België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

A6 FORMAAT

Alles over <br> A6 Formaat

Alles over
A6 Formaat

Wat voor soort papier is het A6 formaat?

Het A6 papier formaat heeft een afmeting van 105 x 148 mm, wat het populair maakt voor het drukken van ansichtkaarten, kleine brochures, of flyers. Soms wordt dit formaat ook gebruikt om kleine notitieboekjes, microfiches voor bibliotheken, en toilet papier te maken. Het wordt vaak gedrukt door professionals op grote vellen, waarna het kleiner gesneden wordt tot A6 formaat. Als je op zoek bent naar een specifiek papier formaat dat kosten-efficiënt en compact is zit je nooit mis met A6.

Je kan een A6 vel in twee vouwen op zijn langste kant, waarna het een A7 formaat wordt. Met twee A6 vellen naast elkaar krijg je een A5 formaat.

A6 afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A6
Afmetingen in millimeters: 105 x 148 mm
Afmetingen in centimeters: 10.5 x 14.8 cm
Afmetingen in inches: 4.1 x 5.8 in

Wanneer gebruik ik A6 papier voor drukwerk?

A6 papier is de ideale keuze voor gevouwen folders, ze zijn namelijk klein genoeg om in je pakketjes mee te sturen. Ondanks het kleine formaat heeft het nogsteeds genoeg ruimte om informatie over je merk toe te voegen, wat het een effectief marketing middel maakt.

Wij bieden full colour folders aan waar op je bedrijfslogo en contact informatie gedrukt kan worden. Deze zijn makkelijk mee te nemen en je kan het samen met je promotiemateriaal uitdelen, wat het een handige manier maakt om je bedrijf te promoten. Onze gevouwen folders zijn beschikbaar in enkelvouw, wikkelvouw, en zigzagvouw. Altijd wel iets wat in de smaak valt!

Wij hebben ook verschillende soorten notitieboekjes in dit formaat die op hoog kwaliteit papier bedrukt worden dat zeker een goede indruk op je klanten achter laat. Onze geniete brochures kunnen ook op A6 formaat gemaakt worden. Deze worden van premium kwaliteit gemaakt, wat voor een fijne textuur zorgt. Je kan er ook voor kiezen om ze te perforeren voor het geval je ze in een map wilt stoppen of aan elkaar wilt rijgen.

Print resolutie voor A6

Voor een heldere afbeelding van A6 formaat is een resolutie van 105 x 148 mm met 300 ppi (pixels per inch) nodig. Deze instelling zorgt er voor dat jouw afbelding duidelijk en van hoge kwaliteit is. Vergeet niet om afloop toe te voegen! Een afloop van 3 mm rond alle zijdes van je ontwerp zorgt ervoor dat je je bedrukte producten ontvangt zonder witte rand om het design heen. Niet zeker hoe je afloop toe moet voegen? InDesign heeft een tool waarmee je gemakkelijk afloop toe kan voegen. In Photoshop moet je het handmatig toe voegen. Om je daarmee te helpen hebben wij gratis sjablonen op onze product pagina's. Kies het sjabloon van het product dat je wilt bestellen en voeg aan de hand daarvan je afloop toe.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Altijd een goed design
  • Altijd persoonlijke hulp