Bereid je voor op Black Friday met deze 6 producten

Bereid je voor op Black Friday met deze 6 producten

Black Friday heeft een aantal jaar geleden een intrede gemaakt in Nederland. Hoewel Black Friday zijn oorsprong uit Amerika kent, is het een trend die ook in Nederland steeds groter wordt. Black Friday valt net voor de dure decembermaand en is ideaal om je sales te verhogen.

We hebben 6 producten voor je geselecteerd die je kunt gebruiken om het maximale uit je Black Friday marketing campagnes te halen:

Stickers en stickers op rol

Onze bedrukte Stickers op rol maken je Black Friday deals een stuk zichtbaarder en aantrekkelijker. Voeg een ‘Sale’ of ‘Korting’ label toe en trek alle aandacht. Met bedrukte Stickers heb je de mogelijkheid om iets unieks voor Black Friday te creëren – in veel verschillende soorten, maten en varianten. Een pakkende Black Friday sticker zorgt dat je klanten blijven plakken!

Stickers drukken voor Black Friday

Flyers

Maak niet de veronderstelling dat op Black Friday iedereen naar de winkels gaat. Hier is inderdaad waar je het grootste deel van de mensen kunt vinden, maar ook zullen genoeg mensen online zoeken naar kortingen en zo de drukte en chaos vermijden. Zorg ervoor dat je je ook op deze mensen richt door al vóór Black Friday Flyers met je online deals uit te delen.

Flyers drukken voor Black Friday

Posters

Laat je klanten alvast weten dat je iets hebt gepland met bedrukte Black Friday Posters. Veel klanten zullen van tevoren al gaan plannen wat ze waar willen kopen. Het is dus een goed idee om ze te laten weten dat je meedoet met Black Friday!

Posters afdrukken voor Black Friday

Roll-up Banners

It’s go big or go home op Black Friday! Om meer aandacht te krijgen, ga voor bedrukte Roll-up Banners! Maximaliseer jouw zichtbaarheid onder de klanten en met het juiste design is de banner informatief en trekt hij de aandacht.

Roll-up banner bedrukken

Stoepborden

Stoepborden kun je gebruiken als Black Friday reclameborden. Dit is een manier om de mensen snel naar jouw bedrijf te laten komen. Parkeer je Stoepbord in het midden van de weg, waar mensen er naar moeten kijken, of er anders tegenaan lopen! Hoe dan ook, zo ben je er zeker van dat ze je promotie zien 😉

Stoepbord bedrukken met print

Ballonnen

Heb jij al eens gebruik gemaakt van bedrukte Ballonnen? Ze zijn feestelijk, voordelig en een unieke manier om Black Friday te promoten. Je trekt er gemakkelijk de aandacht mee, omdat je een unieke advertentieruimte gebruikt: de lucht.

Ballonnen bedrukken voor Black Friday

Dat waren ze! De 6 producten om Black Friday te rocken!!! Veel succes en vergeet volgende week niet onze Black Friday deal in de gaten te houden!