De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
 • Supersnelle levering
 • 1000+ Bedrukte producten
 • 5-sterren Klantenservice

Beursmateriaal Drukken

Wees de publiekstrekker die iedereen omver blaast met de mooiste stand op de beurs.

 • Makkelijk te vervoeren
 • Perfect voor evenementen
 • Bij Drukzo is er voor elk budget een geschikt artikel!

1 Rechte popup wand nu voor € 413,99

Meest gekozen!

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Bovenaan je beurs checklist...

Bouw mijn stand

Bouw mijn stand

Een beursstand is wat je nodig hebt om op te vallen, dus laat het tellen en kies een opvallende stand die bij je merk past. "

Order now!

Je stand opvullen

Je stand opvullen

Geef uw klanten de volledige beurservaring, door comfortabel meubilair te bieden om in te ontspannen, terwijl u alles over uw merk uitlegt.

Order now!

Zet jouw bedrijf
in de spotlight

Opvallende beurswand
met LED display!

Bekijk de LED beurswanden

7 eenvoudige gespreksstarters voor de volgende beurs

Beurzen zijn de perfecte plek potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Maar we weten dat het niet altijd gemakkelijk is om een gesprek aan te gaan met bezoekers. Het kan namelijk wel eens ongemakkelijk zijn. Maar vrees niet, wij staan achter je. Met deze gespreksopeners breek jij bij elke vakbeurs gemakkelijk het ijs.
Read More

Van de blog.

__Helloprint is gelanceerd met één grote missie; het toegankelijk maken van printen voor iedereen en overal._ Uit onze persoonlijke ervaringen ontdekten we dat het geen makkelijke taak was om printdiensten te bestellen, daarom hebben we een blog gecreëerd die vol staat met nuttige en inspirerende artikelen en een [Youtube kanaal](https://www.youtube.com/channel/UCfrDSij1KLCH2ZMchrJ7Ldw? sub_confirmation=1) die vol staat met video's om je volgende printopdracht super makkelijk te maken!

 • Perfecte service, bestellen is eenvoudig en de prijzen zijn scherp.

  Dirk
 • Prima service! Men heeft mij goed geholpen met al mijn vragen. Heel content van de banner

  Anneleen Stinkens
 • snelle levering, zeer accurate opvolging en goede problemsolvers. Wanneer -zoals bij ons- een zending beschadigd werd tijdens transport (kan gebeuren) wordt er alles aan gedaan om zo snel mogelijk te schakelen: nieuwe herdruk/levering in no time!

  K. Struyf

#helloprinted

Hey, we love seeing your wonderful designs all over social media, so make sure you tag us and use #helloprinted to be featured

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or