Zo Ontwerp je Gratis een Flyer

Zo Ontwerp je Gratis een Flyer

Veel ondernemers gebruiken flyers om hun bedrijf te promoten, maar niet iedereen bezit de kwaliteiten om zijn eigen oogverblindende flyer te ontwerpen. Je kan iemand anders inhuren om het voor je te doen, maar dat kost tijd en geld. Je eigen software kopen is verleidelijk, maar ook duur en tijdrovend om te leren gebruiken.

In plaats van honderden euro’s te hoeven uitgeven aan ontwerpsoftware of grafische vormgevers, zijn er verschillende manieren waarop je gratis een flyer kunt ontwerpen. Hier zijn een aantal opties:

Gratis Flyer Ontwerp Apps

Als je een smartphone hebt, zijn er gratis apps die je kunnen helpen bij het ontwerpen van een flyer. Dit is perfect voor mensen die vliegensvlug een simpel flyerontwerp willen. Net als bij online flyer makers, hebben deze apps ook gratis templates die je kunt gebruiken. Kijk wel uit, sommige templates en afbeeldingen kosten wellicht geld.

Ga naar de app store op jouw smartphone en zoek op ‘gratis flyer templates’. Veel van deze apps bevatten exact de juiste tools voor jou om een eenvoudige flyer te ontwerpen.

Online Gratis Template

Probeer onze gratis online design tool om jouw eigen flyer te ontwerpen. Dit is geweldig voor mensen die een simpele maar mooie flyer willen, zonder te weten hoe je dat zelf doet. Het is gratis en gemakkelijk te gebruiken voor iedereen.

Online flyer ontwerpers hebben honderden gratis flyer templates klaar om aangepast te worden aan jouw behoeften. Er zijn zelfs templates die speciaal voor bepaalde markten zijn gemaakt zoals de landbouw, mode of gezondheidszorg. Sommige ontwerpen zijn ook gemaakt in verschillende formaten, wat het proces erg gemakkelijk en snel maakt.

Verschillende fonts, afbeeldingen en stock foto’s zijn beschikbaar voor gebruik en gratis. Wanneer je klaar bent met ontwerpen, kun je kiezen voor specificaties zoals de dikte van de flyer en de afwerking. Meer hoef je niet te doen, je bent klaar om te drukken!

Microsoft Word

Als je geen online flyer maker of een gratis design programma wilt gebruiken, is Microsoft Word ook een optie. Het is toegankelijk en vaak al aanwezig op de meeste computers.

Hoewel veel mensen denken dat het vooral geschikt is voor tekst, is Microsoft Word voorzien van vrijwel alle tools die je nodig hebt om een flyer te maken. Er zijn zelfs al een aantal gratis templates aanwezig in het programma, hoewel er niet veel keuze is. Als je een Apple computer gebruikt, is het alternatief voor Microsoft Word het programma Pages.

Wanneer je klaar bent, kunt je het bestand exporteren als een PDF. Daarna ben je helemaal klaar. Wij zijn beschikbaar om jou te helpen en het bestellen van drukwerk gemakkelijk en zorgeloos te maken! Ben je er klaar voor?  Ontwerp nu gratis je eigen flyer!