0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.3

A6 Folder Formaat

Alles over <br> A6 Folders

Alles over
A6 Folders

Wat voor soort folder is het A6 formaat?

A6 folders zijn veel kleiner dan de standaard A4 folders, met een afmeting van 105 x 148 mm. Net zoals de andere A-serie folders wordt dit formaat vaak gebruikt om bedrijven mee te promoten. Door de meerdere pagina's heb je, ondanks het kleine formaat van de folders, genoeg ruimte om informatie kwijt te kunnen.

A6 Folder afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A6 Folder
Afmetingen in millimeters: 105 x 148 mm
Afmetingen in centimeters: 10.5 x 14.8 cm
Afmetingen in inches: 4.13 x 5.83 in
Bedrukte <br>
__Gevouwen Folders__

Bedrukte
Gevouwen Folders

Druk voordeelig Gevouwen Folders om
jouw bedrijf of evenement te boosten!

Bestel A6 Folders

Wanneer gebruik ik A6 Gevouwen Folders?

Dit folder formaat wordt vaak gebruikt om de hoofdlijnen en belangrijkste punten van je bedrijf mee te communiceren. Hoewel het kleiner is dan een A4 en A5 formaat, heeft het nog genoeg ruimte om belangrijke informatie en een design kwijt te kunnen. Je kan er bijvoorbeeld je lopende acties of een waardebon in verwerken.

Het kleine, compacte formaat maakt het een ideaal promotie product. Je kan ze gemakkelijk uitdelen en de ontvangers kunnen het makkelijk bewaren tot ze tijd hebben om ernaar te kijken. Hierdoor is de kans groter dat je bericht aan komt bij mensen en dat je folders niet zomaar weggegooit worden.

Met deze folders kan je vrij zijn in je creativiteit. Het biedt namelijk genoeg ruimte voor een minimalistisch maar opvallend ontwerp. Je kan je logo bijvoorbeeld op de voor- en achterkant laten drukken. De pagina's aan de binnenkant kan je gebruiken om je producten in te laten zien.

Er zijn veel verschillende gevouwen folders om uit te kiezen. Als je meer informatie kwijt wilt kan je bijvoorbeeld voor een enkelvouw folder kiezen. Als je creatief wilt zijn, is de zigzagvouw een ideale optie voor jou.

Print resolutie voor A6 folders

Om er zeker van te zijn dat je de beste resolutie voor je A6 folders hebt, is het belangrijk om een resolutie van 105 x 148 mm met 300 ppi aan te houden. Vergeet niet om een 3 mm afloop toe te voegen aan alle zijdes van je ontwerp om te voorkomen dat je jouw drukwerk met een witte rand eromheen ontvangt. Je kan afloop gemakkelijk toevoegen in InDesign met de afloop tool. In Photoshop moet dit handmatig gedaan worden. Om je hierbij te helpen kan je gebruik maken van onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je besteld hebt.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Mijn bestelling voor een vlag. Hugo Matten 13.01.2022

Ik heb onlangs een vlag laten maken en ben super tevreden met het eind resultaat en de snelle levering!. En niet onbelangrijk, ik werd goed geholpen en geïnformeerd in de voorbereiding van mijn ontwerp! Dank je wel ‘Drukzo’!

Topper! Mooie druk, mooi afgewerkt. Heidi 10.01.2022

Nog vòòr ik een bestelling plaatste toetste ik even via de chatbox af hoe de communicatie verliep bij een 10-tal vragen. Het was namelijk de eerste keer dat ik boek online wilde laten drukken. Het gesprek liep vlot en ik kreeg duidelijke uitleg over hoe het in zijn werk gaat. De boeken werden op de afgesproken datum geleverd in een stevige verpakking. Het resultaat mag gezien worden! Mooie zuivere druk ondanks een aantal minder kwalitatieve foto's uit de oude doos. Ik heb wel voor het zwaarste papier met glans genomen. Stevig ingebonden en mooi afgewerkt. Maw zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding 👍

Perfect drukwerk! Perfecte service! Lieve Witvrouwen 29.12.2021

Drukzo levert telkens weer perfect drukwerk! Ik maak zowel privé als professioneel regelmatig gebruik van hun voortreffelijke diensten. Ik waardeer enorm de extra service via chat. Quinten maakte het verschil op het moment dat mijn bestelling EVEN "verloren" was bij de Post. Wat een service, wat een klantvriendelijkheid! TOP!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina