Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Drukzo is "Bijzonder aan te bevelen!"

Gepubliceerd op: 5 mei 2014

Door: Esther de Fonkert

Beoordeeld als nummer 1 drukker van Nederland

Bij Drukzo staat iedereen voor je klaar. Of dit nu de directeur, manager of orderbegeleider is, bij Drukzo zet werkelijk iedereen zich voor de volle 100% voor jou in. Dit blijkt dan ook wel uit de reacties van klanten die we krijgen. Op Trustpilot vliegen de lovende woorden ons om de oren. Zomaar een aantal citaten: "Fantastisch bedrijf", "Ik heb mijn drukker gevonden", "Keer op keer tevreden", "Als klant helemaal voldaan" en "Bijzonder aan te bevelen". Deze laatste citering is afkomstig van Rainier de Bie en wil ik graag uitlichten.

Rainier heeft onlangs roll-up banners besteld en plaatste vervolgens zijn ervaring op Trustpilot:

"Wij hebben bij Drukzo banners besteld. Deze zijn van uitstekende kwaliteit. Drukzo was voor vragen goed te bereiken en daarin ook klantgericht. Wij zijn bijzonder tevreden en zullen met veel vertrouwen weer een volgende order bij Drukzo plaatsen."

Zo'n positieve review was voor mij de reden om contact met Rainier op te nemen over zijn mooie initiatief 'Ik wil langer thuis wonen' waarvoor hij de banners besteld heeft.

Rainier, kun je met iets vertellen over jullie goede initiatief 'Ik wil langer thuis wonen'?

'Ik Wil Langer Thuis Wonen' richt zich op het aanpassen van woningen van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking, om deze in staat te stellen om op een veilige en verantwoorde wijze langer zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen.

Door de vergrijzing en bezuinigingen in de zorg komt niet iedereen meer in aanmerking voor een plaats in een zorginstelling. Daarnaast willen veel ouderen juist graag langer thuis blijven wonen. Het opplussen van de bestaande woning biedt dan in veel gevallen uitkomst. Dit kan gerealiseerd worden door het plaatsen van eenvoudige hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een wandbeugel bij het toilet tot het uitbreiden van de woning met een bad- en/ of slaapkamer op de begane grond. Wij kunnen het volledige traject uitvoeren; van technisch advies tot en met de uitvoering.

Wat kan Drukzo allemaal voor jou betekenen?

Wij waren op zoek naar een goede drukker voor onze banners welke wij op de 'Liever thuis!' beurs in Arnhem nodig hadden. Mede dankzij de uitstekende kwaliteit van het drukwerk van Drukzo hebben wij ons goed kunnen presenteren. Dit geeft veel vertrouwen om overig drukwerk zoals briefpapier, folders en visitekaartjes eveneens bij Drukzo te bestellen.

Banners op de beurs De roll-up banners geven een professionele uitstraling op de beurs en laten 'Ik wil langer thuis wonen' er echt uitspringen.

Waarom is Drukzo voor jou de ideale drukwerkpartner?

Goede kwaliteit, bijzonder klantgericht, zeer scherpe tarieven en afspraken worden nagekomen. Dé perfecte combinatie!

Hoe ben je bij Drukzo terecht gekomen?

Via Google. Hierbij vielen de scherpe tarieven en de duidelijke website bijzonder goed op.

Drukzo wenst Rainier veel succes met dit mooie initiatief!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% KORTING

Profiteer van aanbiedingen en deals!

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Yoursurprise

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Greetz

Drukzo