De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.8

Boekjes & Brochure Bedrukken

Want als je veel te zeggen hebt, kun je wel een heel boek gebruiken!

 • Levering op volgende dag beschikbaar
 • Hoge kwaliteit
 • Beschikbaar in 8 tot 64 paginas

1D Boekjes (geniet) nu voor € 13,95

16 pages 135gsm text & 250gsm gloss cover

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Het soort boekje dat je wil bedrukken, is afhankelijk van waar je het voor nodig hebt.

Bedrijfsbrochures

Geniete Boekjes

Bedrijfsbrochures

Geniete Boekjes

Wanneer je een brochure voor je bedrijf wilt maken, kun je kiezen voor een geniet boekje met 170 grams papier en 300 grams met mat gelamineerde omslag. Dit zal zekeer indruk maken op zowel je klanten als je eigen medewerkers!

Boekjes (geniet)

Magazine

Stapled Magazine Booklets

Magazine

Stapled Magazine Booklets

Wil je graag je eigen magazine drukken? De beste optie is in dat geval een geniet boekje op A4 formaat van 250 grams met glanzende cover en 135 grams glanzend papier voor de binnenzijde.

Magazines bestellen

Menukaarten

Wire-O boekjes

Menukaarten

Wire-O boekjes

Menukaarten kunnen het beste op Wire-O-boekjes worden afgedrukt. De spiraalbinding geeft ze een echte elegante uitstraling. Ons advies is om te kiezen voor een groot vierkant formaat met glanspagina's van 200 grams. Houd rekening met het volgende: alle Wire-O-boekjes worden geleverd met een transparante omslag aan de voor- en achterkant.

Wire-O Boekjes

Fotoboek

Hardcover Boekjes

Fotoboek

Hardcover Boekjes

Fotoboeken zijn geweldig om cadeau te geven aan familie en vrienden, maar kunnen ook mooie relatiegeschenken zijn. Ga voor een boekje met een harde kaft in A4-formaat en zorg ervoor dat het uiterlijk zo glanzend mogelijk is, van binnen en van buiten.

Hardcover boeken

Maak gebruik van boekjes om je bedrijf te laten groeien.

Sincerely Louise is een award-winning breimerk, gespecialiseerd in op imitatie taxidermie geïnspireerde ontwerpen. Ze vinden dat breien leuk moet zijn en dat je met een paar eenvoudige steken iets buitengewoons zou moeten kunnen maken. Sinds de lancering in 2014 is Sincerely Louise uitgegroeid van een één persoonsbedrijf vanuit een slaapkamer tot een klein team in een studio in Zuid-Londen. Ze hebben als doel zoveel mogelijk mensen aan te moedigen en te inspireren om te leren breien en iets leuks te creëren.
Lees verder

Pak je Post-It's!

We weten dat het soms moeilijk is om de verschillende papiergewichten te begrijpen en wat het in werkelijkheid betekent, dus om deze selectie veel gemakkelijker voor je te maken, hebben we de dikte van elk papier in post-it's gemeten! Neem voor elke regel een nieuwe notitie en je kunt zelf de dikte van het papier dat je bestelt voelen!

135gsm - Dun

Het is een beetje dikker dan een plakbriefje, dus perfect voor reclamefolders die onder een groot aantal mensen worden verspreid.

170 gram - Middel

Iets minder dan twee post-it's, dit papier heeft een professionele uitstraling en is geweldig voor beurzen en zakelijke evenementen om potentiële klanten te imponeren.

250 gram - Standaard

Precies tussen de dikte van twee en drie post-it's, laat dit papier de lezer weten dat er een belangrijke boodschap op dit papier is afgedrukt.

400 gram - Dik

Met de dikte van vier post-it's, wanneer je van plan bent een luxe, premium flyer te maken, is deze papierdikte geschikt voor jou!

 • Super tevreden van de kwaliteit van het drukwerk. Maar ook van de controle van het bestand die je kan kiezen à 4.95 Euro. Ons ontwerp werd maar liefst 3 keer bekeken voor die prijs, en we hebben er op die manier alle foutjes kunnen uithalen. Heel mooi fotoboek als eindproduct. Bedankt, wij bestellen zeker opnieuw!!

  Tidol Wichelen
 • Heel uitgebreide keuze, makkelijk en duidelijke sjablonen waardoor elke druk correct is. De kwaliteit van de druk is telkens uitstekend. Zeer snelle levering zo kreeg ik mijn laatste bestelling van 2500 boekjes 5 dagen vroeger dan beloofd!

  E vdG
 • Eerste maal dat ik een 3-luik folder liet maken. Ik hield me aan de opgegeven snijmarges en plooiafstanden en dergelijke maar had geen rekening gehouden met de positionering van het blad zelf. Je kan zo een folder namelijk op 2 manieren plooien. Hierdoor kreeg ik mijn 100 folders perfect gedrukt maar verkeerd gevouwen. Om dit op te lossen moest ik mijn aangeleverd bestand 180 graden draaien. Drukzo drukte mijn folder kosteloos opnieuw. Bovendien waren de medewerkers erg hulpvaardig, professioneel en volgden ze alles erg snel op. Dat was echt een top service.

  Metaalwerk Hancke

#helloprinted

Hey! Wij vinden het fantastisch om jouw waanzinnige ontwerpen op social media te zien, dus vergeet ons niet te taggen en gebruik #helloprinted om te worden vermeld!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or