Hoe Maak je Een Flyer Online

Hoe Maak je Een Flyer Online

Flyers zijn de meest effectieve en betaalbare marketingmiddelen. Ze zijn goedkoop, gemakkelijk te drukken, trekken de aandacht en informeren.

Helaas weet niet iedereen hoe je een eigen flyer kunt ontwerpen. Veel professionele programma’s zoals Photoshop en Illustrator zijn te duur of te ingewikkeld. Een grafisch ontwerper inhuren is natuurlijk een goede optie, maar dit kost ook veel tijd en geld.

Er is gelukkig een alternatief. Met de hulp van ons gratis online ontwerp programma kan iedereen een mooie en professionele flyer ontwerpen in slechts een paar muisklikken. Het is gratis, eenvoudig in gebruik en je kunt kiezen uit veel gratis templates. Ook zijn er honderden stockfoto’s van hoge kwaliteit, afbeeldingen en fonts beschikbaar.

Het is eenvoudig om de online flyer maker te gebruiken. Het werkt als volgt:

Kies een Product Template

Kies een Product Template

De eerste stap is het kiezen van een ontwerp. Je kunt hierbij kiezen voor de afmetingen en richting van de flyer. Je kunt ook kiezen voor een enkelzijdige en dubbelzijdige flyer template. Daarnaast zijn er templates op basis van werkveld, zoals de bruiloftsindustrie en de landbouw. Je kunt het je zo gek niet bedenken!

Naast flyers, kan deze online design tool ook helpen bij het ontwerpen van visitekaartjes, posters, briefpapier en meer.

Begin Met Ontwerpen

Begin Met Ontwerpen

Wanneer je hebt gekozen voor een gratis template kun je beginnen met het aanpassen naar jouw wensen. De flyer maker is voorzien van honderden verschillende stock foto’s, afbeeldingen en fonts. Als je jouw eigen foto’s wilt gebruiken, kun je deze gemakkelijk uploaden.

Beperk jezelf niet door alleen de afbeeldingen en tekst aan te passen in jouw template. Pas bijvoorbeeld de kleuren, de fonts of zelfs de lay-out aan. Zelfs als je een template gebruikt, kun je je eigen smaken toevoegen.

Kies Jouw Printvoorkeuren

Kies Jouw Printvoorkeuren

Wanneer je klaar bent met het aanpassen van jouw flyerontwerp kun je je werk opslaan en de afdrukvoorkeuren selecteren.

Nu moet je gaan bepalen hoe jouw flyer wordt afgedrukt. Kies voor dik of dun papier, mat of glanzend. Weet je niet zeker wat je moet kiezen? Lees onze handige gids hier.

Rond de Bestelling af

Rond de Bestelling af

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van de flyer en het selecteren van de printvoorkeuren is het tijd om de bestelling af te ronden. Bij deze stap kun je kiezen voor de hoeveelheid flyers die je wilt hebben en wanneer je ze bezorgd wilt krijgen. Nu hoef je alleen nog maar te betalen.

Zo eenvoudig is het. Door de online flyer maker te gebruiken, kun je jouw eigen flyer design maken in vier gemakkelijke stappen. Wat houd je tegen? Begin vandaag!