De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Bedrukte beursstands

Van plan om binnenkort op een beurs te gaan staan? Bereid jezelf goed voor. Kies voor een beursstand én ontwerp dat goed opvalt!

 • Beste prijs in België
 • Ideaal voor op een beurs of event
 • Opgezet in nog geen 15 min

Are you in a hurry?

Bekijk onze snelste levering

Wat voor type beursstand zoek je?

There's different types of exhibition stands you can choose from. But which type suits your business goals best?

Stretch stand

Stretch stand

Stretch stand

Het grote voordeel van stretch frames is het gemak waarmee je ze in elkaar zet. Ze zijn binnen 15 minuten op te zetten, zijn erg licht van gewicht en je hebt er geen gereedschap voor nodig. Kortom, eitje!

Exhibition Stands Stretch - PLP
Rechte popupwand

Rechte popupwand

Rechte popupwand

Popupwanden zijn een populaire keuze omdat het frame binnen één minuut kan worden opgezet. De hele set is draagbaar en licht van gewicht. Dat maakt popupwanden een geschikte partner voor iedere beurs.

Exhibition Stands Popup - PLP
Halve cirkel stretch frame

Halve cirkel stretch frame

Halve cirkel stretch frame

Met de halve cirkel stand in jouw beursstand is het voeren van een gesprek ineens een stuk fijner. Jouw potentiële klant voelt zich beter op zijn gemak en ook het geluid is aangenamer. Je kan je even terugtrekken uit de massa en in alle rust jouw product of service toelichten.

Exhibition Stands Special - PLP

10 Voorbeelden van succesvolle beursstands

Om de beste beursstand te hebben, moet je een goed verhaal vertellen aan de bezoekers. Een verhaal over jouw bedrijf, producten en diensten. Probeer een onuitwisbare indruk achter te laten, zelfs na het einde van de conferentie. Maar hoe krijg je dit voor elkaar?
Lees verder
Trustpilot Banner
 • Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

  Michael Van Roosbroeck
 • Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

  Richard
 • I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

  Matthias Decleer

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?