De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A4 Menukaart Formaat

Alles over het
A4 Menukaart Formaat

Wat voor soort menukaart is het A4 formaat?

Ben je opzoek naar een menukaart waarop je al je gerechten kan weergeven terwijl je ook nog genoeg ruimte hebt voor een mooi ontwerp dat bij je restaurant past? Ga dan voor A4 menukaarten. Met een afmeting van 210 x 297 mm is dit het meest gebruikte formaat voor menukaarten.

A4 Menukaart afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A4 Menukaart
Afmetingen in millimeters: 210 x 297 mm
Afmetingen in centimeters: 21 x 29.7 cm
Afmetingen in inches: 8.3 x 11.7 in

Laat jouw gerechten
uitblinken in stijl

Je menukaart weerspiegelt de kwaliteit van je gerechten. Ontwerp het dus met liefde!

Bestel nu

Wanneer gebruik ik A4 Menukaarten?

A4 menukaarten zijn de meest veelzijdige optie die je kan vinden en zijn dus geschikt voor allerlei verschillende soorten restaurants. Het voordeel van dit formaat is dat ze een formaat hebben dat lekker in de hand ligt en makkelijk uit te delen aan je klanten. Je kan kiezen voor een enkelzijdige bedrukking, een dubbelzijdige bedrukking, of zelfs een gevouwen menukaart gaan.

A4 menukaarten zie je vaak in fast-food en afhaal restaurants. Klanten van dit soort restaurants komen vaak langs voor een snelle hap, en hebben dus geen overvolle menukaart nodig. A4 menukaarten zijn groot genoeg voor een duidelijk overzicht van je gerechten en je kan er ook nog een ontwerp op kwijt.

Bij Drukzo kan je je menukaarten van a tot z personaliseren. Kies voor de soort menukaart, zoals standaard, pvc, of gevouwen. Kies vervolgens voor dikte en afwerking van je menukaart. Geef als laatste aan hoeveel stuks je wilt hebben en wanneer je het geleverd wilt hebben. Plaats je bestelling, upload je ontwerp en laat de rest aan ons over.

Print resolutie voor A4 Menukaarten

Om een menukaart van de beste kwaliteit te maken is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Voor dit formaat is dat 210 x 297 mm met 300 dpi. Vergeet niet om afloop toe te voegen! Door een afloop van 3 mm aan alle zijdes van je ontwerp toe te voegen, zorg je ervoor dat je jouw menukaarten zonder witte snijrandjes ontvangt. Je kan dit gemakkelijk toevoegen in de ingebouwde tool in InDesign, of handmatig in Photoshop. Om je hierbij te helpen kan je gebruik maken van de gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

Superservice! Richard 20.07.2021

Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?