Flyer templates: duizenden gratis ontwerpen

Met een goede flyer trek je meer klanten aan. Wie wil dat nou niet? Hoe kun je een prachtige flyer maken, zonder enige ervaring in ontwerpen? Je gaat het misschien niet geloven, maar bij Drukzo kan dat! We hebben duizenden gratis flyer-sjablonen. Er is dus keuze voor iedereen, of het nu gaat om een ontwerp voor een hondenliefhebber of een ander ontwerp. Alle designs kunnen worden aangepast naar hoe jij dat zou willen!

Een ontwerper inhuren kost geld. Een goed ontwerp voor bijvoorbeeld een flyers of brochure kost gemakkelijk honderden euro’s. Dan moet de flyer ook nog eens worden gedrukt en worden uitgedeeld. Het leuke en snelle idee om een flyer te maken en in brievenbussen te gaan gooien, kan dan ineens duur uitvallen! En dat wil je natuurlijk niet.

Drukzo heeft hiervoor de perfecte oplossing! Met de duizenden gratis sjablonen voor flyers kun je de perfecte flyer zelf maken. Bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden of het verspreiden van een bepaald bericht. Bovendien zijn alle flyer sjablonen helemaal gratis en kunnen ze worden bewerkt naar hoe jij dat zou willen!

Het offline downloaden van flyer sjablonen

Misschien ben je een grafisch ontwerper en ben je in staat om te werken met ontwerpsoftware? In dat geval wil je waarschijnlijk zelf je flyers ontwerpen. Is je bestand al klaar en ontworpen? Ga dan direct naar de flyer pagina en plaats je bestelling!

Voorbeeld van een goede flyer

Aan de hand van een illustratie leggen we uit hoe je ons een bestand op de juiste manier kunt sturen. Veel mensen uploaden hun bestand snel en komen er later achter dat er een fout in het bestand gemaakt is. Zorg ervoor dat je het bestand dat je zou willen uploaden goed controleert. Alleen als je het bestand op de juiste manier aanlevert, zal het bijsnijden goed worden gedaan en zullen belangrijke elementen niet worden weggelaten of weggesneden. Gebruik daarom de sjablonen zoals hieronder beschreven.

Voorbeeld van een flyer met afloop en marge

Gratis online flyer-bewerking van sjablonen

Bij Drukzo kun je eenvoudig eigen folders gratis online ontwerpen. Naast het wijzigen van de lay-out, het bewerken van teksten en nog veel meer, kun je ook een eigen afbeeldingen toevoegen of kiezen uit duizenden afbeeldingen uit de database. Zo ben je er zeker van dat je altijd het juiste design voor het ontwerp hebt.