0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

Bouw een relatie met jouw klanten!

Het beste moment om een goede relatie met jouw klanten of partners te scheppen is bij het begin van jullie contact. Het één na beste moment is nu. Maak gebruik van de lente voor extra klantbinding. De vakantie is net geweest en de zaken komen eraan. Wil jij in het geheugen van jouw doelgroep zitten? Drukzo helpt je hiermee!

Een goede relatie bouw je (onder andere) op aandacht en communicatie. Blijf altijd aandacht aan je klanten besteden, want een klant behouden is makkelijker dan een klant werven. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld direct mail gebruiken, of wat drukwerk in een foldermap laten steken. Een alternatief is flyers of folders op openbare plekken leggen, zoals de bibliotheek. Geef de klant iets om mee naar huis te nemen en ze zullen je zeker onthouden. Is papier daarvoor de enige manier? Zeker niet.

De drukwerkmogelijkheden breiden flink uit. Ons assortiment is toegenomen en daarmee groeien de opties om bij de klant te blijven. Heb je ooit een bedrukte badeend ontvangen? Grote kans van niet! Het is een product dat je bij blijft en, in de juiste context, je voor altijd aan het merk laat terug denken. Een andere, praktische optie is een kelnersmes. Iedereen drinkt weleens een biertje of wijntje. Zo blijf je relevant en in het zicht! Drukzo biedt zelfs horloges aan. Zo draagt iedereen jouw merk constant mee!

Een goede relatie met jouw klant kan zo ver gaan dat een klant ambassadeur wordt. Het dragen van een horloge is een voorbeeld, maar een sticker komt hierbij vaker voor. Klanten die jouw stickers op hun spullen plakken doen niet mee aan marketing, maar keuren jouw merk goed en dragen het uit. Een loyale klant is niet alleen geld waard, ze maken jouw merk ook nog eens extra bekend – zolang je de juiste promotiemiddelen inzet!

Met wat extra voor klantrelaties deze lente kun je veel geld besparen. Een klant winnen kost vijf keer zo veel als een klant behouden! Een loyale klant is bereid meer te betalen voor zekerheid. Zekerheid creëer je met vertrouwen, en vertrouwen creëer je met een goede relatie. Bekijk vandaag nog de opties voor jouw merk! Hier vind je alle producten die bijdragen aan jouw relaties en bekendheid.

Ben jij klaar om een relatie te bouwen met jouw klanten? Klik hier om alle producten te zien en meteen te beginnen!