Hoe Buitenreclame Grote Impact kan Hebben met een Klein Budget

Hoe Buitenreclame Grote Impact kan Hebben met een Klein Budget

Veel kleine bedrijven hebben geen budget voor dure marketingcampagnes zoals grote bedrijven. Desondanks is het nog steeds mogelijk om een grote impact te maken met een klein budget. Dit kan door simpelweg gebruik te maken van goedkope marketingmiddelen.

Er zijn een aantal beperkingen wanneer het gaat om buitenreclame. Dit geeft je de kans om zo creatief te zijn als je wilt, zelfs met weinig budget. Het geeft je de mogelijkheid om 24/7 reclame te maken en de vlag kan jaar in jaar uit gebruikt worden.

Er zijn veel verschillende soorten opties als je gebruikt wilt maken van buitenreclame. Ze zijn allemaal effectief op hun eigen manier, afhankelijk van je doelen en de locatie. Hier zijn een aantal betaalbare producten die je kunt gebruiken voor het promoten van jouw bedrijf:

Posters

Posters zijn goedkoop, eenvoudig te produceren en nog gemakkelijker te verspreiden in openbare ruimtes. Een groot pluspunt van posters is dat je er veel informatie op kwijt kunt, aangezien posters vaak van dichtbij worden bekeken. Onthoud wel dat posters relatief kort mee gaan doordat ze meestal worden geprint op papier.

Reclameborden

Een goed reclamebord trekt niet alleen de aandacht maar verwijst mensen ook naar de juiste locatie. Zelfs als mensen niet binnenlopen, herinneren ze zich in ieder geval wie je bent en waar je gevonden kunt worden.

Eigen Formaat Spandoeken

Je kan jouw eigen oogverblindende spandoek bij jouw bedrijf ophangen, het liefst op een plek waar veel mensen binnen jouw doelgroep langslopen. Spandoeken zijn bestand tegen heftige weersomstandigheden, aangezien ze zijn gemaakt van stevig materiaal. Deze vorm van goedkope marketing zorgt voor constante zichtbaarheid, 24/7 en 365 dagen per jaar.

Vlaggen en Strandvlaggen

Vlaggen en strandvlaggen zijn ook erg goed voor het bouwen aan je merk en de zichtbaarheid van jouw merk.

Ze zijn gemaakt van stevig materiaal dat goed bestand is tegen weer zoals regen en rukwinden. Ze kunnen worden gezien van een grote afstand. Het beste is om het ontwerp zo eenvoudig mogelijk te houden. Als je er al tekst op wilt zetten, maak die de tekst dan kort en het lettertype groot. Hoe meer tekst je op een vlag zet, des te kleiner de kans is dat mensen het zullen begrijpen.

Stoepborden

Zet stoepborden of krijtborden pal voor je bedrijf neer om mensen naar binnen te begeleiden. Het is een ideale manier om je nieuwe product, service of aanbieding te promoten bij toevallige voorbijgangers. Je kunt aan allebei de kanten iets schrijven, zodat mensen van beide kanten iets kunnen lezen.

Als je de voorkeur hebt voor iets wat je echt elke dag kunt veranderen, is een krijtbord perfect voor jou. Veel restaurants gebruiken dit om de daghap op te vermelden.

Stickers

Stickers zijn vaak niet de eerste producten waar mensen aan denken als het gaat over buitenreclame. Desondanks zijn het flexibele marketingmiddelen die overal kunnen worden opgeplakt. Denk aan stoepen, lantaarnpalen en zelfs auto’s (zorg wel dat je eerst toestemming hebt).

De sleutel voor effectieve en betaalbare buitenreclame campagnes is het kiezen van de juiste locatie. Kies voor een plek waar veel mensen voorbij lopen die bij jouw doelgroep horen.

Voel je je geïnspireerd? Reageer hieronder!