Raamstickers Drukken Uitgelegd – Binnenkant of Buitenkant?

Raamstickers Drukken Uitgelegd – Binnenkant of Buitenkant?

Versier het raam van je winkel met een mooie raamsticker! Op maat gemaakte raamstickers geven jouw winkel een professionele uitstraling, of het nu gaat om versiering of promotie. Nu kan het zijn dat je stickers wat ingewikkeld vindt. Moeten ze nu aan de binnenkant of buitenkant worden geplakt? En moet het ontwerp gespiegeld worden gedrukt of niet? Dat snappen wij helemaal, daarom leggen we het uit. Allereerst moet je weten dat er twee verschillende soorten stickers zijn: transparant en mat.

Hieronder vind je een handige gids die uitleggen hoe jij je eigen raamsticker kan laten drukken. Met onze hulp heb jij binnen een mum van tijd je raamsticker binnen.

Matte Raamstickers

Matte Raamstickers

Mat raamvinyl werkt precies hetzelfde als normale stickers. Je ontwerp wordt gedrukt op een wit en klevend stickermateriaal, waardoor de onbedrukte delen van je sticker wit zullen zijn.

Deze raamstickers worden op de buitenkant van je winkelruit geplakt zodat iedereen die voorbij loopt de boodschap meekrijgt. Je hoeft je niet druk te maken over de houdbaarheidsdatum. De stickers worden gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

Transparante Raamstickers

Transparante Raamstickers

Transparante raamstickers kunnen verwarrend lijken, maar hoeven dat echt niet te zijn. Ze kunnen zowel buiten als binnen worden opgeplakt.

Als je van plan bent transparante raamstickers te kopen voor aan de buitenkant, hoef je niets bijzonders te doen. Dit kun je net zo behandelen als een matte windowsticker.

Wanneer je de sticker echter aan de binnenkant wilt plakken, terwijl mensen het aan de buitenkant moeten zien,  moet het ontwerp worden gespiegeld.

Dus kortom, als je het aan de buitenkant wilt opplakken, kun je het ontwerp gewoon normaal uploaden. Als je het aan de binnenkant plakt, moet het design worden gespiegeld.

Voordat we er klaar mee zijn, hebben we nog een snelle tip. Witte afbeeldingen of teksten worden normaal gesproken niet gedrukt op transparante raamstickers. We raden je aan om hiervoor matte raamstickers te gebruiken. Als je écht een transparante sticker met witte afbeeldingen of tekst wilt, kun je hiervoor een offerte aanvragen.

Raamstickers laten drukken is makkelijker dan je denkt. Nu dat je weet hoe het moet, wordt het maken van een sticker voor jouw winkel een eitje.