Zo Gebruik je Team Uniforms om Een Glimlach op het Gezicht van je Klant te Toveren

Zo Gebruik je Team Uniforms om Een Glimlach op het Gezicht van je Klant te Toveren

Zorg dat mensen je zaak met een glimlach verlaten deze zomer! Een leuk uniform voor de zomer zal de mensen opvrolijken en een geweldige eerste indruk achterlaten.

Creatieve teamkleding heeft veel waarde. Het zet je merk goed neer en zorgt voor een professionele uitstraling. Dit soort uniforms kunnen ook bouwen aan vertrouwen tussen jou en je klanten.

Je werkkleding een zomerupdate geven hoeft niet ingewikkeld te zijn. Hier zijn een aantal dingen die je kunt doen om met je team uniforms een glimlach op het gezicht van je klant te tevoren deze zomer:

Houd het Strak en Netjes

Houd het Strak en Netjes | Zo Gebruik je Team Uniforms om Een Glimlach op het Gezicht van je Klant te Toveren

Klanten willen graag zaken doen met een bedrijf dat zichzelf goed presenteert. Houd de werkkleding daarom strak en netjes, of het nu gaat om een T-shirt, polo of een overhemd. Deze kleding is een reflectie van de professionaliteit van jouw bedrijf en laten zien dat je personeel trots is op zijn werk en het bedrijf.

Leuke Zomerslogan

Leuke Zomerslogan | Zo Gebruik je Team Uniforms om Een Glimlach op het Gezicht van je Klant te Toveren

Een klein beetje humor werkt altijd. Een leuke slogan voor de zomer is dan ook een leuke manier om te zorgen dat jouw personeelskleding opvalt. Het zorgt ervoor dat mensen op een leuke manier met je bedrijf in contact komen. Het is een goede manier om een gesprek te beginnen en de band met je klant te versterken.

Zomer Schets

Zomer Schets | Zo Gebruik je Team Uniforms om Een Glimlach op het Gezicht van je Klant te Toveren

Een foto is meer waard dan duizend woorden. Sommige zomer slogans werken dan ook beter met een illustratie. Een T-shirt afbeelding hoeft niet ingewikkeld te zijn. Zolang deze maar past bij de leuke slogan. Zorg dat de tekst wel professioneel blijft.

Mooie Zomerkleuren

Mooie Zomerkleuren | Zo Gebruik je Team Uniforms om Een Glimlach op het Gezicht van je Klant te Toveren

Kleuren hebben een effect op de perceptie van de klant. Breng ze daarom in de zomerstemming door slim gebruik te maken van zomerkleuren. Die kleuren kunnen zonnebloemgeel of kersenrood zijn. Als je avontuurlijk bent kun je ook kiezen voor roze, groen of blauw.

Als je liever jouw eigen merkkleuren wilt gebruiken voor de uniforms, is dat natuurlijk ook goed. Wellicht kan je de zomerkleuren dan terug laten komen in petten of schorten. Je kunt ook leuke afbeeldingen kiezen die zorgen voor de juiste zomersfeer.

Werkkleding met Pet

Werkkleding met Pet | Zo Gebruik je Team Uniforms om Een Glimlach op het Gezicht van je Klant te Toveren

Maak je uniform af met functionele accessoires. Het kan zo simpel zijn als een bedrukte pet of een gepersonaliseerd schort, maar het brengt jouw personeelskleding echt tot leven.

Een eenvoudig uniform kan wonderen doen voor jouw bedrijf. Je weet dat je uniform klopt als je klant vertrekt met een glimlach.