België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Let op! Vanwege piekdrukte bij PostNL zijn sommige bestellingen vertraagd. Via de Track & Trace link vind je de laatste informatie. Sorry voor het ongemak.

A5 Flyer Formaten

Alles over <br> A5 Flyers

Alles over
A5 Flyers

Wat voor soort papier is het A5 formaat?

Het A5 formaat voor flyers hebben een afmeting van 148 x 210 mm. Deze flyers zijn een minder grote investering aangezien ze kleiner zijn dan A4 flyers bijvoorbeeld. Ze bieden tegelijkertijd wel genoeg ruimte voor relevante informatie en ontwerpen aan, wat het een effectief marketing medium maakt. Dankzij deze kenmerken is het een goede optie voor start-ups en kleine bedrijven met een klein budget.

A5 Flyer afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A5 Flyer
Afmetingen in millimeters: 148 x 210 mm
Afmetingen in centimeters: 14.8 x 21 cm
Afmetingen in inches: 5.8 x 8.3 in
Check our A5 flyers range!

Check our A5 flyers range!

Discover our full range of our A5 flyers to boost your business or event!

Wanneer gebruik ik A5 Flyers?

A5 Flyers zijn makkelijk mee te nemen en te distributeren dankzij hun kleine formaat. Dit werkt goed als je ze in drukkere gebieden uit wilt delen, wat je merkbekendheid mogelijk vergroot.

Als het gaat om het drukken van A5 flyers en A5 folders, kan je op Drukzo rekenen om het allemaal voor jou te regelen. Wij hebben een groot aanbod aan flyers en folders, er zit altijd wel wat tussen dat perfect bij jouw marketing campagne past. Wij hebben bijvoorbeeld flyers die in verschillende diktes gedrukt kunnen worden, zoals dun, medium, standaard, en dik.

Ook hebben wij A5 flyers in verschillende uitstralingen zoals glanzend, mat, en beschrijfbaar, wat je flyers een extra dimensie geeft. Folders zijn beschikbaar in glanzend en mat, wat de kwaliteit van de folders omhoog brengt. Onze folders kunnen op dun, medium en dik papier gedrukt worden, wat 135 gsm, 170 gsm, en 250 gsm is. Door het compacte formaat kan je ze gemakkelijk op de post doen, wat het effectief promotie materiaal maakt.

Het bevat genoeg ruimte voor jouw ontwerp en text, en met het compacte formaat kan je er zeker van zijn dat deze A5 flyers betrouwbare marketing materialen zullen zijn.

Print resolutie voor A5 Flyers

Voor de beste afbeeldingen op je A5 flyers is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Ga voor een resolutie van 210 x 297 mm met 300 ppi om de beste resolutie te hebben. Zorg er wel voor dat je een 3 mm afloop aan alle zijdes van je ontwerp toevoegt. Zo weet je zeker dat je jouw producten precies als verwacht ontvangt. Je kan gemakkelijk de tool van InDesign gebruiken om dit te doen. In Photoshop gaat dit wat lastiger, je moet het in dit programma namelijk handmatig doen. Je kan ook onze gratis sjablonen gebruiken op de product pagina van het product dat je bestelt om er zeker van te zijn dat je het correct toevoegt.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in deze andere flyer formaten

Voordat je gaat...

Hiermee kan je er zeker van zijn dat je het juiste formaat voor jouw flyers kiest, om jouw marketing doelen te behalen. Bekijk onze website voor meer informatie over verschillende promotie materialen die zeker bij jouw merk zullen passen. Stuur ons gerust een bericht of vraag een offerte aan.