De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A6 FORMAAT

Alles over
A6 Formaat

Wat voor soort papier is het A6 formaat?

Het A6 papier formaat heeft een afmeting van 105 x 148 mm, wat het populair maakt voor het drukken van ansichtkaarten, kleine brochures, of flyers. Soms wordt dit formaat ook gebruikt om kleine notitieboekjes, microfiches voor bibliotheken, en toilet papier te maken. Het wordt vaak gedrukt door professionals op grote vellen, waarna het kleiner gesneden wordt tot A6 formaat. Als je op zoek bent naar een specifiek papier formaat dat kosten-efficiënt en compact is zit je nooit mis met A6.

Je kan een A6 vel in twee vouwen op zijn langste kant, waarna het een A7 formaat wordt. Met twee A6 vellen naast elkaar krijg je een A5 formaat.

A6 afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A6
Afmetingen in millimeters: 105 x 148 mm
Afmetingen in centimeters: 10.5 x 14.8 cm
Afmetingen in inches: 4.1 x 5.8 in

Wanneer gebruik ik A6 papier voor drukwerk?

A6 papier is de ideale keuze voor gevouwen folders, ze zijn namelijk klein genoeg om in je pakketjes mee te sturen. Ondanks het kleine formaat heeft het nogsteeds genoeg ruimte om informatie over je merk toe te voegen, wat het een effectief marketing middel maakt.

Wij bieden full colour folders aan waar op je bedrijfslogo en contact informatie gedrukt kan worden. Deze zijn makkelijk mee te nemen en je kan het samen met je promotiemateriaal uitdelen, wat het een handige manier maakt om je bedrijf te promoten. Onze gevouwen folders zijn beschikbaar in enkelvouw, wikkelvouw, en zigzagvouw. Altijd wel iets wat in de smaak valt!

Wij hebben ook verschillende soorten notitieboekjes in dit formaat die op hoog kwaliteit papier bedrukt worden dat zeker een goede indruk op je klanten achter laat. Onze geniete brochures kunnen ook op A6 formaat gemaakt worden. Deze worden van premium kwaliteit gemaakt, wat voor een fijne textuur zorgt. Je kan er ook voor kiezen om ze te perforeren voor het geval je ze in een map wilt stoppen of aan elkaar wilt rijgen.

Print resolutie voor A6

Voor een heldere afbeelding van A6 formaat is een resolutie van 105 x 148 mm met 300 ppi (pixels per inch) nodig. Deze instelling zorgt er voor dat jouw afbelding duidelijk en van hoge kwaliteit is. Vergeet niet om afloop toe te voegen! Een afloop van 3 mm rond alle zijdes van je ontwerp zorgt ervoor dat je je bedrukte producten ontvangt zonder witte rand om het design heen. Niet zeker hoe je afloop toe moet voegen? InDesign heeft een tool waarmee je gemakkelijk afloop toe kan voegen. In Photoshop moet je het handmatig toe voegen. Om je daarmee te helpen hebben wij gratis sjablonen op onze product pagina's. Kies het sjabloon van het product dat je wilt bestellen en voeg aan de hand daarvan je afloop toe.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

Superservice! Richard 20.07.2021

Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?