Gratis Online Brochure Maken

Gratis Online Brochure Maken

Een professionele organisatie heeft natuurlijk een eigen brochure met alle informatie over de onderneming, het onstaan ervan en de diensten of/en producten die het aanbiedt. Dit is dé manier om nieuwe medewerkers met de neus dezelfde kant op te krijgen of om klanten te laten kennismaken met de onderneming. Via de ontwerptool van Drukzo ontwerp jij als ondernemer zelf online en gratis jouw brochures.

Een designer kost geld. Je bent al gauw honderden euro’s kwijt voor een simpel brochure ontwerp. Omdat een brochure niet direct financieel iets oplevert, is er veel tijd in steken of een designer inhuren vaak geen ideale optie.

Gelukkig biedt Drukzo uitkomst! Met de duizenden online brochure ontwerpen voor elke branche is dé juiste brochure voor jouw onderneming al in een paar minuten klaar. Bovendien is de ontwerptool om jouw brochures te maken helemaal gratis.

Brochure maken zonder tool

Als je handig bent met designprogramma’s ontwerp je jouw brochure natuurlijk zelf. Wil je weten aan welke eisen je nieuwsbrief ontwerp moet voldoen? Kijk dan naar de werktekeningen van brochures(hét frame voor jouw ontwerp). Heb je jouw bestand al klaar? Ga dan naar de flyer pagina.

Voorbeeld juist brochurebestand

Hier word met behulp van een illustratie uitgelegd hoe je jouw bestand perfect kunt aanleveren. Als je dat op de onderstaande wijze doet, zal er op correcte wijze worden schoongesneden en zullen er geen belangrijke elementen verlorgen gaan. Gebruik daarom de werktekeningen zoals dat hieronder is toegelicht.

Voorbeeld brochure met afloop & marge

Gratis online brochure maken

Bij Drukzo kun je eenvoudig en gratis online je eigen brochures maken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van online brochure ontwerpen met bijbehorende branches. Behalve de lay-out veranderen en teksten aanpassen, kun je ook zelf afbeeldingen toevoegen of kiezen uit duizenden foto’s uit onze database.

Restaurant

Een leuke foto van jou als ondernemer voor je restaurant tijdens de opening, een foto van hoe het er toen uitzag en nu, de leukste evenementen die je georganiseerd hebt en natuurlijk jouw lekkerste gerecht laten zien, zodat het water direct bij iedereen in de mond begint te lopen.

Schoonheidssalon

Jouw schoonheidssalon staat natuurlijk bekend om haar wonderen. Mensen komen na een heerlijke behandeling tien jaar jonger naar buiten. Licht al je behandelingen toe en laat een van jouw gelukkigste klanten zien na zo’n magische behandeling.

Aannemer

Jouw aannemersbedrijf is een van de bekendste uit de regio. Sinds de oprichting van jouw onderneming heb je veel klanten blij gemaakt met een mooie dakkapel of uitbouw. Laat je mooiste projecten en gespecialiseerde teamleden zien op jouw brochure.

Feest en Muziekevenement

Het feest of muziekevenement wat jij gaat organiseren wordt natuurlijk een grandioos succes. Dat komt mede door het succes van vorig jaar, of de geweldige artiesten die erbij zijn. Laat hier beelden van zien op jouw brochure!

Zit jou branche hier niet bij?

Geen zorgen, we hebben nog duizenden andere online brochure ontwerpen voor je klaar staan. Kijk maar eens op onze brochure ontwerp pagina.

Hopelijk heb je inspiratie opgedaan om jouw brochures super mooi te maken. Heb je toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

We helpen je namelijk graag verder!