België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Alles over B0 Posters

Alles over B0 Posters

Wat voor soort poster is het B0 formaat?

B0 posters zijn vanwege hun grote formaat ideaal voor buiten. Ze hebben een afmeting van 1414 x 1000 mm, waardoor ze bijna niet te missen zijn. Ze passen perfect in bushokjes en in borden langs de wegen, waar veel mensen ze zullen zien. Maak je bericht duidelijk door een pakkend en opvallend ontwerp en tekst dat bij jouw merk past.

B0 Poster afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: B0 Poster
Afmetingen in millimeters: 1414 x 1000 mm
Afmetingen in centimeters: 141.4 x 100 cm
Afmetingen in inches: 55.67 x 39.37 in
__Laat jouw bericht opvallen__

Laat jouw bericht opvallen

NIEUW:
Super snelle levering en extra aanlevertijd

Wanneer gebruik ik B0 Posters?

Als je opzoek bent naar een poster dat de aandacht pakt, is een B0 poster perfect voor jou. B0 posters zijn zo groot dat je er een uitgebreid en creatief ontwerp op kwijt kan en het kan vormen tot een marketing product dat jouw marketing naar een ander niveau brengt.

Het formaat past goed in drukke gebieden, waar veel mensen er mee in aanraking zullen komen. Gepaard met een opvallend ontwerp zal jouw bericht zeker bij mensen blijven hangen.

Deze posters zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen, zoals de aanbevolen standaard 135 gsm gesatineerd, of de 115 gsm blueback, die perfect zijn voor op billboards aangezien ze geen kleur doorlaten, of de 170 gsm pvc, die perfect voor buiten zijn aangezien ze waterbestendig zijn.

Om meer over het B0 formaat te leren kan je contact met ons opnemen, of als je er al over uit bent kan je op onze poster pagina kijken voor alle beschikbare opties.

Print resolutie voor B0 Posters

Jouw B0 posters zien er het best uit als je de juiste resolutie gebruikt. Hanteer daarom een resolutie van 1414 x 1000 mm met 300 dpi, om de kwaliteit van jouw posters optimaal te houden. Voeg hier ook een afloop van 3mm aan toe, dit zorgt ervoor dat je jouw posters precies zoals verwacht ontvangt. Dit kan je gemakkelijk in InDesign doen met de ingebouwde afloop tool, of je doet dit handmatig in Photoshop. Als je niet zeker weet hoe dit moet, kan je gebruik maken van onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Altijd een goed design
  • Altijd persoonlijke hulp