0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.3
trustpilot
4.3
Een oktoberfest bierpul van maar liefst 1 liter geschikt om te bedrukken met jouw eigen logo of design bij Drukzo.
Één liter bierglas, kan, emmer! Inclusief bedrukking.
Een Oktoberfest bierpul van 1 liter geschikt om te bedrukken met jouw eigen logo of design bij Drukzo.
Een Oktoberfest bierpul van 1 liter geschikt om te bedrukken met jouw eigen logo of design bij Drukzo.
 • Een oktoberfest bierpul van maar liefst 1 liter geschikt om te bedrukken met jouw eigen logo of design bij Drukzo.
 • Één liter bierglas, kan, emmer! Inclusief bedrukking.
 • Een Oktoberfest bierpul van 1 liter geschikt om te bedrukken met jouw eigen logo of design bij Drukzo.
 • Een Oktoberfest bierpul van 1 liter geschikt om te bedrukken met jouw eigen logo of design bij Drukzo.
Aanleverspecificaties

Houd bij het opmaken van het bestand rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

 1. Lever een vector-bestand aan.
 2. Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
 3. Gebruik de PMS kleurcode(s).
 4. Witte bedrukking op Oktoberfest-bierpul 1 liter
 5. Veiligheidsmarge is niet nodig.
Bekijk alle aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties voor Oktoberfest-bierpul 1 liter

Lever een vector-bestand aan.
Voor dit product hebben wij een vector-bestand nodig om de printkwaliteit te waarborgen. Wil je checken of jouw bestand in vector aangeleverd is of wil je weten hoe je dit moet aanleveren? Lees onze informatiesheet Pixels vs. Vector.
Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
Zorg ervoor dat lettertypes omgezet zijn in lettercontouren of ingesloten zijn bij het exporteren naar een PDF-bestand. Wil je meer weten over het insluiten van lettertypes? Bekijk onze blog over lettercontouren.
Gebruik de PMS kleurcode(s).
Gebruik Uncoated PMS kleurcodes voor producten die gedrukt worden op ongestreken papiersoorten (offset paper, Biotop and Conqueror Vergé), en hanteer Coated PMS kleurcodes voor producten die gedrukt worden op gestreken papiersoorten (gloss en silk), en ook voor alle producten die in PMS kleuren gedrukt worden (relatiegeschenken, textiel etc.).
Witte bedrukking op Oktoberfest-bierpul 1 liter
Heeft een witte bedrukking jouw voorkeur? Lever dan jouw bestand aan in 1 pms kleur zonder transparantie.
Veiligheidsmarge is niet nodig.
Er is geen veiligheidsmarge voor dit product.
Afloop is niet nodig.
Je hoeft geen rekening te houden met afloop in je ontwerp.
Product templates

Voor het opmaken van het bestand kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product.

Toon alle werktekeningen
Formaat Voorbeeld Templates
Bierpul Oktoberfest 100 cl pdf Adobe Indesign
Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen voor dit product.

 1. Wat is de beste manier om het bedrukte glaswerk,Oktoberfest-bierpul 1 liter, schoon te maken?
 2. Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?
 3. Hoe worden de Oktoberfest-bierpul 1 liter verpakt?
Bekijk alle veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen voor Oktoberfest-bierpul 1 liter

Wat is de beste manier om het bedrukte glaswerk,Oktoberfest-bierpul 1 liter, schoon te maken?
 • Het glaswerk en de bedrukking is vaatwasserbestendig en krasbestand. Bij bierglazen adviseren we om de glazen manueel te wissen met een sopje ipv chemische reiniging aangezien dit het schuim doet inzaken bij het inschenken of tappen.
  Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?
  • Bij de bedrukking van glaswerk maken we gebruik van 2 productie technieken: directe druk (ook wel zeefdruk genoemd) en transfer druk. Directe druk (of zeefdruk) Dit is de meest gebruikte productie techniek bij glaswerk. Het glas wordt rechtstreeks bedrukte met een keramische inkt (gemalen glas voorzien van kleurstof). In het drukproces maakt men men gebruik van een zeef om de kleuren te verspreiden. Eens het glas bedrukt is gaat het door een oven met hoge temperatuur, 560-650 graden celcius, en wordt de bedrukking ingebrand. Transfer druk Bij transfer druk gaat het proces anders. De keramische inkt (gemalen glas voorzien van kleurstof) wordt op speciale witte papieren vellen gedrukt. Daarbij moet rekening gehouden worden met een droogtijd tot wel 4 uur per kleur. Na het droogproces wordt de print van de transfer vellen losgeknipt en in een waterbadje gelegd. Hierdoor komt de keramische inkt vrij van het papier. De keramische inkt wordt daarna manueel op de juiste positie geplakt. Uiteindelijk gaat het glas in de oven om de bedrukking in te branden.
   Hoe worden de Oktoberfest-bierpul 1 liter verpakt?
   • Al het glaswerk zal in dozen worden gestopt (afhankelijk van het glas zal dat in dozen van 6 / 12 / 36 of 48 stuks zijn). De dozen worden op een pallet geplaatst en op die manier verzonden.
    Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging?
    • Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders: In de meeste gevallen bezorgen we met PostNL vanwege de hoogste betrouwbaarheid qua levering.
    • DHL
     De Oktoberfest-bierpul 1 liter die ik zoek kan ik niet vinden. Zijn deze niet te bestellen? Kan ik een quote aanvragen?
     • Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan gerust een offerte aan (in de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte).
     • Is je aanvraag erg complex dan kan dit langer duren.
     Beoordelingen (730)
     Mijn bestelling voor een vlag. Hugo Matten 13.01.2022

     Ik heb onlangs een vlag laten maken en ben super tevreden met het eind resultaat en de snelle levering!. En niet onbelangrijk, ik werd goed geholpen en geïnformeerd in de voorbereiding van mijn ontwerp! Dank je wel ‘Drukzo’!

     Topper! Mooie druk, mooi afgewerkt. Heidi 10.01.2022

     Nog vòòr ik een bestelling plaatste toetste ik even via de chatbox af hoe de communicatie verliep bij een 10-tal vragen. Het was namelijk de eerste keer dat ik boek online wilde laten drukken. Het gesprek liep vlot en ik kreeg duidelijke uitleg over hoe het in zijn werk gaat. De boeken werden op de afgesproken datum geleverd in een stevige verpakking. Het resultaat mag gezien worden! Mooie zuivere druk ondanks een aantal minder kwalitatieve foto's uit de oude doos. Ik heb wel voor het zwaarste papier met glans genomen. Stevig ingebonden en mooi afgewerkt. Maw zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding 👍

     Perfect drukwerk! Perfecte service! Lieve Witvrouwen 29.12.2021

     Drukzo levert telkens weer perfect drukwerk! Ik maak zowel privé als professioneel regelmatig gebruik van hun voortreffelijke diensten. Ik waardeer enorm de extra service via chat. Quinten maakte het verschil op het moment dat mijn bestelling EVEN "verloren" was bij de Post. Wat een service, wat een klantvriendelijkheid! TOP!

     Chivalry is not dead! Nathalie 22.12.2021

     Quinten heeft mij hier in alle kerststress serieus en snel! geholpen. Bij een bestelling die net een tikkeltje anders liep en waar ik de revisie-deadline op een half uur na misliep, regelde deze HELD met veel enthousiasme het achter de schermen, waardoor mijn gewenste eerste leveringsdatum kon worden gehandhaafd. You rock!

     Ik heb visitekaartjes laten drukken mon p 29.11.2021

     Ik heb visitekaartjes laten drukken, Prachtig afgewerkt. Zeer snelle en perfecte service. Prijs kwaliteit top! Ik had mijn bestelling voor de voorziene termijn al gekregen! Echt aan te bevelen. Voor die prijs kan jet het zelf niet printen op dik papier en versnijden. Je kan niet anders dan tevreden zijn.

     Prima geholpen door Quinten Anoniem 15.11.2021

     Prima geholpen door Quinten, snelle reactie en actie waardoor onze bestelling snel kan gefinaliseerd worden. Fijn werken zo!

     Heel tevreden ! Glenn Delcart 28.10.2021

     Heel tevreden ! T-shirts voor onze band besteld..... goede kwaliteit shirts, afbeelding haarscherp ! Levering picobello op tijd ! Keep up the Good Work !

     Het is altijd heel fijn om met Drukzo… werner janssenswillen 16.10.2021

     Het is altijd heel fijn om met Drukzo te werken. Goede prijs, super kwaliteit en zeer goede service. Gewoon TOP

     Mooie kwaliteit Chantal Leysen 1.10.2021

     Mooie kwaliteit, goede service en snel voor een gunstige prijs

     I did a mistake on the adress i gave… lolam 25.09.2021

     I did a mistake on the adress i gave and they handled it super well for no extra cost, so thanks a lot!!

     Deze week ben ik enorm goed geholpen na… FIEN COOLS 16.09.2021

     Deze week ben ik enorm goed geholpen na verschillende kleine probleempjes bij enkele bestellingen. Ik werd vriendelijk en persoonlijk geholpen door Quinten, die bovendien sneller antwoordt dan zijn eigen schaduw. Zo heb ik op tijd mijn bestelling kunnen plaatsen en wordt mijn drukwerk op tijd geleverd. Aanradertje!

     Wat een fantastisch team. Toppie! Ronny 25.08.2021

     Ik had een aantal orders. Eén order bleek niet zo evident te zijn. De mensen van DrukZo hebben mij geholpen van het begin tot het einde. Ondanks deze mensen het ook druk zullen hebben, hebben zij de tijd genomen om ook zo snel mogelijk mijn proefdruk in orde te brengen, na het aanraden van verschillende aanpassingen die ik moest verrichten. Ontwerpen, die voor mij als leek zijnde, niet zo evident waren, daar hebben de mensen van DrukZo mij met raad en daad bijgestaan. Ook al was de communicatie via email, ook dan kan ik DrukZo aan iedereen aanraden. Heden heb ik mijn posters ontvangen, en ze waren TOP. Morgen de posters van het derde evenement. Ik ben nieuwsgierig. En volgende week onze programmabrochures voor het nieuwe culturele seizoen. Indien er nog mensen zijn die twijfelen bij wie ze hun drukwerk zouden laten plaatsen....slechts één adres DRUKZO. Hartelijk dank voor het ganse team, en tot een volgende keer of eventueel tot een volgende bijbestelling van het huidige order.

     Toon meer

     Oktoberfest-bierpul 1 liter

     Organising a German party or an octoberfest? Or you just like it big? A beerfest will never be the same again thanks to these enormous beermugs of 1 liter. Print them with your logo or design and make every octoberfest an unforgettable experience.

     • Materiaal van hoge kwaliteit
     • Kies 1-4 PMS kleuren
     • Kras- en vaatwasserbestendig

     1. Kies de oplage

     LET OP! De prijs wordt weergegeven per ontwerp. Heb je meerdere ontwerpen? Voeg dan meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je ontwerp per artikel. Staat je gewenste oplage er niet bij? Vraag een offerte aan.

     € 263,99 36
     € 327,99 48
     € 391,99 60
     Aanbevolen € 448,99 72
     Niet zeker over de oplage? Dit is de meestbestelde oplage voor bedrijven.
     € 511,99 84
     € 573,99 96
     € 633,99 108
     € 696,99 120
     € 761,99 132
     € 810,99 144
     € 873,99 156
     € 934,99 168
     € 997,99 180
     € 1.057,99 192
     € 1.120,99 204
     € 1.180,99 216
     € 1.243,99 228
     € 1.302,99 240
     € 1.365,99 252
     € 1.427,99 264
     € 1.490,99 276
     € 1.527,99 288
     € 1.584,99 300
     € 1.646,99 312
     € 1.707,99 324
     € 1.768,99 336
     € 1.830,99 348
     € 1.886,99 360
     € 1.947,99 372
     € 2.009,99 384
     € 2.070,99 396
     € 2.131,99 408
     € 2.192,99 420
     € 2.248,99 432
     € 2.309,99 444
     € 2.370,99 456
     € 2.431,99 468
     € 2.492,99 480
     € 2.546,99 492
     € 2.563,99 504
     € 2.623,99 516
     € 2.683,99 528
     € 2.743,99 540
     € 2.802,99 552
     € 2.855,99 564
     € 2.915,99 576
     € 2.974,99 588
     € 3.034,99 600
     € 3.094,99 612
     € 3.144,99 624
     € 3.205,99 636
     € 3.265,99 648
     € 3.324,99 660
     € 3.384,99 672
     € 3.392,99 684
     € 3.451,99 696
     € 3.510,99 708
     € 3.568,99 720
     € 3.627,99 732
     € 3.677,99 744
     € 3.735,99 756
     € 3.794,99 768
     € 3.852,99 780
     € 3.911,99 792
     € 3.969,99 804
     € 4.018,99 816
     € 4.076,99 828
     € 4.134,99 840
     € 4.193,99 852
     € 4.251,99 864
     € 4.299,99 876
     € 4.357,99 888
     € 4.416,99 900
     € 4.474,99 912
     € 4.532,99 924
     € 4.579,99 936
     € 4.637,99 948
     € 4.695,99 960
     € 4.753,99 972
     € 4.811,99 984
     € 4.841,99 996
     € 4.842,99 1008
     € 6.994,99 1500
     € 9.241,99 2004
     € 11.419,99 2508
     € 13.618,99 3000
     € 22.684,99 5004

     2. Aantal kleuren opdruk

     3. Kies je leverdatum

     Kies je leverdatum. Lees meer over onze levertijden in ons Helpcentrum.

     Gegarandeerd

     100% gegarandeerde levering
     Snel en veilig

     Als je jouw bestelling gegarandeerd geleverd wilt hebben op de verwachte datum, kunnen we jouw pakket versturen met een koerier. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.

     Start chat

     95% op tijd geleverd

     Wij verzenden jouw pakketje met een betrouwbare, externe bezorger die normaal gezien 95% van alle pakketten op de verwachte leverdatum bezorgd. Dit is de datum die wij met jou communiceren. In sommige gevallen wordt het pakketje één werkdag later bezorgd.

     € 633,99 Verwachte leveringsdatum donderdag 3 februari
     Upload en keur je bestanden goed vandaag voor 11:30
     Upload en keur je bestanden goed voor: Vandaag 11:30
     € 697,39 € 633,99 Excl. BTW
     Helaas is dit product op dit moment niet beschikbaar

     Voordat we starten met printen doen we altijd een GRATIS online check.
     We zorgen er altijd voor dat jouw product er perfect uit ziet.

     Hulp nodig bij je bestelling? Chat met onze klantenservice

     Dit is slechts een voorbeeld. Onze professionals zullen je bestanden altijd controleren en indien nodig contact met je opnemen.

     Onze beloften

     • Eenvoudig je bestanden uploaden
     • 100% tevredenheidsgarantie
     • Gegarandeerd op tijd geleverd

     Dit is Drukzo

     • Gratis verzending
     • Super eenvoudig online bestellen
     • Kies uit duizenden online ontwerpen

     Kunnen we je helpen?

     Bjorn help

     Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

     Uw naam

     E-mailadres

     Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

     Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina