België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Eenvoudig betalen bij Drukzo

Eenvoudig betalen bij Drukzo

Of je nu direct wilt betalen, in termijnen of later,
bij ons is het zo geregeld.

De betaling van jouw bestelling bij Drukzo

Bij Drukzo willen we dat je tevreden bent met jouw bestelling, maar ook met het bestelproces. Daarom heb je uitgebreid de keuze uit verschillende betaalmethoden om je bestelling mee af te ronden. Of je nu direct vanaf je bankrekening wilt betalen, je betalingen wilt spreiden of later wilt betalen, de juiste optie voor jou staat er altijd tussen. Hieronder vind je informatie over al onze verschillende betaalmethoden.

Bancontact

Bancontact

Met Bancontact betaal je eenvoudig via internetbankieren. Wanneer je voor Bancontact kiest, volg je de online instructies met jouw digipass of kaartlezer. Je krijgt op je scherm een bevestiging van de betaling. Het geld wordt direct overgemaakt en je kunt meteen je bestelling afronden.

PayPal

PayPal

Betaal je bestelling direct vanuit je PayPal-account. Door deze optie te selecteren word je doorverwezen naar PayPal waar je inlogt met de gegevens van je persoonlijke of zakelijke PayPal-account om de betaling te voltooien.

Mastercard

Mastercard

Betaal je bestelling via je Mastercard creditcard. Voer je creditcardgegevens in en keur, indien nodig, de betaling goed via je creditcard-app om de betaling te verwerken.

Visa

Visa

Betaal je bestelling met je Visa creditcard. Voer jouw creditcardgegevens in en keur, indien nodig, de betaling goed via de creditcard-app om de betaling te verwerken.

American Express

American Express

Betaal je bestelling met je American Express creditcard. Voer jouw creditcardgegevens in en keur, indien nodig, de betaling goed via de creditcard-app om de betaling te verwerken.

Dinner's Club

Dinner's Club

Betaal je bestelling met je Dinner's Club creditcard. Voer jouw creditcardgegevens in en keur, indien nodig, de betaling goed via de creditcard-app om de betaling te verwerken.

Discover

Discover

Betaal je bestelling met je Discover creditcard. Voer jouw creditcardgegevens in en keur, indien nodig, de betaling goed via de creditcard-app om de betaling te verwerken.

Klarna

Klarna

Betaal je bestelling met Klarna. Klarna geeft je de mogelijkheid om in 3 maandelijkse termijnen te betalen of om na 30 dagen het volledige bedrag te betalen. Beide opties zijn rentevrij. Kijk op klarna.com voor meer informatie.