Zelf een cadeaubon maken: Gratis en online

Zelf een cadeaubon maken: Gratis en online

Als ondernemer is het hebben van cadeaubonnen ontzettend belangrijk. Hiermee vergroot jij je klantenbestand of zorg je ervoor dat huidige klanten terug blijven komen. En dat is natuurlijk wat je wilt! Bij Drukzo kun je eenvoudig zelf je cadeaubonnen maken, bovendien is het ontwerpen helemaal gratis met behulp van onze eigen tool!

Waarom zelf een cadeaubon maken?

Het is het natuurlijk goed om kortingscoupons weg te geven of giftcards te verkopen. Zorg dat jouw vaste klanten de cadeaubon weggeven aan een vriend, collega of familielid en jij vergroot je klantenbestand! Duidelijk dus dat voor veel ondernemers een cadeaubon een meerwaarde heeft. Maar, als je niet zo handig bent met design programma’s en ook geen geld wilt uitgeven aan een ontwerper wordt het gelijk een stuk minder makkelijk. Dit is waar de ontwerptool van Drukzo handig van pas komt! De gratis ontwerptool van Drukzo is dan de ideale oplossing. Met deze tool maak je namelijk eenvoudig en gratis zelf je cadeaubonnen. Bovendien kun je jouw eigen logo toevoegen, of er een maken als je er nog geen hebt.

Voorbeelden van cadeaubon ontwerpen

Hieronder zie je twee goede voorbeelden van tegoedbon ideeën. Wat de twee bonnen gemeen hebben, is dat het daadwerkelijke cadeau lekker groot staat afgebeeld. Zo is het direct duidelijk dat de ontvanger een mooi bedrag krijgt om uit te geven bij zijn favoriete winkel. Er is ook gekozen om de bonnen niet vol te zetten met informatie, waardoor de bon ook mooi is om te geven.

Daarnaast hebben de bonnen een duidelijke stijl. Het is heel belangrijk dat jij dit ook doet voor jouw cadeaubonnen. Verwerk alle belangrijke huisstijl elementen van jouw zaak. Denk hierbij aan de kleuren, het lettertype, de slogan, het logo en alle andere dingen die jouw merk écht onderscheiden van de rest.

Je kunt ook nog een stapje verder gaan en cadeaubonnen maken voor specifieke producten. Zo wordt het mogelijk om de bon nog concreter te maken en te personaliseren. De bioscoopbon is hier een goed voorbeeld van. Wanneer je een bioscoopbon krijgt, weet je de ontvanger precies wat hij krijgt. Hij of zij mag alleen de film nog uitkiezen!

Zelf een cadeaubon maken?

Via onze cadeaubonnen ontwerppagina kun je heel gemakkelijk ontwerpen. Je voegt eenvoudig je eigen foto in of kiest uit een van onze duizenden gratis foto’s. Daarnaast kun je jouw eigen logo toevoegen en alle tekst aanpassen. Je ziet direct hoe jouw cadeaubon er uiteindelijk uit komt te zien en hebt geen last van lastige aanleverspecificaties. Zo deel jij binnen een paar dagen al je eerste cadeaubonnen uit!|

Heb je al een design voor je cadeaubonnen? Geen probleem! Ga dan naar de cadeaubonnen pagina en je kunt gelijk gaan bestellen.