De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.6

A6 Menukaart Formaat

Alles over het
A6 Menukaart Formaat

Wat voor soort menukaart is het A6 formaat?

A6 menukaarten zijn redelijk klein, met een afmeting van 105 x 148 mm. Dit is hetzelfde als 1/4e van een A4 formaat. Zulke menukaarten worden vaak gebruikt als toevoeging tot het hoofd-menu in restaurants. Je kan er van alles op kwijt, van limited deals, kortingen, snacks, of speciale dranken.

A6 Menukaart afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A6 Menukaart
Afmetingen in millimeters: 105 x 148 mm
Afmetingen in centimeters: 10.5 x 14.8 cm
Afmetingen in inches: 4.13 x 5.83 in

Laat jouw gerechten
uitblinken in stijl

Je menukaart weerspiegelt de kwaliteit van je gerechten. Ontwerp het dus met liefde!

Bestel nu

Wanneer gebruik ik A6 Menukaarten?

A6 menukaarten zijn meestal te klein om als hoofdmenu gebruikt te worden. Het is echter wel een populair formaat om als extra menu gebruikt te worden. Hier kan je bijvoorbeeld speciale gerechten, deals, en kortingen op kwijt. Je kan het ook gebruiken als drankenkaart. Bied je een gerecht aan dat zelf samengesteld kan worden? Ga voor een A6 kaart om de opties en de stappen op te weergeven.

Een groot voordeel van deze menukaarten is dat ze erg kosten-efficiënt zijn. Je kan ze dus vaker bestellen, en telkens updaten, zonder dat je teveel geld kwijt bent. Zoals altijd bij Drukzo zijn deze menukaarten volledig aan te passen naar jouw wensen. Zo kan je een menu maken dat perfect bij je restaurant past. Zorg ervoor dat je jouw gerechten eer doet door voor mooie menukaarten te gaan.

Bij Drukzo kan je A6 menukaarten vinden als ongevouwen menu's met 5 verschillende diktes om uit te kiezen, afhankelijk van je budget en hoe je ze wilt gebruiken. Van dun 90 gsm papier tot dik 400 gsm papier, de keuze is aan jou. Je kan ook uit 4 verschillende afwerkingen kiezen om je menu een extra glans te geven, of ga voor beschrijfbare menu's! A6 menukaarten zijn ook verkrijgbaar als gevouwen, wikkelvouw, of zigzagvouw menukaarten.

Print resolutie voor A6 Menukaarten

Voor een duidelijke afbeelding van A6 formaat is het noodzakelijk dat je de juiste resolutie gebruikt. voor dit formaat is dat 105 x 148 mm met 300 dpi. Vergeet niet om een afloop van 3 mm aan alle zijdes van je ontwerp toe te voegen. Dit voorkomt dat je witte randjes rondom je drukwerk krijgt. Weet je niet zeker hoe je dit moet doen? InDesign heeft een ingebouwde tool waarmee je gemakkelijk afloop kan toevoegen. In Photoshop moet dit handmatig. Om je hierbij te helpen kan je gebruik maken van de gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Zeker aan te raden. Geert Staelens 19.10.2020

Zeer tevreden met de vlotte samenwerking, service, kwaliteit, stiptheid en vriendelijkheid top!!! Een aanrader.

Enkel lof Ronny 11.10.2020

Ik ben reeds klant bij Drukzo en steeds tevreden omtrent mijn flyers en affiches. Voor de eerste maal A5 boekjes laten drukken die geniet moesten worden. Fantastisch. Ik kan het zo zeggen: Van bij het aanleveren van de bestanden, de controle, de extra handmatige controle, de drukproef, de verzending tot de levering. Top! Ik heb de klantendienst moeten contacteren en ik moet zeggen, super vriendelijk. Ik ben fier omtrent mijn drukwerk. Drukzo mag fier zijn omwille van hun geleverde prestaties die ze iedere dag voor mij en tal van andere klanten leveren.

Alleen maar goeie ervaringen! Saskia De Munster 4.10.2020

Mooi werk, sterke prijzen en snel geleverd! Overzichtelijke website ook. En oh ja, ook nog een goeie - online en offline - klantenservice.