Zelf uitnodigingen maken: Gratis online ontwerpen

Zelf uitnodigingen maken: Gratis online ontwerpen

Zeg nou zelf, een persoonlijke uitnodiging is toch veel leuker dan een WhatsApp-bericht of een e-card? Dat is waarom je bij Drukzo de coolste uitnodigingen ontwerpt voor de laagste prijs. En ze online zetten is helemaal gratis!

Waarom zou je een uitnodiging zelf maken?

Ben je bijna jarig geweest en heb je jouw ‘sweet 16’, wordt je bijna je 50 of is het gewoon tijd voor een feestje omdat het kan? En heb je geen zin om thuis urenlang uitnodigingen te maken, maar wil je toch iets persoonlijks uitdelen?

WhatsApp is natuurlijk een geweldige uitvinding, maar als je iets bijzonders te vieren hebt wil je daar natuurlijk een mooie ouderwetse uitnodiging voor maken. Het kan al snel veel tijd kosten om alles op een goede manier te doen. Maar geen zorgen, wij maken het zo makkelijk mogelijk!

Maak zelf uitnodigingen

Op de pagina voor het ontwerpen van uitnodigingen van Drukzo kun je gemakkelijk een eigen uitnodiging ontwerpen. Je kunt eenvoudig een eigen afbeelding toevoegen, of je kunt kiezen uit een van de duizenden gratis foto’s in onze database. Bovendien kun je jouw eigen logo toevoegen en alle tekst bewerken. Je kunt direct zien hoe jouw uitnodiging eruit zal zien en je zult niet worden lastig gevallen door ongelegen afleveringsspecificaties. Op deze manier deel jij als eerste uitnodigingen binnen enkele dagen uit!

Heb je al een ontwerp voor jouw uitnodigingen? Geen probleem! Ga direct naar de pagina voor uitnodigingen.

Inspiratie om je op weg te helpen

Je weet dus dat je speciale uitnodigingen wilt maken. Het eerste wat je nu moet doen is het juiste ontwerp vinden. Dit kun je zelf doen, of je kunt kiezen uit onze duizenden templates. We zijn daarin van alle markten thuis. Of het nu gaat om een bruiloft, een netwerkevenement of een verjaardagsfeestje.

Hierboven zie je een paar leuke voorbeelden van uitnodigingen. Je kunt de tekst op het kaartje helemaal naar eigen wens invullen. Vergeet daarbij niet de belangrijkste informatie te vermelden. Als je bijvoorbeeld een bruiloft organiseert, is het wel belangrijk dat iedereen weet wat de locatie is en hoe ze zich moeten kleden. Het kaartje is ook handig om alvast wat cadeautips te geven, zodat je niet tientallen berichtjes hoeft te beantwoorden met dezelfde vraag.

Een verjaardagsuitnodiging maken vereist wat minder voorbereiding. Je kunt een lollig plaatje kiezen, of bijvoorbeeld een leuke jeugdfoto op de voorkant zetten. Vergeet ook hier niet de locatie aan te geven (al zullen de meesten dat wel weten), hoe laat iedereen aanwezig moet zijn en of ze een zwembroek mee moeten nemen ;-).

Dus, hoe gaat jouw ontwerp eruit zien? Laat het ons vooral weten in de reacties!