Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice
Affiches drukken

Affiches maken en bedrukken

Met affiches heb je een unieke manier om je boodschap te verspreiden. Maak je affiches of bedruk je persoonlijke design!

Belangrijke informatie

Affiches drukken is bij Drukzo niet alleen heel goedkoop, maar affiches worden ook nog eens gedrukt, afgewerkt en verpakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Al onze affiches drukken wij in full color met Sublima raster (de hoogst mogelijke drukkwaliteit).Bovendien wordt jouw drukwerk verpakt in blanco dozen. Deze dozen zijn speciaal gemaakte, zeer stevige export dozen. Zo weet je zeker dat de affiches in de hoogste kwaliteit en onbeschadigd bij jou of bij je klant aankomen

Aanlever instructies

Je bestand kan in allerlei formaten aangeleverd worden. Wil je zeker zijn van de beste kwaliteit lever je bestand dan aan in .PDF , .JPEG of .TIFF .Mocht je een ander bestandstype gebruiken neem dan even contact met ons op. Wat je ook kan doen is kiezen voor de uitgebreide bestandscontrole, dan checken wij het direct voor je! Wanneer je een JPEG bestand aanlevert zorg dan dat dit minimaal 300DPI is. Neem op onze aanleverspecificaties pagina rustig alle voorwaarden door. Mocht je er niet uitkomen gebruik dan een van onze gratis designtools!

Papiersoorten

Bij Drukzo kan je altijd kiezen voor verschillende soorten papier. Kies je voor 135 grams standaard affiches papier of kies je voor het speciale 115 grams Blue back papier? Dit papier zorgt ervoor dat jouw affiche gemakkelijk tegen een andere aangeplakt kan worden, zonder dat het doorschijnt! . Zo zorgen wij ervoor dat jij de perfecte affiches kan ontwerpen. Affiches ideaal om uit te delen op straat of juist affiches met een exclusieve en premium uitstraling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo