0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.3

Branding voor de barbecue

Burgers op de grill, een biertje in je hand en tot laat in de tuin natafelen. Herken je deze avonden? Grote kans dat er deze zomer weer een aantal barbecues aankomen! De mensen verplaatsen zich naar buiten en verzamelen hun vrienden om hen heen. Zo’n sociale plek is een ideale mogelijkheid om promotie te maken voor jouw merk. Doe jij aan branding waar jouw doelgroep écht iets aan heeft?

Goede promotie wordt niet weggegooid, maar hele goede promotie wordt keer op keer gebruikt! Drukzo heeft nu relatiegeschenken die zowel praktisch als origineel zijn. Zo kun je deze zomer een barbecuepakket meegeven aan jouw medewerkers of partners – erg handig om in de vrije tijd nog top of mind te blijven!

Een barbecue is een moment van ontspanning en vrije tijd. Zo’n positieve associatie biedt kansen voor drukwerk! Een schort met jouw logo erop is uniek en erg bruikbaar, zeker als deze inclusief tools wordt geleverd. Ben jij de concurrentie voor? Door de benodigdheden voor een barbecue te leveren, wordt jouw merk gedragen. Dit is meer dan promotie, het is goedkeuring! Alle mee-eters zien hoe jouw merk bijdraagt aan een heerlijk stuk vlees en een leuke avond samen.

Sla een nieuwe weg van promotie in met schorten, tools, koeltassen en regenjassen. Met onze nieuwe producten versterk je het merkgevoel en duik je keer op keer op. Een eenmalige investering met grote impact. Draagt de kok deze zomer jouw schort? Bekijk hier alle producten voor de vrije tijd!!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina