Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Drukzo Affiliate Programma

Verdien geld door ons bedrijf te promoten. Ons affiliate programma is speciaal ontworpen voor gespassioneerde publishers die bereid zijn ons bedrijf te promoten en hiervoor beloond worden met commissies.

Hoe werkt het?

Wij bieden ons affiliate programma aan via het affiliate netwerk Tradetracker. Als eerst is het belangrijk daar een account aan te maken en aan te sluiten bij ons programma. Eenmaal geaccepteerd in ons programma, zijn alle promotiematerialen tot je beschikking voor een goede start.

1. Plaats links of banners op jouw website
2. Verwijs verkeer naar onze website
3. Ontvang commissies voor elke conversie

De meeste van onze producten trekken businesses, resellers, grafische professionals en start-ups, waardoor ons programma ideaal is voor publishers waarvan klanten en/of bezoekers overeenkomen. We sturen ons programma aan op nieuwe klanten, wat betekent dat er hogere percentages commissies worden uitbetaald voor transacties van nieuwe klanten. Wij werken met het 'real attribution' model, wat betekent dat alle betrokken partijen bij een transactie hun deel van de commissie ontvangen.

Commissie model: nieuwe klanten: 4.5% commissie en bestaande klanten: 1.5% commissie. De gedetailleerde regels van ons programma zijn te vinden via Tradetracker.

Voor verdere vragen kunt u ons bereiken via [email protected]
Inschrijven

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?