5 Manieren om Reclameborden te Gebruiken

5 Manieren om Reclameborden te Gebruiken

We zullen het bewijs leveren dat reclameborden meer zijn dan simpele promotiemiddelen om een logo of producten op te zetten. Het zijn erg veelzijdige marketingmiddelen met diverse functies. Je moet echter wel je fantasie gebruiken om de volledige potentie te kunnen benutten.

Hier zijn vijf creatieve manieren om reclameborden te gebruiken voor de groei van jouw bedrijf:

Evenementen en Decor

5 Manieren om Reclameborden te Gebruiken | Evenementen en Decor

Ontwerp een aantal creatieve reclameborden en plaats ze rondom het evenement als decoratie. Hang ze aan de muren, het plafond of zelfs aan het raam als het nodig is. Tijdens kunsttentoonstellingen kun je borden gebruiken om het werk van kunstenaars en fotografen op af te beelden.

Maak het gemakkelijk voor evenementgangers om de weg te vinden. Bordjes kunnen worden gebruikt om mensen de juiste richting op te wijzen. Denk bijvoorbeeld aan toiletten en etenstentjes.

Leuke Frames en Props

Leuke Frames en Props | 5 Manieren om Reclameborden te Gebruiken

Reclameborden kunnen op maat worden gesneden in elke denkbare vorm. Denk bijvoorbeeld aan ‘jouw-gezicht-hier’ borden en andere vormen die kunnen worden gebruikt voor fotomomenten.

Veel bedrijven gebruiken dit soort borden om hun merk te promoten en om iets te hebben waar klanten graag mee op de foto willen. Een voordeel hiervan is dat klanten dit soort foto’s kunnen delen op sociale media, waardoor het bedrijf kan profiteren van gratis reclame.

Kamer Decoratie

Kamer Decoratie | 5 Manieren om Reclameborden te Gebruiken

Gebruik panels als gepersonaliseerd decor voor het interieur van jouw huis of kantoor. Je kunt bijvoorbeeld een kunststukje van je kinderen of familiefoto’s afdrukken om thuis op te hangen. Voor het kantoor kun je belangrijke mijlpalen vereeuwigen, zodat elke bezoeker het kan zien.

Hier is een leuk idee: Laat een reclamebord op maat snijden in de vorm van dinosaurussen of bloemen om de slaapkamer van je kind op te leuken. Misschien kun je ze ook gebruiken voor rollenspellen. We weten zeker dat ze het geweldig vinden.

Navigatie

Navigatie | 5 Manieren om Reclameborden te Gebruiken

Het is makkelijk om verdwaald te raken in grote en onbekende gebieden zoals pretparken, resorts en campings. Het gebruiken van bordjes die duurzaam en goed ontworpen zijn kan mensen helpen bij het vinden van de weg. Plaats gemakkelijk te begrijpen kaarten die mensen kunnen gebruiken om bepaalde gebieden te vinden. Je kunt mensen ook verwijzen naar belangrijke plekken zoals toiletten en kantoren.

Reclameborden

Reclameborden | 5 Manieren om Reclameborden te Gebruiken

Er zijn veel creatieve manieren om reclameborden te gebruiken voor jouw bedrijf. Ze zijn niet alleen top om buiten de deur mee te adverteren, maar kunnen ook gebruikt worden voor het interieur van jouw winkel. Veel bedrijven gebruiken borden omdat ze goedkoop zijn en gemakkelijk mensen aantrekken. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk in gebruik. Je hoeft ze alleen even ergens op te hangen en verder heb je er nooit meer omkijken naar.

Je zou een aantal borden aan het plafond kunnen hangen om de aandacht van mensen te trekken voor bijvoorbeeld een uitverkoop. Ook is het mooi om je zaak te versieren door bijvoorbeeld een groot bord met jouw logo achter de kassa te hangen. Je kunt ook je creativiteit botvieren op stoepborden. Inspiratie nodig? Lees dan onze 8 grappige stoepborden blog.

Het gebruik van reclameborden zorgt ervoor dat jouw zaak er betrouwbaar en professioneel uitziet. Elke keer dat er een klant binnen loopt, zal het een gevoel van autoriteit geven.

Zorg dat de ontwerpen van jouw reclameborden past bij de merkidentiteit van jouw bedrijf.

Gebruik reclameborden op leuke en creatieve manieren als een onderdeel van jouw marketingstrategie. Waar wacht je nog op? Koop nu jouw eigen reclameborden!