België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Verpakkingen bedrukken

Op zoek naar een unieke manier om je producten te versturen? Bekijk onze bedrukte verpakkingen met je eigen logo of ontwerp. Verpakkingen bedrukken doe je bij Drukzo!

Zorg dat je blijft plakken!

Zorg dat je blijft plakken!

De perfecte combinatie: Maak van je verpakking een complete ervaring, bedruk stickers met jouw logo of ontwerp voor volledige herkenbaarheid.

De voordelen van verpakking bedrukken voor jouw merkidentiteit

Verpakkingen bedrukken verhoogt de merkbeleving

Bedrukte verpakkingen zijn een extra manier om je naamsbekendheid te laten groeien. Het laat zien dat je geeft om de merkbeleving van begin tot eind. Krachtige tool voor bedrijven die willen opvallen en hun merkbeleving verbeteren. Een verpakking met logo of uniek ontwerp is een extra kans om reclame te maken die je niet kan laten liggen. Bedrukte dozen, tassen of andere productverpakkingen kunnen worden ontworpen met het bedrijfslogo en de huisstijl van jouw bedrijf. Laat een positieve indruk achter met jouw merk en zorg ervoor dat jouw product eenvoudig te onderscheiden is van jouw concurrent.

Geef informatie met bedrukte verpakkingen

Bedrukte verpakkingen zijn een buitenkans om jouw klanten te voorzien van informatie die ze nodig hebben voor jouw product. Geef ze een productomschrijving, stappenplan, gebruiksaanwijzing of andere relevante informatie mee in een boekje of bedruk het aan de binnenkant van de doos zelf. Zo zorg je dat de klant onbezorgd kan genieten van jouw producten.

Creëer een geweldige unboxing

Het is belangrijk dat jouw producten onbeschadigd aankomen bij je klanten. Kies daarom stevige verpakkingen die goed aansluiten bij de producten, zodat er niets verschuift en de producten waar jij zo hard aan hebt gewerkt, beschermd blijven. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden waarom jij verpakkingen laat maken. Je wilt natuurlijk ook de unboxing uniek maken! Tover een glimlach op de gezichten van je klanten terwijl zij het pakket openen. Behalve een verzenddoos met logo of andere productverpakking, zijn er nog vele mogelijkheden om de klantervaring helemaal af te maken. Geef je producten een extra beschermlaag en straal luxe uit met vloeipapier met jouw branding. Geef je klanten een persoonlijk bedankkaartje of voeg een extraatje toe zoals een sticker. Wie wordt daar nou niet blij van?

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

 • 20.07.2021

  Superservice!

  Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

  Richard
 • 16.07.2021

  Uitstekende service

  Zeer tevreden over de snelheid en correctheid van het DrukZo-team. De dienst na verkoop is trouwens top: zelfs bij een foute afdruk van een kleine oplage zet het team zich 100% in om alles recht te trekken. Respect!

  Sam Clauw
 • 7.07.2021

  Drukzo.....what else ?????

  Telkens weer die FANTASTISCHE hulp bij soms onmogelijke vragen :-) Raad Drukzo enorm aan voor IEDEREEN ! Alles mooi op tijd en vooral met PERFECTE afwerking. TOP TOP TOP TOP

  Sharon
 • 21.06.2021

  Drukzo.be MADE MY DAY!

  Drukzo.be MADE MY DAY! Vandaag was een typische maandag, wat fout kon lopen liep fout. Het was dan ook een aangename wending dat mijn bestelling, mijn talloze wijzigingen en het contact met verschillende mensen bij drukzo.be supervlot en goed verliep! Shout out voor Aaron en Andrea voor het geduld dat jullie getoond hebben om al mijn vragen te beantwoorden. Hier bestellen we zeker nog!

  Liesbeth
 • 31.05.2021

  Super service als er iets niet in orde…

  Super service als er iets niet in orde is´met heb bestand. Denken mee naar oplossingen en supersnelle levering. Aanrader. Topteam dat snel bereikbaar is. 5☆

  Andy Van Londerseele
 • 7.05.2021

  Bloedsnelle service, kwaliteit keer op keer

  Bloedsnelle service, zeer aantrekkelijk geprijsd en mega-kwaliteit. Ik had ooit een lange vergelijking gemaakt van print-on-demand bedrijfjes, en uiteindelijk bij Drukzo terechtgekomen. Voortaan bestel ik blindelings bij hen en steeds opnieuw verrast door de scherpe prijs en de stevige kwaliteit van hun drukwerk en producten. Ik ben fan!

  Valery D'haenen