De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A7 Menukaart Formaat

Alles over het
A7 Menukaart Formaat

Wat voor soort menukaart is het A7 formaat?

A7 Menukaarten zijn de kleinste menukaarten die je zal vinden. Ze worden voornamelijk gebruikt als extra's naast het hoofdmenu. Ze hebben een afmeting van 74 x 105 mm, wat hetzelfde is als 1/8e van een vel A4 papier. Je kan ze gebruiken om speciale deals op te zetten, en deze aan klanten uit te delen.

A7 Menukaart afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A7 Menukaart
Afmetingen in millimeters: 74 x 105 mm
Afmetingen in centimeters: 7.4 x 10.5 cm
Afmetingen in inches: 2.91 x 4.13 in

Laat jouw gerechten
uitblinken in stijl

Je menukaart weerspiegelt de kwaliteit van je gerechten. Ontwerp het dus met liefde!

Bestel nu

Wanneer gebruik ik A7 Menukaarten?

A7 menukaarten zijn te klein om gebruikt te worden als hoofdmenukaarten. Ze zijn echter wel ideaal als extra menu voor tijdelijke deals en gerechten.

Als je een goedkoop kaartje zoekt om tijdelijke deals op te weergeven, zit je goed met A7 formaat menukaarten. Doordat deze menukaarten weinig kosten om te produceren, kan je ze vaker bestellen. Als je seizoens specials hebt kan je dit formaat dus goed gebruiken. Je kan de menukaarten met je eigen ontwerp bedrukken, maar wij raden je aan om het minimalistisch en simpel te houden. Zorg er wel voor dat het ontwerp bij je restaurant past.

Bij Drukzo kan je A7 formaat menukaarten in verschillende diktes en soorten vinden. Zo kan je dun 135 gsm tot dik 400 gsm papier kiezen. Kies ook zelf de afwerking! Zo kan je van extra glanzend tot beschrijfbare menukaart afwerkingen vinden. Kies ook of je enkelzijdige, dubbelzijdige, of zelfs PVC menukaarten wilt.

Print resolutie voor A7 Menukaarten

Als je een afbeelding van A7 formaat wilt afdrukken, is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Voor dit formaat is dat 74 x 105 mm met 300 dpi. Om er zeker van te zijn dat je je drukwerk zonder witte randen ontvangt, is het belangrijk dat je een afloop van 3 mm rondom alle zijdes van je ontwerp aanhoudt. Dit kan je gemakkelijk toevoegen in de ingebouwde tool in InDesign, of je kan het handmatig in Photoshop toevoegen. Als je niet weet hoe dit moet, kan je gebruik maken van onze gratis sjablonen. Deze kan je vinden op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

Superservice! Richard 20.07.2021

Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?