De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Spandoeken bedrukken

Spandoeken zijn ideaal voor opvallende promotie, informatie-voorziening of bewegwijzering. Bij Drukzo druk je jouw PVC spandoek super voordelig op elk formaat voor binnen of buiten!

 • Levering op volgende dag beschikbaar
 • Verkrijgbaar in elk formaat
 • FSC gecertificeerde materialen

1 Spandoek met eigen formaat nu voor € 13,95

1 spandoek van 1 vierkante meter met zoom en ringen om de 30 cm

Are you in a hurry?

Bekijk onze snelste levering

Spandoeken voor elke gelegenheid

Eenmalig gebruik

Eenmalig gebruik

Bedrijfsopening

Eenmalig gebruik

Bedrijfsopening

Kies in dat geval voor Budget PVC! Niet-herbruikbaar 440grams stof is perfect voor het geval je de spandoek maar eenmalig wilt gebruiken en kan zowel indoor als outdoor gebruikt worden. Dit spandoek werkt het beste wanneer je hem aan een muur wilt hangen en wanneer er niet al te veel wind staat.

Bestel nu
Gebruik meerdere keren

Gebruik meerdere keren

Jaarlijks evenement

Gebruik meerdere keren

Jaarlijks evenement

Kies dan voor onze Standaard PVC Spandoek! 510 Grams PVC-stof is perfect wanneer je het spandoek meerdere keren wilt gebruiken en kan indoor en outdoor gebruikt worden. Dit spandoek werkt het beste als deze aan een muur wordt opgehangen en wanneer er niet al te veel wind staat.

Bestel nu
Waar het winderig wordt

Waar het winderig wordt

Festival

Waar het winderig wordt

Festival

Kies dan voor onze Windbestendige Mesh Banner! De geperforeerde 270 grams mesh-stof is perfect voor wanneer je de banner op een winderige locatie wilt gebruiken en de banner niet aan een muur of bord wordt gehangen.

Bestel nu
Als je om het milieu geeft

Als je om het milieu geeft

Voor alle gelegenheden

Als je om het milieu geeft

Voor alle gelegenheden

Kies dan voor onze gerecyclede ProPES Spandoeken! 225 Grams spandoek is gemaakt van gerecycled materiaal en is zo minder schadelijk voor het milieu dan de standaard PVC spandoeken.

Bestel nu

Banner bestellen, maar welk materiaal?

Een spandoek maken is eenvoudig bij Drukzo, zeker met de ruime keuze die wij aanbieden. Zo is er altijd wel een optie die bij jouw wensen past. Maar let niet alleen op de omzoming en de ringen, want het materiaal van het doek is minstens zo belangrijk! Bij ons vind je een ruime keuze uit spandoek materialen geschikt voor jouw gebruikt en budget.
Budget spandoek
Budget spandoek

Even minder marketingbudget? Dan is een budget spandoek een prima optie. Deze banner drukken we op pvc-materiaal dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Heel handig voor tijdelijke aanbiedingen, want de kwaliteit is minder dan het standaard materiaal.

Bestel nu
Standaard spandoek
Standaard spandoek

Voor evenementen en beurzen is ‘standaard spandoek’ een goede keuze. Dit spandoek maken we van pvc-materiaal dat wat steviger is dan het budget spandoek. Het combineert een goede uitstraling en de praktische stevigheid voor extra naamsbekendheid. Helloprint biedt verschillende mogelijkheden qua afwerking, zodat de banner overal gebruikt kan worden. Dit spandoek bestellen is een keuze voor kwaliteit: het doek is waterafstotend en brandveilig.

Bestel nu
Winddoorlatend: gaatjesdoek
Winddoorlatend: gaatjesdoek

Een variant op ‘standaard spandoek’ is het winddoorlatende doek. Ideaal voor gebruik in de buitenlucht, waar het nog weleens kan waaien. Deze banner bestellen betekent dat jouw promotie tegen een stootje kan. Het doek is geperforeerd met kleine gaatjes, zodat deze niet scheurt bij wind.

Bestel nu
Blockout (dubbelzijdig full color)
Blockout (dubbelzijdig full color)

Een advertentie die vanuit alle hoeken scherp en zichtbaar moet zijn, kun je het best op een blockout spandoek bedrukken. Dit stevige materiaal heeft alle voordelen van het standaard materiaal, maar gaat nog een stapje verder. Met dubbelzijdige print plaats je jouw boodschap 360 graden en is de mogelijkheid om de doelgroep te bereiken nog groter!

Bestel nu
ProPES (Foldable) Material
ProPES (Foldable) Material

ProPES Outdoor is een recyclebaar en opvouwbaar, lichtgewicht polyester doek. Het wordt op een duurzame manier geproduceerd en is daarom mileuvriendelijker dan de PVC alternatieven. Een extra voordeel is het gewicht: ProPES Outdoor is een licht materiaal dat je makkelijk monteert. ProPES Outdoor is waterafstotend, waardoor vuil water niet blijft plakken en van het doek afrolt.

Bestel nu
PVC-vrij spandoek
PVC-vrij spandoek

Dit 300 grams recytex doek is 100% PVC vrij en volledig recyclebaar. De brandwerende eigenschappen (EN 13501 - Klasse B brandcertificering) maken dit materiaal geschikt voor evenementen in openbare ruimtes. Daarnaast absorbeert het doek licht, waardoor het een matte uitstraling heeft en de print altijd zichtbaar is.

Bestel nu

Toch liever een Roll-up Banner?

Ideaal voor evenementen, voor promotie of informatievoorziening. Roll-up banners zijn makkelijk te verplaatsen door de gratis draagtas!

Trustpilot Banner
 • Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

  Michael Van Roosbroeck
 • Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

  Richard
 • I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

  Matthias Decleer

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een bedrukt spandoek?

De prijs van jouw spandoek hangt uiteraard af van het gekozen formaat, de materiaalkeuze en natuurlijk de afwerking en levertijd. Bij Drukzo bestel je al een spandoek van 150cm breed en 100cm hoog op PVC doek voor slechts €16,95. Dat is inclusief zoom en ringen, handig voor het ophangen!

Hoe bestel ik mijn spandoek?

Voordat je jouw spandoek besteld, bedenk dan goed welk formaat en welk materiaal het beste bij passen bij jouw toepassing. Hangt de spandoek bijvoorbeeld op een locatie met veel wind? Kies dan een winddoorlatende spandoek. Ben je eruit? Plaats dan jouw bestelling bij Drukzo. Je kunt jouw ontwerp aan het eind van je bestelling aanleveren. Mocht je moeite hebben met het opmaken van jouw bestanden? Dan staat ons team voor je klaar!

Wat is de levertijd van een spandoek?

Ook deze vraag hangt af van de gekozen opties. Goed nieuws! De meeste van onze spandoeken zijn al binnen één werkdag leverbaar. Heb je geen haast of wil je besparen? Kies dan voor een langere levertijd van bijvoorbeeld 5 werkdagen.

Hoe zorg ik dat mijn spandoek opvalt?

Allereerst, zorg voor een opvallend ontwerp. Felle kleuren en grote, duidelijke teksten vallen het meest op. Daarnaast is natuurlijk de grootte van belang. Hoe groter jouw doek, hoe meer mensen je zult aantrekken. Als laatste is de locatie belangrijk! Zorg dat jouw doek op een drukke locatie hangt. Last van veel wind? Neem dan een winddoorlatend doek!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?