Hoe hang ik mijn canvasfoto op?

Hoe hang ik mijn canvasfoto op?

Stel je voor dat een van je favoriete herinneringen aan de muur hangt! Met onze fotoproducten kun je met elk moment dat op camera is vastgelegd, verwezenlijken! Een van de meest populaire manieren is door middel van een canvasfoto. Een stevig en duurzaam product, dat perfect is om je huis of kantoor mee op te fleuren. 

Maar hoe hang je deze canvasfoto op? Volg simpelweg deze stappen:

1. Kies de beste locatie

1. Pick the best location

Bepaal waar je je canvasfoto wil ophangen. Zorg ervoor dat er geen elektrische kabels of leidingen op de plek lopen waar je je haak, spijker of schroef wil bevestigen.

2. Markeer de muur

2. Mark the wall

Markeer met een potlood waar je de haak, spijker of schroef wil bevestigen. Vergeet niet dat de bovenkant van je canvasfoto iets boven je potloodstreep zal uitkomen.

3. Bevestig de haak of spijker op de gemarkeerde plek

3. Attach the hook or nail into the marked spot

Er zijn verschillende manieren om je haak, spijker of spijker in de muur te bevestigen. Je kunt een gat boren en de schroef of haak erin steken of een spijker in de muur slaan.

4. Bevestig de beugel aan je canvas

4. Attach a sawtooth bracket to your canvas

Meet en markeer het midden van de bovenkant van je canvas. Schroef vervolgens de beugel vast met een schroevendraaier.

5. Hang je canvas op

5. Hang your canvas

Nu komt het leukste gedeelte: Het is tijd om je canvasfoto op te hangen! Als hij niet recht hangt, verschuif het canvas dan met behulp van de beugel Gebruik een waterpas om te zien of je foto recht hangt.

Alternatieven

Maak je liever geen gat in de muur? Er zijn ook andere manieren waarop je je canvasfoto kunt ophangen.

De eerste optie is om plakstrips te gebruiken. Boren is hierbij niet nodig. Het enige wat je hoeft te doen is het plastic te verwijderen en de canvasfoto op de muur te plakken.

Let op: denk aan de grootte en het gewicht van je canvas. Plakstrips zijn niet geschikt om een groot en zwaar product op te hangen.

Een creatief alternatief is het gebruiken van een schildersezel om je canvas op te zetten. Daarnaast is het een slimme manier om je canvas te laten zien, zonder een muur te beschadigen.