De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.6

Bedrukte beursstands

Van plan om binnenkort op een beurs te gaan staan? Bereid jezelf goed voor. Kies voor een beursstand én ontwerp dat goed opvalt!

 • Beste prijs in België
 • Ideaal voor op een beurs of event
 • Opgezet in nog geen 15 min

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Wat voor type beursstand zoek je?

There's different types of exhibition stands you can choose from. But which type suits your business goals best?

Stretch stand

Stretch stand

Het grote voordeel van stretch frames is het gemak waarmee je ze in elkaar zet. Ze zijn binnen 15 minuten op te zetten, zijn erg licht van gewicht en je hebt er geen gereedschap voor nodig. Kortom, eitje!

Exhibition Stands Stretch - PLP

Rechte popupwand

Rechte popupwand

Popupwanden zijn een populaire keuze omdat het frame binnen één minuut kan worden opgezet. De hele set is draagbaar en licht van gewicht. Dat maakt popupwanden een geschikte partner voor iedere beurs.

Exhibition Stands Popup - PLP

Halve cirkel stretch frame

Halve cirkel stretch frame

Met de halve cirkel stand in jouw beursstand is het voeren van een gesprek ineens een stuk fijner. Jouw potentiële klant voelt zich beter op zijn gemak en ook het geluid is aangenamer. Je kan je even terugtrekken uit de massa en in alle rust jouw product of service toelichten.

Exhibition Stands Special - PLP

10 Voorbeelden van succesvolle beursstands

Om de beste beursstand te hebben, moet je een goed verhaal vertellen aan de bezoekers. Een verhaal over jouw bedrijf, producten en diensten. Probeer een onuitwisbare indruk achter te laten, zelfs na het einde van de conferentie. Maar hoe krijg je dit voor elkaar?
Lees verder
 • Zeer tevreden met de vlotte samenwerking, service, kwaliteit, stiptheid en vriendelijkheid top!!! Een aanrader.

  Geert Staelens
 • Ik ben reeds klant bij Drukzo en steeds tevreden omtrent mijn flyers en affiches. Voor de eerste maal A5 boekjes laten drukken die geniet moesten worden. Fantastisch. Ik kan het zo zeggen: Van bij het aanleveren van de bestanden, de controle, de extra handmatige controle, de drukproef, de verzending tot de levering. Top! Ik heb de klantendienst moeten contacteren en ik moet zeggen, super vriendelijk. Ik ben fier omtrent mijn drukwerk. Drukzo mag fier zijn omwille van hun geleverde prestaties die ze iedere dag voor mij en tal van andere klanten leveren.

  Ronny
 • Mooi werk, sterke prijzen en snel geleverd! Overzichtelijke website ook. En oh ja, ook nog een goeie - online en offline - klantenservice.

  Saskia De Munster
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or