyers

Wat voor soort flyer is het A3 formaat?

Opzoek naar flyers die de aandacht zullen trekken? Dan zijn A3 flyers perfect voor jou. Deze flyers hebben een afmeting van 297 x 420 mm en zijn groot genoeg om opgemerkt te worden, vooral in drukkere gebieden. Het bied meer dan genoeg ruimte voor een creatief ontwerp en text dat zeker de aandacht zal trekken.

A3 Flyer afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A3 Flyer
Afmetingen in millimeters: 297 x 420 mm
Afmetingen in centimeters: 29.7 x 42 cm
Afmetingen in inches: 11.7 x 16.5 in

Opvallen met
Flyer & Folders

Druk voordelige flyers af om jouw bedrijf of evenement een boost te geven!

Bestel A3 Flyers

Wanneer gebruik ik A3 Flyers?

A3 flyers of folders hebben genoeg ruimte voor artistieke ontwerpen en gedetailleerde texten, wat het een geschikte keuze maakt voor drukke gebieden zoals op straat en in winkel centrums. Dankzij hun grote formaat valt het lekker op als je het uitdeelt.

Door het formaat kan je informatie zoals promotie details toevoegen, wat toekijkers zeker zal aantrekken en waardoor jouw merkbekendheid vergroot wordt. Ze zijn zelfs groot genoeg om op muren te printen voor extra visibiliteit.

Je kan op ons rekenen om jou te voorzien van het drukken van A3 flyers of folders. Deze zijn beschikbaar in vier verschillende soorten dikte zoals dun, van 135 gsm, medium, wat 170 gsm is, standaard, wat 250 gsm is, en dik, wat 400 gsm is. Ze zijn ook beschikbaar in glanzend, mat, en beschrijfbaar. We kunnen ze ook op een of juist beide kanten bedrukken. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je jouw doelgroep voldoende informatie geeft over jouw merk.

Als je op zoek bent naar het juiste formaat om jouw merk te promoten, met voldoende ruimte om jouw bericht duidelijk te maken, dan is dit formaat perfect voor jou.

Print resolutie voor A3 Flyers

Om een duidelijke resolutie te krijgen voor je A3 flyers, is het belangrijk dat je de resolutie aanpast naar 297 x 420 mm met 300 ppi. Vergeet niet om een afloop van minimaal 3 mm aan alle zijdes toe te voegen om er zeker van te zijn dat je jouw product precies als gewenst ontvangt. Je kan de InDesign tool gebruiken om gemakkelijk afloop toe te voegen, of je kan het handmatig in Photoshop toevoegen. Als je niet zeker weet hoe je dit moet doen kan je onze gratis sjablonen gebruiken op de product pagina van het product dat je bestelt.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

Superservice! Richard 20.07.2021

Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?