België

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

A7 Menukaart Formaat

Alles over het <br> A7 Menukaart Formaat

Alles over het
A7 Menukaart Formaat

Wat voor soort menukaart is het A7 formaat?

A7 Menukaarten zijn de kleinste menukaarten die je zal vinden. Ze worden voornamelijk gebruikt als extra's naast het hoofdmenu. Ze hebben een afmeting van 74 x 105 mm, wat hetzelfde is als 1/8e van een vel A4 papier. Je kan ze gebruiken om speciale deals op te zetten, en deze aan klanten uit te delen.

A7 Menukaart afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A7 Menukaart
Afmetingen in millimeters: 74 x 105 mm
Afmetingen in centimeters: 7.4 x 10.5 cm
Afmetingen in inches: 2.91 x 4.13 in
__Laat jouw gerechten <br> uitblinken in stijl__

Laat jouw gerechten
uitblinken in stijl

Je menukaart weerspiegelt de kwaliteit van je gerechten. Ontwerp het dus met liefde!

Wanneer gebruik ik A7 Menukaarten?

A7 menukaarten zijn te klein om gebruikt te worden als hoofdmenukaarten. Ze zijn echter wel ideaal als extra menu voor tijdelijke deals en gerechten.

Als je een goedkoop kaartje zoekt om tijdelijke deals op te weergeven, zit je goed met A7 formaat menukaarten. Doordat deze menukaarten weinig kosten om te produceren, kan je ze vaker bestellen. Als je seizoens specials hebt kan je dit formaat dus goed gebruiken. Je kan de menukaarten met je eigen ontwerp bedrukken, maar wij raden je aan om het minimalistisch en simpel te houden. Zorg er wel voor dat het ontwerp bij je restaurant past.

Bij Drukzo kan je A7 formaat menukaarten in verschillende diktes en soorten vinden. Zo kan je dun 135 gsm tot dik 400 gsm papier kiezen. Kies ook zelf de afwerking! Zo kan je van extra glanzend tot beschrijfbare menukaart afwerkingen vinden. Kies ook of je enkelzijdige, dubbelzijdige, of zelfs PVC menukaarten wilt.

Print resolutie voor A7 Menukaarten

Als je een afbeelding van A7 formaat wilt afdrukken, is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Voor dit formaat is dat 74 x 105 mm met 300 dpi. Om er zeker van te zijn dat je je drukwerk zonder witte randen ontvangt, is het belangrijk dat je een afloop van 3 mm rondom alle zijdes van je ontwerp aanhoudt. Dit kan je gemakkelijk toevoegen in de ingebouwde tool in InDesign, of je kan het handmatig in Photoshop toevoegen. Als je niet weet hoe dit moet, kan je gebruik maken van onze gratis sjablonen. Deze kan je vinden op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.