Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Flyers

Jouw bedrukte flyers, er is geen ontkomen meer aan!

trustpilot
9.4
Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SOLDEN19

Flyers is het middel om jouw klant met jouw boodschap te overtuigen. Flyers is ons best verkopende product en dat is met een reden. Drukzo heeft voor iedere situatie en boodschap een unieke papiersoort beschikbaar tegen de scherpste prijzen. Snel flyers nodig? Geen probleem, de meeste flyers in ons assortiment zijn binnen 1 dag op locatie leverbaar.

Om het voor jou makkelijk te maken hebben we flyers opgesplitst op uitstraling.

Hier vind je meer tekst en uitleg over de verschillende uitstralingen van de flyers van Drukzo:

1.Glanzende flyers: Een ontwerp met veel afbeeldingen komt beter tot uiting met een glanzende papiersoort. Wil jij een extra stevige of een hoogglanzende flyer? Kies dan voor een glans laminaat of UV-lak afwerking.

2.Matte flyers: Een ontwerp dat veel tekst vlakken bevat leest prettiger als deze op papier wordt gedrukt met een matte uitstraling. Dit geeft een zakelijk voorkomen. Wil je een stevigere variant? Kies dan voor papier dat afgewerkt is met mat laminaat.

3.Beschrijfbare flyers: Wil je dat jouw ontwerp een klassiek voorkomen heeft? Kies dan voor onze Hout Vrij Offset flyers. Het papier is helder wit en heeft als unieke eigenschap dat het perfect beschrijf- en bestempelbaar is.

4.Speciale flyers: Wil jij net dat beetje extra opvallen? Dan passen onze speciale flyers uitstekend bij jou. Iedere papiersoort heeft zo zijn eigen unieke eigenschap. Zo bieden wij milieuvriendelijke, waterbestendige, chrome, zilver folie en spot-UV flyers aan.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% KORTING

Profiteer van aanbiedingen en deals!

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Yoursurprise

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Greetz

Drukzo