De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A5 Flyer Formaten

Alles over
A5 Flyers

Wat voor soort papier is het A5 formaat?

Het A5 formaat voor flyers hebben een afmeting van 148 x 210 mm. Deze flyers zijn een minder grote investering aangezien ze kleiner zijn dan A4 flyers bijvoorbeeld. Ze bieden tegelijkertijd wel genoeg ruimte voor relevante informatie en ontwerpen aan, wat het een effectief marketing medium maakt. Dankzij deze kenmerken is het een goede optie voor start-ups en kleine bedrijven met een klein budget.

A5 Flyer afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A5 Flyer
Afmetingen in millimeters: 148 x 210 mm
Afmetingen in centimeters: 14.8 x 21 cm
Afmetingen in inches: 5.8 x 8.3 in

Opvallen met
Flyer & Folders

Druk voordelige flyers af om jouw bedrijf of evenement een boost te geven!

Bestel A5 Flyers

Wanneer gebruik ik A5 Flyers?

A5 Flyers zijn makkelijk mee te nemen en te distributeren dankzij hun kleine formaat. Dit werkt goed als je ze in drukkere gebieden uit wilt delen, wat je merkbekendheid mogelijk vergroot.

Als het gaat om het drukken van A5 flyers en A5 folders, kan je op Drukzo rekenen om het allemaal voor jou te regelen. Wij hebben een groot aanbod aan flyers en folders, er zit altijd wel wat tussen dat perfect bij jouw marketing campagne past. Wij hebben bijvoorbeeld flyers die in verschillende diktes gedrukt kunnen worden, zoals dun, medium, standaard, en dik.

Ook hebben wij A5 flyers in verschillende uitstralingen zoals glanzend, mat, en beschrijfbaar, wat je flyers een extra dimensie geeft. Folders zijn beschikbaar in glanzend en mat, wat de kwaliteit van de folders omhoog brengt. Onze folders kunnen op dun, medium en dik papier gedrukt worden, wat 135 gsm, 170 gsm, en 250 gsm is. Door het compacte formaat kan je ze gemakkelijk op de post doen, wat het effectief promotie materiaal maakt.

Het bevat genoeg ruimte voor jouw ontwerp en text, en met het compacte formaat kan je er zeker van zijn dat deze A5 flyers betrouwbare marketing materialen zullen zijn.

Print resolutie voor A5 Flyers

Voor de beste afbeeldingen op je A5 flyers is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Ga voor een resolutie van 210 x 297 mm met 300 ppi om de beste resolutie te hebben. Zorg er wel voor dat je een 3 mm afloop aan alle zijdes van je ontwerp toevoegt. Zo weet je zeker dat je jouw producten precies als verwacht ontvangt. Je kan gemakkelijk de tool van InDesign gebruiken om dit te doen. In Photoshop gaat dit wat lastiger, je moet het in dit programma namelijk handmatig doen. Je kan ook onze gratis sjablonen gebruiken op de product pagina van het product dat je bestelt om er zeker van te zijn dat je het correct toevoegt.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

Superservice! Richard 20.07.2021

Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?