België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Verpakkingen bedrukken

Op zoek naar een unieke manier om je producten te versturen? Bekijk onze bedrukte verpakkingen met je eigen logo of ontwerp. Verpakkingen bedrukken doe je bij Drukzo!

Zorg dat je blijft plakken!

Zorg dat je blijft plakken!

De perfecte combinatie: Maak van je verpakking een complete ervaring, bedruk stickers met jouw logo of ontwerp voor volledige herkenbaarheid.

De voordelen van verpakking bedrukken voor jouw merkidentiteit

Verpakkingen bedrukken verhoogt de merkbeleving

Bedrukte verpakkingen zijn een extra manier om je naamsbekendheid te laten groeien. Het laat zien dat je geeft om de merkbeleving van begin tot eind. Krachtige tool voor bedrijven die willen opvallen en hun merkbeleving verbeteren. Een verpakking met logo of uniek ontwerp is een extra kans om reclame te maken die je niet kan laten liggen. Bedrukte dozen, tassen of andere productverpakkingen kunnen worden ontworpen met het bedrijfslogo en de huisstijl van jouw bedrijf. Laat een positieve indruk achter met jouw merk en zorg ervoor dat jouw product eenvoudig te onderscheiden is van jouw concurrent.

Geef informatie met bedrukte verpakkingen

Bedrukte verpakkingen zijn een buitenkans om jouw klanten te voorzien van informatie die ze nodig hebben voor jouw product. Geef ze een productomschrijving, stappenplan, gebruiksaanwijzing of andere relevante informatie mee in een boekje of bedruk het aan de binnenkant van de doos zelf. Zo zorg je dat de klant onbezorgd kan genieten van jouw producten.

Creëer een geweldige unboxing

Het is belangrijk dat jouw producten onbeschadigd aankomen bij je klanten. Kies daarom stevige verpakkingen die goed aansluiten bij de producten, zodat er niets verschuift en de producten waar jij zo hard aan hebt gewerkt, beschermd blijven. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden waarom jij verpakkingen laat maken. Je wilt natuurlijk ook de unboxing uniek maken! Tover een glimlach op de gezichten van je klanten terwijl zij het pakket openen. Behalve een verzenddoos met logo of andere productverpakking, zijn er nog vele mogelijkheden om de klantervaring helemaal af te maken. Geef je producten een extra beschermlaag en straal luxe uit met vloeipapier met jouw branding. Geef je klanten een persoonlijk bedankkaartje of voeg een extraatje toe zoals een sticker. Wie wordt daar nou niet blij van?

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

 • 16.01.2024

  Snelle en correcte levering. Prima drukwerk!

  Snelle en correcte levering. Prima drukwerk!

  Guy VDH
 • 2.12.2023

  vlotte service

  vlotte service, super gemakkelijke site om te bestellen

  Rudi
 • 3.11.2023

  Gebruiksvriendelijk en snel

  Het proces van online bestellen is heel gemakkelijk. Heb je een product op maat nodig, dan ontvang je snel een gepaste oplossing en offerte.

  Tine De Herdt
 • 26.06.2023

  Al lang klant bij drukzo

  Al lang klant bij drukzo. Altijd kwalitatief drukwerk aan zeer scherpe prijzen. Zal zeker blijven bestellen.

  Marijke Lievens
 • 7.04.2023

  Top service

  Top service! Er was een fout op mijn kaart, ze hebben mij onmiddelijk geholpen. Ben er super tevreden van. Gratis 500 nieuwe kaarten ontvangen. Zeker een aanrader.

  De heer POLAT
 • 17.07.2022

  Goedkoop is ook hier duurkoop

  Ontwerp gemaakt met Canva en alles volgens de regels goed gezet. Bij ontvangst was het drukwerk veel te dicht afgesneden zodat het beeld niet meer centraal op het drukwerk stond. Bij reclamatie werd gezegd dit dit zou gezien zijn geweest als ik de betalende controle had bijgenomen. Is voor mij onlogisch omdat het ontwerp werd goedgekeurd in Canva. Door de goedkoopste te willen zijn, wordt er bespaard op kwaliteit. Uiteindelijk ben ik als klant meer geld kwijt omdat ik alles opnieuw moet laten drukken. Update 22 juli: heel erg goed geholpen geweest door Drukzo. Ze doen er alles aan om de klantenrelatie aan te houden. Knap van hen. Met een paar aanpassingen aan het ontwerp wordt alles opnieuw gedrukt.

  fdfdfdfdfdfdf