Luxe papiersoorten voor professionele visitekaartjes

Luxe papiersoorten voor professionele visitekaartjes

Drukzo heeft drie luxe papiersoorten aan het visitekaartjes assortiment toegevoegd: 400 grams visitekaartjes met een spot UV afwerking, PVC visitekaartjes en klapkaartjes. Wat zijn nu precies de specificaties van deze papiersoorten en wat voor uitstraling geeft dit jouw luxe visitekaartjes? We zetten het hieronder voor je op een rijtje.

400 grams visitekaartjes met spot UV afwerking

Deze premium papiersoort laat jouw visitekaartje echt opvallen. Maar vooral de spot UV afwerking zorgt voor net dat extra beetje exclusiviteit! Met een spot UV afwerking wordt een deel van het visitekaartje namelijk glimmend afgewerkt. Dit geeft een bijzonder mooi effect aan jouw luxe visitekaartjes. De visitekaartjes zijn vier keer dikker dan printpapier en geven daardoor een professionele indruk.

Let er wel op dat je jouw bestand voor de visitekaartjes goed aanlevert. De aanleverspecificaties zijn namelijk anders dan bij visitekaartjes zonder spot UV afwerking. Hoe het werkt? Dat lees je in de spot UV handleiding. De spot-uv visitekaartjes vind je op de visitekaartjes pagina.

Glanzende Spot-uv afwerking

PVC visitekaartjes

Deze unieke en kwalitatief hoogwaardige visitekaartjes zullen hét gespreksonderwerp zijn tijdens een seminar of netwerkavond. Deze plastic visitekaartjes worden gedrukt op stevig PVC en zijn voorzien van jouw persoonlijke opdruk. Met deze PVC visitekaartjes ben je er zeker van dat jouw bedrijf niet vergeten wordt. PVC visitekaartjes hebben de uitstraling van een bankpas en hebben stijlvolle afgeronde hoeken. De plastic visitekaartjes zijn 0,76 mm dik en zijn daardoor zeer stevig.

PVC visitekaartjes zijn ook transparant te bestellen. Dit betekent dat er aan één zijde wordt gedrukt en de opdruk doorschijnend is. De PVC visitekaartjes kun je vinden op de visitekaartjes pagina.

PVC dubbelzijdig

PVC transparant

Klapkaartjes

Naast bovenstaande bijzondere visitekaartjes heeft Drukzo ook klapkaartjes. Deze klapkaartjes zijn zoals de naam al verklapt, open te klappen. Deze visitekaartjes kun je vinden op de klapkaartjes pagina.Klapkaartje liggend

Visitekaartjes ontwerpen met gratis tool

Wist je trouwens dat je bij Drukzo eenvoudig je eigen visitekaartjes kunt ontwerpen? Dit kan voor de visitekaartjes ‘Extra stevig’, ‘Extra stevig mat’ en ‘Extra stevig hoogglans’. We hebben duizenden ontwerpen voor je klaarstaan die je nog naar eigen wens kunt aanpassen. Zo wordt zelf visitekaartjes maken pas echt leuk en gemakkelijk. Bekijk onze gratis ontwerptool maar eens!

Wil je meer informatie over hoe je jouw visitekaartje het best kunt maken? Dit artikel zorgt ervoor dat jij alles uit jouw visitekaartje haalt!