Eigen Stickers maken met onze tips

Eigen Stickers maken met onze tips

Iedereen houdt van stickers! Als klein kind kon je ze verdienen met een goede prestatie op school, en nu kun je ze gebruiken om je producten of services te promoten. Geen betere manier om dit te doen dan met onze custom stickers. Ze zijn overal! Ga zitten in een lokale koffiebar, kijk om je heen en zie hoeveel stickers je kunt vinden. Van stickers als productlabel tot stickers op laptops en raamstickers. Eigen Stickers en Labels maken wordt een stuk makkelijker met onze tips.

Waarom wil je stickers drukken?

Als je weet waarom je gepersonaliseerde stickers wilt bestellen, wordt het makkelijker om ze daadwerkelijk te maken en bestellen. Dit zal je ook helpen met het verzinnen van een sticker ontwerp. Wat wil ik op de stickers? Enkele voorbeelden zijn dat:
1. Je bedrijfsnaam
2. Je bedrijfslogo
3. Pakkende slogan
4. Promotie Stickers, met ‘uitverkoop’ of kortingscodes
5. Prijzen en afprijzingen

Tip: gebruik onze gratis templates om jouw stickers te ontwerpen!

personalised labels on roll image printing

Welke vorm?

Daarnaast moet je nadenken over de vorm van je stickers. Stickers zijn er in verschillende maten en vormen. Om de meest geschikte vorm voor je stickers te kiezen, moet het ontwerp van de sticker in gedachten houden. Is dit ontwerp mooier met een rechthoekige stickers? Of is het juist beter om je ontwerp af te drukken op ovale stickers? Jouw mogelijkheden:

Welk formaat?

Van gepersonaliseerde etiketten op rol tot grote vloer– en raamstickers. Is je sticker je bedrijfslogo? Dan wil je dat het goed zichtbaar is zodat iedereen het kan zien. Is je sticker een subtiele boodschap? Dan wil je dat mensen hem van dichtbij ervaren, en is het zinvoller om te kiezen voor een kleiner formaat. Je kunt kiezen uit onze standaard formaten, en voor sommige stickers heb je de custom size optie, zoals voor vinyl stickers.

Welk materiaal?

We hebben een breed scala aan verschillende materiaalsoorten. Van glanzend tot transparant en beschrijfbaar materiaal. Het glanzende materiaal is erg populair en waterbestendig, maar het beschrijfbare materiaal is zeer handig als label. Houd dus bij het kiezen van een materiaal rekening met hoe de stickers gebruikt gaan worden.

Vinyl sticker printing image

Welke hoeveelheid?

Dit hangt echt af van wanneer en hoe je de gepersonaliseerde stickers gaat gebruiken. Ben je op zoek naar raamstickers, dan heb je er waarschijnlijk maar 1 of 2 nodig. Heb je een E-commerce bedrijf en ben je van plan om een gepersonaliseerde logo sticker toe te voegen aan elke bestelling, dan heb je genoeg nodig om al je bestellingen te dekken.