De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Afloop en marges

Hoe zit dat nu precies?

Hier wordt m.b.v. een illustratie uitgelegd hoe je jouw bestand van afloop kunt voorzien en waar je rekening mee dient te houden zodat jouw bestand op correcte wijze wordt schoongesneden en er geen belangrijke elementen verloren gaan. Wij raden aan om altijd onze werktekeningen te gebruiken, hiermee verzeker je dat het bestand altijd goed wordt opgemaakt.

Afloop & marges, in een voorbeeld

Aan te leveren formaat

Laat de achtergrond en alle afbeeldingen doorlopen tot aan deze rand. Hiermee zorg je ervoor dat jouw drukwerk netjes op het beeld gesneden kan worden zonder dat er een witrand ontstaat

Afgewerkt formaat

Hier wordt jouw drukwerk gesneden. Dit formaat ontvang je uiteindelijk van ons.

Veilige zone

Blijf met jouw tekst en belangrijke afbeeldingen minimaal 4 mm (afhankelijk van het product) binnen de snijlijnen. Daarmee voorkom je dat deze afgesneden worden, of zo dicht op de rand komen te staan dat het een slordig beeld geeft in jouw ontwerp.

Let op! Bij het schoonsnijden van je drukwerk zijn kleine snijafwijkingen mogelijk.

Grote pakken papier worden door middel van perskracht in één keer gesneden. Een kleine verschuiving van de stapel is dan mogelijk. Bij 95% van al het gesneden drukwerk is de afwijking kleiner dan 0,5 mm, maar het is verstandig rekening te houden met een snijtolerantie van 2 mm.

Afloop & marges, in een voorbeeld

De formaten en marges kunnen verschillen per product,hierbij moet je denken aan een spandoek, canvas, vlag etc. Gebruik of bekijk daarom altijd onze werktekening.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?