België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

A4 Menukaart Formaat

Alles over het <br> A4 Menukaart Formaat

Alles over het
A4 Menukaart Formaat

Wat voor soort menukaart is het A4 formaat?

Ben je opzoek naar een menukaart waarop je al je gerechten kan weergeven terwijl je ook nog genoeg ruimte hebt voor een mooi ontwerp dat bij je restaurant past? Ga dan voor A4 menukaarten. Met een afmeting van 210 x 297 mm is dit het meest gebruikte formaat voor menukaarten.

A4 Menukaart afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A4 Menukaart
Afmetingen in millimeters: 210 x 297 mm
Afmetingen in centimeters: 21 x 29.7 cm
Afmetingen in inches: 8.3 x 11.7 in
__Laat jouw gerechten <br>uitblinken in stijl__

Laat jouw gerechten
uitblinken in stijl

Je menukaart weerspiegelt de kwaliteit van je gerechten. Ontwerp het dus met liefde!

Wanneer gebruik ik A4 Menukaarten?

A4 menukaarten zijn de meest veelzijdige optie die je kan vinden en zijn dus geschikt voor allerlei verschillende soorten restaurants. Het voordeel van dit formaat is dat ze een formaat hebben dat lekker in de hand ligt en makkelijk uit te delen aan je klanten. Je kan kiezen voor een enkelzijdige bedrukking, een dubbelzijdige bedrukking, of zelfs een gevouwen menukaart gaan.

A4 menukaarten zie je vaak in fast-food en afhaal restaurants. Klanten van dit soort restaurants komen vaak langs voor een snelle hap, en hebben dus geen overvolle menukaart nodig. A4 menukaarten zijn groot genoeg voor een duidelijk overzicht van je gerechten en je kan er ook nog een ontwerp op kwijt.

Bij Drukzo kan je je menukaarten van a tot z personaliseren. Kies voor de soort menukaart, zoals standaard, pvc, of gevouwen. Kies vervolgens voor dikte en afwerking van je menukaart. Geef als laatste aan hoeveel stuks je wilt hebben en wanneer je het geleverd wilt hebben. Plaats je bestelling, upload je ontwerp en laat de rest aan ons over.

Print resolutie voor A4 Menukaarten

Om een menukaart van de beste kwaliteit te maken is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Voor dit formaat is dat 210 x 297 mm met 300 dpi. Vergeet niet om afloop toe te voegen! Door een afloop van 3 mm aan alle zijdes van je ontwerp toe te voegen, zorg je ervoor dat je jouw menukaarten zonder witte snijrandjes ontvangt. Je kan dit gemakkelijk toevoegen in de ingebouwde tool in InDesign, of handmatig in Photoshop. Om je hierbij te helpen kan je gebruik maken van de gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Altijd een goed design
  • Altijd persoonlijke hulp