Ontwerpen en printen als een expert met Canva en Drukzo

Ontwerpen en printen als een expert met Canva en Drukzo

Laten we eerlijk zijn, we willen er allemaal fantastisch uitzien. Zowel privé als professioneel. We willen allemaal laten zien wat we in huis hebben. En geef toe; vaak start dat toch met de dingen die het dichtst bij je hart liggen; het promoten van je bedrijf middels een mooi design of een prachtige poster. Het maken van diverse media om een onuitwisbare indruk te maken. Iedere keer opnieuw. En dat is nu mogelijk – allemaal online – met Canva en Helloprint.

Wat is Canva?

Canva is een online ontwerp tool om op klantvriendelijk manier bedrijven te helpen hun abities waar te maken middels een eenvoudig te gebruiken web applicatie. De tool geeft de mogelijkheid om producten online te ontwerpen zoal flyers, posters, visitekaartjes, roll-up banners, boekenleggers en nog veel meer. Met een aanbod van duizenden gratis te gebruiken ontwerp templates is bijna alles mogelijk. Met enkele kliks kun je een ontwerp maken dat past bij jouw merk of bedrijf.

Kan ik Canva ook gebruiken?

Jazeker! Ook als je geen designer bent kun je Canva gebruiken. Het is gemaakt met een intuitive interface, zodat iedereen ermee overweg kan. Dus, als jij een eigen bedrijf hebt om je merk te laten groeien middels online of geprint promotiemateriaal, dan is Canva de ideale uitgangspositie. En met duizende professionele templates kun je eenvoudig van start. Het aanbod is onderverdeeld in categorien zoals restaurants, verjaardag, feest, fotografie of sportschool, zodat je altijd gemakkelijk kunt starten met ontwerpen. Je kunt nu aan de slag. Maak iets moois.

Ontwerpen en printen komen samen met Canva en Helloprint

Canva is volledig geintegreerd op de websites van Helloprint and Drukzo. Dat betekent dat alles binnen handbereik is om iets moois te ontwerpen om je bedrijf te promoten. En als jij zegt ‘promoten’, dan zeggen wij ‘printen’, want dat is precies waar Helloprint om de hoek komt kijken en waarom deze samenwerking zo’n groot succes is.

Nadat je klaar bent met ontwerpen, heb je de mogelijkheid om je product te laten printen en bezorgen binnen no-time. Zorg ervoor dat je alles hebt afgetikt; denk aan de afwerking van je product, de hoeveelheid en dat je een bezorgdatum hebt gekozen. Daarna gaan we direct voor je aan de slag en ligt je pakketje – hoppetee- zo op je deurmat. Bovendien is bezorging altijd gratis en geven we 100% tevredenheidsgarantie. Het is de perfecte combinatie tussen ontwerp en print. En dat start hier.

Zo werkt het – in enkele stappen

Je zult denken; klinkt best uitdagend, maar wij geloven dat het je binnen enkele stappen aan de slag kan. Zie hieronder hoe het werkt.

1 Selecteer een professioneel template

Vind een product op onze website met het label ‘ontwerp online’ of start met inspiratie middels de catalogus. Klik daarvoor op de groene ‘Ontwerp met Canva’ knop in de rechter bovenhoek en start met kiezen van een mooi template dat aansluit bij jouw merk.

2 Eenvoudig je product ontwerpen

In de design tool heb je de mogelijikheid om je ontwerptemplate helemaal aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen logo uploaden en gebruiken maken lettertypen, vormen, elementen, stickers, gratis hoge kwaliteit afbeeldingen (voor achtergronden). Alles kan aangepast worden en kan worden uitvergroot, gedraaid of worden verplaatst. Nu is tijd om de ontwerper te laten spreken.

3 Printen en laten bezorgen

Als je klaar bent met ontwerpen kun je doorgaan en de laatste puntjes op de ‘i’ zetten. Kies hoe je product eruit moeten zien door bijvoorbeeld te kiezen voor dik of dun papier of om extra glans aan te brengen. Maar ook de vraag over de hoeveelheid komt voorbij. Daarna kun je je product bestellen door je bezorgdatum te kiezen en je order af te ronden. Als alles goed is, gaan we direct voor je aan de slag en zetten we de persen aan het werk en zorgen we dat je pakket razendsnel bij jou op de deurmat ligt.

Video tutorial – zo ga je aan de slag

Canva en Helloprint zijn een samenwerking aangegaan om het ontwerpen en printen van professionele producten toegangkelijk te maken voor iedereen. Ook als je geen ervaren designer bent, kun je gemakkelijk uit de voeten en je bedrijf of je merk te laten groeien. Laten we samen iets prachtigs maken. Start hier.

Onwerp, maak en print met Canva en Helloprint