0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.3

B0 Poster Formaat

Alles over <br> B0 Posters

Alles over
B0 Posters

Wat voor soort poster is het B0 formaat?

B0 posters zijn vanwege hun grote formaat ideaal voor buiten. Ze hebben een afmeting van 1414 x 1000 mm, waardoor ze bijna niet te missen zijn. Ze passen perfect in bushokjes en in borden langs de wegen, waar veel mensen ze zullen zien. Maak je bericht duidelijk door een pakkend en opvallend ontwerp en tekst dat bij jouw merk past.

B0 Poster afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: B0 Poster
Afmetingen in millimeters: 1414 x 1000 mm
Afmetingen in centimeters: 141.4 x 100 cm
Afmetingen in inches: 55.67 x 39.37 in
__Laat jouw bericht opvallen__

Laat jouw bericht opvallen

NIEUW:
Super snelle levering en extra aanlevertijd

Bestel B0 Posters

Wanneer gebruik ik B0 Posters?

Als je opzoek bent naar een poster dat de aandacht pakt, is een B0 poster perfect voor jou. B0 posters zijn zo groot dat je er een uitgebreid en creatief ontwerp op kwijt kan en het kan vormen tot een marketing product dat jouw marketing naar een ander niveau brengt.

Het formaat past goed in drukke gebieden, waar veel mensen er mee in aanraking zullen komen. Gepaard met een opvallend ontwerp zal jouw bericht zeker bij mensen blijven hangen.

Deze posters zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen, zoals de aanbevolen standaard 135 gsm gesatineerd, of de 115 gsm blueback, die perfect zijn voor op billboards aangezien ze geen kleur doorlaten, of de 170 gsm pvc, die perfect voor buiten zijn aangezien ze waterbestendig zijn.

Om meer over het B0 formaat te leren kan je contact met ons opnemen, of als je er al over uit bent kan je op onze poster pagina kijken voor alle beschikbare opties.

Print resolutie voor B0 Posters

Jouw B0 posters zien er het best uit als je de juiste resolutie gebruikt. Hanteer daarom een resolutie van 1414 x 1000 mm met 300 dpi, om de kwaliteit van jouw posters optimaal te houden. Voeg hier ook een afloop van 3mm aan toe, dit zorgt ervoor dat je jouw posters precies zoals verwacht ontvangt. Dit kan je gemakkelijk in InDesign doen met de ingebouwde afloop tool, of je doet dit handmatig in Photoshop. Als je niet zeker weet hoe dit moet, kan je gebruik maken van onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Mijn bestelling voor een vlag. Hugo Matten 13.01.2022

Ik heb onlangs een vlag laten maken en ben super tevreden met het eind resultaat en de snelle levering!. En niet onbelangrijk, ik werd goed geholpen en geïnformeerd in de voorbereiding van mijn ontwerp! Dank je wel ‘Drukzo’!

Topper! Mooie druk, mooi afgewerkt. Heidi 10.01.2022

Nog vòòr ik een bestelling plaatste toetste ik even via de chatbox af hoe de communicatie verliep bij een 10-tal vragen. Het was namelijk de eerste keer dat ik boek online wilde laten drukken. Het gesprek liep vlot en ik kreeg duidelijke uitleg over hoe het in zijn werk gaat. De boeken werden op de afgesproken datum geleverd in een stevige verpakking. Het resultaat mag gezien worden! Mooie zuivere druk ondanks een aantal minder kwalitatieve foto's uit de oude doos. Ik heb wel voor het zwaarste papier met glans genomen. Stevig ingebonden en mooi afgewerkt. Maw zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding 👍

Perfect drukwerk! Perfecte service! Lieve Witvrouwen 29.12.2021

Drukzo levert telkens weer perfect drukwerk! Ik maak zowel privé als professioneel regelmatig gebruik van hun voortreffelijke diensten. Ik waardeer enorm de extra service via chat. Quinten maakte het verschil op het moment dat mijn bestelling EVEN "verloren" was bij de Post. Wat een service, wat een klantvriendelijkheid! TOP!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina