De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A4 FORMAAT

Alles over
A4 Formaat

Wat voor soort papier is het A4 formaat?

Het A4 papier is het meest gebruikte papier formaat in de wereld. Dit klassieke formaat papier wordt overal gebruikt, met een uitzondering voor Noord-Amerika, waar ze een andere standaard hebben. Een A4 poster heeft een afmeting van 210 x 297 mm en wordt typisch gebruikt voor verschillende soorten documenten, zoals tijdschriften, briefpapier, en veel meer. Als de kleinste poster maat is het de ideale keuze voor een sprekend design met weinig tekst.

A4 afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A4
Afmetingen in millimeters: 210 x 297 mm
Afmetingen in centimeters: 21 x 29.7 cm
Afmetingen in inches: 8.3 x 11.7 in

Wanneer gebruik ik A4 papier voor drukwerk?

A4 poster papier is meestal de beste manier om mensen te laten weten over evenementen, aangezien het makkelijk uit te delen is. Je kan ze ook gemakkelijk bij informatie balies plaatsen, handig voor mensen om mee te nemen.

Een goed voorbeeld hiervan is onze standaard poster, die beschikbaar is in twee verschillende materialen, zoals standaard en kleurblokkend. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de posters lang goed en mooi blijven, onze A4 posters zorgen daarom voor het beste promotie materiaal.

We hebben ook sticky posters beschikbaar in A4 formaat. Deze zijn makkelijk op te hangen dankzij hun sticky achterkant. Je kan ze ook weer makkelijk eraf halen en ergens anders plakken. A4 papier is ook een handig formaat als je uitnodigingen gaat versturen, aangezien je genoeg ruimte hebt voor een mooi design en tekst.

Print resolutie voor A4

Voor een afbeelding met de beste kwaliteit is het belangrijk om de juiste resolutie te hebben. Een resolutie van 210 x 297 mm met 300 ppi (pixels per inch) is perfect voor een afbeelding van A4 formaat. Vergeet niet om afloop toe te voegen! Afloop is onmisbaar als je je producten precies zoals je verwacht had wilt ontvangen. Voeg een afloop van 3 mm aan alle kanten van je document toe. InDesign heeft een tool waar je makkelijk afloop mee toe kan voegen. In Photoshop moet je het handmatig toe voegen. Niet zeker of je afloop goed hebt toegevoegd? Gebruik onze gratis sjabloon op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Perfecte service en hulp Bjorn Vankeirsbilck 7.04.2021

Perfecte service en hulp

Goede klantenservice Heleen Vanhoucke 29.03.2021

Goede klantenservice, telkens direct antwoord op al mijn vragen! Levering was ook top: sneller dan voorzien!

Thank you! AM 14.03.2021

A regular delivery is only 5 days, we got great printing quality on a budget price. Thank you very much for making our little booklet possible!