De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Bedrukt beursmeubilair

Val dit keer écht op, bedruk je beursmeubilair en werk toe naar een memorabele beursstand.

 • Wasbaar op 30 graden
 • Inclusief gratis draagtas
 • Hoogwaardige kwaliteit

Are you in a hurry?

Bekijk onze snelste levering

Als beursmeubilair kon praten, wat zou die van jou dan zeggen?

Begin het gesprek

Begin het gesprek

Begin het gesprek

Met een oogverblindende beursbalie heb jij geen openingszin nodig. Ervaring leert dat je stand vaak het eerste onderwerp van gesprek is. Challenge je creativiteit!

Beursbalie
Vertel je verhaal

Vertel je verhaal

Vertel je verhaal

Verspreid jouw bericht met roll-up banners en snake stands. Vertel je verhaal via meerdere promotionele banners om de bezoekers te overtuigen en vermaken.

Roll-Up Banners Home Modular Page
Presenteer je merk

Presenteer je merk

Presenteer je merk

Sommige bezoekers bekijken eerst liever wat je te bieden hebt voordat ze met je in gesprek gaan. Een tabletstand met bijvoorbeeld een interactieve presentatie op het tablet is een perfecte oplossing.

Tablet Stands - Home Modular
Laat je producten zien

Laat je producten zien

Laat je producten zien

Je werkt het hele jaar super hard om je beste beentje voor te zetten. Dan is het meer dan logisch dat je ook je producten presenteert op de best mogelijke manier. Onze productdisplays doen één ding, uitzonderlijk goed. Met een strak design gaat alle aandacht naar jouw product.

Product Displays

7 Makkelijke Gespreksopeners voor je Volgende Beurs

Beurzen zijn de perfecte plek om potentiële klanten warm te maken voor jouw bedrijf. We weten echter dat het aanknopen van een gesprek makkelijker gezegd dan gedaan is. Het kan zelfs best eng zijn. Maar geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. We gaan je helpen om het ijs te breken met deze handige gespreksopeners.
Lees door

Van ons blog.

__Helloprint is gelanceerd met één grote missie; het toegankelijk maken van printen voor iedereen en overal._ Uit onze persoonlijke ervaringen ontdekten we dat het geen makkelijke taak was om printdiensten te bestellen, daarom hebben we een blog gecreëerd die vol staat met nuttige en inspirerende artikelen en een [Youtube kanaal](https://www.youtube.com/channel/UCfrDSij1KLCH2ZMchrJ7Ldw? sub_confirmation=1) die vol staat met video's om je volgende printopdracht super makkelijk te maken!

Trustpilot Banner
 • Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

  Michael Van Roosbroeck
 • Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

  Richard
 • I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

  Matthias Decleer

#helloprinted

Hey! Wij vinden het fantastisch om jouw waanzinnige ontwerpen op social media te zien, dus vergeet ons niet te taggen en gebruik #helloprinted om te worden vermeld!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?