Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

 

Opvallende kerstkaartjes

 

Gepubliceerd op: 10 december 2013

Door: Bas Link

In deze digitale tijd worden er steeds minder kaarten verstuurd. De zogeheten e-card moet de vervanger van de briefkaart zijn. Maar is dit wel net zo persoonlijk? De meeste mensen denken gelukkig van niet. Helemaal in december kiezen de meeste Nederlanders nog gewoon voor de (ouderwetse) kerstkaart. Maar niets is ouderwets aan een originele kaart die met liefde is gemaakt. Handgeschreven met een eigen design. Dat is toch veel leuker om te krijgen? Het hoeft natuurlijk geen schilderij van Picasso te worden. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Wil je gebruik maken van onze ontwerptool met kerstdesigns? Dan kan dat [hier](https://www.drukzo.be/tweak)! Je kunt al onze ontwerpen nog naar eigen wens aanpassen. Oneindige mogelijkheden dus.

Kerstkaart gekleurd kerstboom Kerstkaart moderne kerstboom

Behalve de gebruiksvriendelijke [ontwerptool](https://www.drukzo.be/tweak). Kun je ook één kaart zelf maken. Als je een foto maakt van die kaart en hem in veelvoud laat drukken scheelt het veel werk, maar heb je toch een origineel ontwerp. Een leuke foto spreekt boekdelen, een aanrader dus. Voor ieder wat wils. Heb je nog veel creatievere ideeën? We zien jouw kerstkaart graag tegemoet.

Kijk voor nog meer inspiratie ook eens op onze Pinterest pagina.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo