De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Bedrukte drinkwaren

Wist je dat het menselijk lichaam tussen 50 en 75% uit water bestaat? Blijf gehydrateerd!

100 Sirius waterfles nu voor € 294,99

Witte Flessen

Are you in a hurry?

Bekijk onze snelste levering

Wat drink jij voor kop thee?

Draagbare drinkwaren

Draagbare drinkwaren

Waterflessen

Draagbare drinkwaren

Waterflessen

Blijf gehydrateerd met onze draagbare waterflessen. Vanwege de strakke deksel is lekken onmogelijk, wat ze perfect maakt om in je tas te bewaren. Dit is het product om weg te geven op evenementen waar iedereen vergeet om water te drinken.

Drinkingbottles
Hou het warm

Hou het warm

Thermoflessen

Hou het warm

Thermoflessen

Tijdens een wandeling, op werk of in de metro, een warm drankje is een must. Neem jouw warme drankje overal mee naar toe met onze thermofles. Ze hebben een speciaal gietsysteem dat ervoor zorgt dat je, ongeacht de gelegenheid, je drankje niet morst. De thermofles is ook geweldig in een goodiebag.

Begin met bestellen
Drink aan je bureau

Drink aan je bureau

Mokken

Drink aan je bureau

Mokken

Een goede werkdag start altijd met een kop koffie of thee, maar een geweldige werkdag start met je eigen gepersonaliseerde mok. Bestel je eigen mok en plaats er een foto, logo of eigen ontwerp op. Het is een onconventionele manier om je werknemers te verassen of naamsbekendheid te vergaren bij je zakelijke partners.

Mugs (Modular)
Sport

Sport

Waterflessen

Sport

Waterflessen

Als je een sportief type bent, hebben wij de fles voor al je wensen. Een waterfles voor tijdens je workout en een shaker voor erna. Beide zijn stijlvolle accessoires die passen bij je sporttenue en met de meegeleverde riemen zijn ze uiterst handig om mee te nemen.

Sportbottles & Shakers (Home Modular)
Avonddrankjes

Avonddrankjes

Glazen

Avonddrankjes

Glazen

Proost op jou! Als jij het heerlijk vindt om met een lekker drankje tot rust te komen na een lange werkdag, dan hebben wij het perfecte glas voor jou. Van frisdrank tot aan whisky, de keuze is aan jou. Ze zijn tevens de perfecte accessoire voor je volgende bedrijfsfeest.

Glassware

Meest populair
in Amerika

Perfect voor elke workout
Beschikbaar in vele kleuren
Geleverd met de snelheid van de bliksem

Are you in a hurry?

Bekijk onze snelste levering

De Psychologie van Wederkerigheid – Relatiegeschenken en Goodies

Bij elke succesvolle marketingstrategie wordt handig gebruik gemaakt van psychologie. Marketeers proberen in het hoofd van potentiële klanten te kruipen om zo te zien wat de beste manier is om ze iets te verkopen en merksupporter te maken. Een erg krachtige manier om klanten betrokken te maken is door gebruik te maken van de kracht van wederkerigheid.
Lees meer
Trustpilot Banner
  • Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

    Michael Van Roosbroeck
  • Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

    Richard
  • I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

    Matthias Decleer

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?