De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
 • Supersnelle levering
 • 1000+ Bedrukte producten
 • 5-sterren Klantenservice

Bedrukte PVC banners

Wordt opgemerkt op een grootse manier! Wij hebben alle indoor en outdoor banners voor je, in standaard en eigen formaten.

 • Levering op volgende dag beschikbaar
 • Gedrukt op duurzaam PVC
 • Verkrijgbaar in elk formaat

1 Spandoeken met eigen formaat nu voor € 15,95

1 spandoek van 1 vierkante meter met zoom en ringen om de 30 cm

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Waar heb jij een spandoek voor nodig?

Bedrijfsopening - Eenmalig gebruik

Budget PVC

Bedrijfsopening - Eenmalig gebruik

Budget PVC

Kies in dat geval voor Budget PVC! Niet-herbruikbaar 440grams stof is perfect voor het geval je de spandoek maar eenmalig wilt gebruiken en kan zowel indoor als outdoor gebruikt worden. Dit spandoek werkt het beste wanneer je hem aan een muur wilt hangen en wanneer er niet al te veel wind staat.

Budget PVC

Jaarlijks evenement - Gebruik meerdere keren

Standaard PVC Spandoek

Jaarlijks evenement - Gebruik meerdere keren

Standaard PVC Spandoek

Kies dan voor onze Standaard PVC Spandoek! 510 Grams PVC-stof is perfect wanneer je het spandoek meerdere keren wilt gebruiken en kan indoor en outdoor gebruikt worden. Dit spandoek werkt het beste als deze aan een muur wordt opgehangen en wanneer er niet al te veel wind staat.

Standard PVC

Festival - Waar het winderig wordt

Windbestendig mesh

Festival - Waar het winderig wordt

Windbestendig mesh

Kies dan voor onze Windbestendige Mesh Banner! De geperforeerde 270 grams mesh-stof is perfect voor wanneer je de banner op een winderige locatie wilt gebruiken en de banner niet aan een muur of bord wordt gehangen.

Mesh banner

Voor alle gelegenheden - Als je om het milieu geeft

Gerecyclede ProPES

Voor alle gelegenheden - Als je om het milieu geeft

Gerecyclede ProPES

Kies dan voor onze gerecyclede ProPES Spandoeken! 225 Grams spandoek is gemaakt van gerecycled materiaal en is zo minder schadelijk voor het milieu dan de standaard PVC spandoeken.

Propes banner

Spandoeken zijn er in alle vormen en maten

Eigen formaat

Eigen formaat spandoeken zijn een goeie oplossing als je een gek formaat nodig hebt. Dus pak je meetlat en bedruk een spandoek op exact jouw formaat.

Bestel nu

Onze populaire maten

We houden ervan om drukwerk bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we onze meest populaire spandoekmaten alvast voor je geselecteerd!

Bestel nu

6 Creatieve manieren om PVC Spandoeken te gebruiken

Er zijn veel creatieve manieren om met goedkope spandoeken echt op te vallen tijdens je volgende marketingcampagne. Hier zijn een aantal toffe voorbeelden die je zeker zullen inspireren tijdens het creëren van je eigen spandoeken:
Lees verder

Laat jouw innerlijke ontwerper los

Kies uit een van onze 1.000 aantrekkelijke ontwerpen die super makkelijk zijn aan te passen!

 • Prima service! Men heeft mij goed geholpen met al mijn vragen. Heel content van de banner

  Anneleen Stinkens
 • We hebben een spandoek laten maken en je kan meteen je ontwerp maken op de site of je eigen ontwerp uploaden. Je krijgt nadien eerst je proefdruk doorgestuurd en kan dan bevestigen. Het spandoek zou ten vroegste geleverd kunnen worden op zaterdag 13 april, maar was er al op vrijdagmiddag. Dus ideale service, ook goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Zeer goede verhouding voor prijs-kwaliteit en service is top. Binnenkort laat ik nieuwe flyers maken!

  Kristof ysebaert
 • Banner: prachtig afgewerkt, tijdige levering

  Hugo Verlinde

#helloprinted

Hey! Wij vinden het fantastisch om jouw waanzinnige ontwerpen op social media te zien, dus vergeet ons niet te taggen en gebruik #helloprinted om te worden vermeld!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or