Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Bedrukte bidons & shakebekers

Blijf gehydrateerd tijdens het sporten met gepersonaliseerde sportflessen en shakers.

Top redenen om drinkbekers te kiezen als promotioneel product

Het bepalen van een geschikt promotieartikel voor je doelgroep hoeft niet zo moeilijk te zijn zolang je je klanten kent. Als je bijvoorbeeld van plan bent een promotie-evenement in de buitenlucht te organiseren, dan kan een sportieve drinkfles een ideale keuze zijn.

Hoe gepersonaliseerde waterflessen mensen kunnen helpen om meer van het buitenleven te genieten

Veel mensen brengen graag tijd buiten door en het is belangrijk dat ze gehydrateerd kunnen blijven. Je kunt daar met onze bedrukte sportflessen voor zorgen, omdat ze water voor een lange periode koud houden. Dit betekent dat zelfs als je klanten urenlang in de zon blijven, ze de zekerheid hebben dat het water in hun drinkfles koud blijft voor een aangenaam en verfrissend drankje.

Hoe onze sportflessen kunnen helpen om je klanten gezond te houden

Sportflessen zijn ideaal voor promotieartikelen, vooral voor mensen die graag buitenshuis werken. Deze mensen streven immers naar een gezonde levensstijl en zouden de gemakkelijke toegang tot schoon water die onze promotieartikelen bieden dan ook op prijs stellen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Contigo® Ashland waterfles die gemakkelijk te dragen is en die wordt geleverd met een gesloten tuit voor extra bescherming tegen vuil en microben.

Hoe onze waterflessen gebruiksgemak bieden

Mensen houden van promotieartikelen die hun leven gemakkelijker kunnen maken, daarom zijn onze gepersonaliseerde waterflessen een geweldige giveaway. Onze Contigo® Cortland waterfles wordt bijvoorbeeld geleverd met AUTOSEAL® functie. Je hoeft alleen maar op de knop te drukken en je kunt een snelle slok nemen. Als je klaar bent, sluit het drinkgat zich automatisch. Hij is ook voorzien van een uniek vergrendelsysteem en karabijnhaak. Bovendien kan hij met één hand worden bediend en is hij lekvrij, zodat de waterinhoud onbedorven en onbedorven blijft.

Hoe je onze sportflessen kunt personaliseren

Je promotionele artikelen moeten altijd voorzien zijn van je logo, wat kan helpen om een blijvende indruk te maken op je klanten. Wanneer je met ons werkt, kun je op ons rekenen om jouw promotionele product aan te passen aan jouw merk. Onze aangepaste sportflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij jouw bedrijfsidentiteit. Je kunt je persoonlijke ontwerp ook laten bedrukken in maximaal vier kleuren. Wanneer je je eigen ontwerp indient op basis van onze aanleverspecificaties, kun je verwachten dat ons team van experts zeker zijn best doet om het beste resultaat te leveren.

Bij Drukzo bieden wij een ruime keuze aan promotionele producten die aan jouw wensen voldoen. Wij begrijpen het belang van het kunnen gebruiken van promotionele artikelen in je marketingstrategieën. Hiervoor bieden wij een uitgebreide selectie van kwalitatief hoogwaardige artikelen tegen een redelijke prijs. Bovendien kunnen we ervoor zorgen dat je ze zo snel mogelijk ontvangt. Voel je vrij om contact met ons op te nemen online, tijdens onze kantooruren en we helpen je graag verder.

Trustpilot Banner
  • Het is altijd heel fijn om met Drukzo te werken. Goede prijs, super kwaliteit en zeer goede service. Gewoon TOP

    werner janssenswillen
  • Mooie kwaliteit, goede service en snel voor een gunstige prijs

    Chantal Leysen
  • I did a mistake on the adress i gave and they handled it super well for no extra cost, so thanks a lot!!

    lolam

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?