De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Parasols bedrukken

Houd je klanten koel in de schaduw en trek de aandacht van voorbijgangers met bedrukte parasols.

Een parasol bedrukken met jouw design

De parasol kennen we al lang – heel lang. Meer dan 4.000 jaar geleden zagen we al Egyptenaren met hun versie van dit tuinmeubilair. Ze waren toen nog niet online beschikbaar en we vermoeden dat een parasol laten bedrukken toen ook niet mogelijk was, maar tegenwoordig tekenen reclame parasols het straatbeeld. Het woord komt uit de Latijnse woord “umbra”, dat schaduw betekent. Geen terras kan meer zonder en iedere tafel heeft een gat om een parasol doorheen te steken, zodat alle stoelen uit de zon zijn. En precies dát maakt een parasol bedrukken zo lucratief. Een parasol met logo zet jouw merk in het zonnetje en breng je al jouw klanten een stukje schaduw. Dat is de eerste stap naar ontspannen zakendoen!

Waarom een reclame parasol zo handig is

‘Nee, die derde paal links. Onderaan de trap daar. Nee, meer naar rechts… wacht, zie je dat hoge gebouw..?’. Een veel te herkenbaar scenario voor iedereen die zijn vrienden buiten probeert te vinden. Bedrukte parasols maken een eind aan de speurtocht naar je vrienden. Het is een punt van herkenning – en niet alleen voor iedereen die al bekend met je is, ook draagt het bij aan jouw acquisitie. Het is een subtielere manier van jezelf adverteren en naamsbekendheid onder je doelgroep te krijgen. Hoe aantrekkelijk een online advertentie ook kan zijn, marketing in je eigen tuin of terras is promotie die je zelf in de hand hebt. Je werkt enerzijds aan de gemoedelijke sfeer van jouw bedrijf en anderzijds is een parasol bedrukken met jouw bedrijfslogo goed voor jouw exposure.

Vergeten we dan iets? Nou, bijvoorbeeld waar je een parasol met logo écht voor gebruikt. Behalve de exposure en herkenbaarheid, biedt het jouw doelgroep een ontsnapping van de zon – of regen! Bij Drukzo kun je namelijk ook een waterdichte parasol bedrukken, waarmee je ervan verzekerd bent dat jouw huisstijl in weer en win zichtbaar is. We kennen in Nederland uitersten als het aankomt op het weer, dus is het handig om materiaal voor jouw promotie te gebruiken waarmee je reclame altijd zichtbaar is! Zowel in de achtertuin van jouw kantoorpand als op het dakterras van jullie gebouw, branding met bedrukte parasols biedt altijd een uitkomst. Jouw logo of tekst is vanaf alle kanten zichtbaar door de vierkante vorm. Een reclame parasol is zo dus twee keer zo effectief als een dubbelzijdig bord langs de weg!

Parasol met logo naar jouw wens

Zo veel mensen, zo veel wensen zegt men. En zo ook bij Drukzo! Kies uit varianten die waterdicht zijn, rond of juist vierkant. Met of zonder frame en met of zonder voet. Deze keuzes maken het gemakkelijk om een reclame parasol te vervangen. Ben je klaar met het huidige design, span je er eenvoudig een nieuw doek omheen. Zo is je nieuwe promotionele uiting zo de wereld in!

Bij Drukzo snappen we dat iets dat je laat bedrukken van goede kwaliteit moet zijn. Daarom gebruiken wij alleen producten van de beste kwaliteit en houden we onze druktechniek zo nieuw mogelijk. Haarscherpe inkt, de perfecte zeefdruk en jouw logo op al het materiaal dat je kunt bedenken. Pas dan is drukwerk bestellen zonder moeite, zo geregeld!
  • Ik had een vraag over mijn bestelling en werd vlot en vriendelijk verder geholpen! :)

    Egon Willems
  • Perfecte service en hulp

    Bjorn Vankeirsbilck
  • Goede klantenservice, telkens direct antwoord op al mijn vragen! Levering was ook top: sneller dan voorzien!

    Heleen Vanhoucke
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or