Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Luxe papiersoorten voor professionele visitekaartjes

Gepubliceerd op: 15 mei 2014

Door: Esther de Fonkert

Drukzo heeft drie luxe papiersoorten aan het visitekaartjes assortiment toegevoegd voor jouw professionele visitekaartjes: 400 grams met een spot UV afwerking, 900 grams multilayer met een zwarte kern en PVC (zowel egaal als transparant). Wat zijn nu precies de specificaties van de papiersoorten en welke uitstraling geeft dit aan jouw luxe visitekaartjes? We zetten het voor je op een rijtje.

400 grams visitekaartjes met spot UV afwerking

Deze premium papiersoort laat jou er echt uitspringen. De spot UV afwerking zorgt voor net dat extra beetje exclusiviteit. Met een spot UV afwerking wordt een deel van het visitekaartje glimmend afgewerkt. Dit geeft een mooi effect aan jouw luxe visitekaartjes. De visitekaartjes zijn vier keer dikker dan printpapier en geven daardoor een indrukwekkende indruk. Let er wel op dat je jouw bestand voor de visitekaartjes goed aanlevert. Dit is namelijk anders dan bij visitekaartjes zonder spot UV afwerking. Hoe? Dat lees je in de spot UV handleiding. Wel zo makkelijk!

Voorbeeld visitekaartje Het logo is in dit geval aan de zwarte zijde voorzien van de spot UV afwerking.

900 grams multilayer visitekaartjes met een zwarte kern

Deze papiersoort is een zeer exclusieve papiersoort. Jouw luxe visitekaartjes worden op extreem dik papier gedrukt. Deze multilayer visitekaartjes hebben een zwarte kern waardoor het net lijkt alsof er twee visitekaartjes op elkaar zitten. De visitekaartjes geven echt een masterclass uitstraling. Kijk maar eens naar deze luxe visitekaartjes gedrukt op 900 grams papier:

Voorbeeld visitekaartje 900 grams multilayer visitekaartjes hebben een zwarte kern.

PVC visitekaartjes

Deze unieke en kwalitatief hoogwaardige visitekaartjes zullen hét gespreksonderwerp zijn tijdens een seminar of netwerkavond. Deze plastic visitekaartjes worden gedrukt op stevig PVC en zijn voorzien van jouw persoonlijke opdruk. Met deze PVC visitekaartjes ben je er zeker van dat jouw bedrijf niet vergeten wordt. PVC visitekaartjes hebben de uitstraling van een bankpas en hebben stijlvolle afgeronde hoeken. De plastic visitekaartjes zijn 0,76 mm dik en zijn daardoor zeer stevig. PVC visitekaartjes zijn ook transparant te bestellen. Dit betekent dat er aan één zijde wordt gedrukt.

Voorbeeld visitekaartje

Voorbeeld visitekaartje

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo