De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.6

Bedrukte stickers

Met onze stickers blijft jouw merk zeker hangen, letterlijk en figuurlijk!

 • Hoge kwaliteit
 • Kies uit 21 populaire maten
 • Check jouw drukwerkbestand gratis online

1000 Standaard stickers nu voor € 57,95

6000x Ronde stickers, 95mm en 90 grams pvc wit

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Type stickers voor iedere toepassing!

Best verkocht

Standaard Stickers

Best verkocht

Standaard Stickers

Klein van formaat, groot van impact. Plak deze stickers overal en deel ze uit aan klanten om uw boodschap snel en effectief te verspreiden voor zeer lage kosten.

Order Today!

Vinyl Stickers

Vinyl Stickers

Plak uw merk in de stad met op maat gemaakte vinylstickers, die zijn gedrukt op milieuvriendelijk zelfklevend materiaal. Deze stickers zijn waterdicht en hebben blijvende kleuren.

Bestel vandaag!

Raamstickers

Raamstickers

Vrolijk je raam op en gebruik tegelijkertijd het enorme marketingpotentieel door raamstickers te bedrukken. Een geweldige manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken en uw merk of een speciale aanbieding te promoten.

Raamstickers
Nieuw

Koepelvormige Stickers

Nieuw

Koepelvormige Stickers

Koepelvormige stickers bieden de mogelijkheid om uw merk in 3D te promoten. Deze stickers worden geproduceerd op hoogwaardig 80 gram vinyl met een permanente kleeflaag. Perfect voor gebruik binnenshuis.

Doming stickers
 • Zeer tevreden met de vlotte samenwerking, service, kwaliteit, stiptheid en vriendelijkheid top!!! Een aanrader.

  Geert Staelens
 • Ik ben reeds klant bij Drukzo en steeds tevreden omtrent mijn flyers en affiches. Voor de eerste maal A5 boekjes laten drukken die geniet moesten worden. Fantastisch. Ik kan het zo zeggen: Van bij het aanleveren van de bestanden, de controle, de extra handmatige controle, de drukproef, de verzending tot de levering. Top! Ik heb de klantendienst moeten contacteren en ik moet zeggen, super vriendelijk. Ik ben fier omtrent mijn drukwerk. Drukzo mag fier zijn omwille van hun geleverde prestaties die ze iedere dag voor mij en tal van andere klanten leveren.

  Ronny
 • Mooi werk, sterke prijzen en snel geleverd! Overzichtelijke website ook. En oh ja, ook nog een goeie - online en offline - klantenservice.

  Saskia De Munster

#helloprinted

Hey! Wij vinden het fantastisch om jouw waanzinnige ontwerpen op social media te zien, dus vergeet ons niet te taggen en gebruik #helloprinted om te worden vermeld!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or