Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
 • Supersnelle levering
 • 1000+ Bedrukte producten
 • 5-sterren Klantenservice

Brochures & Boekjes

Promotie om nog eens door te bladeren!

Onze brochures allemaal op een rijtje.
Makkelijk prijsvergelijken, zonder moeite zo geregeld!

  25 stuks 250 stuks 1000 stuks
Gevouwen brochures - 4 pagina's - 135 grams € 1,29 per stuk € 0.21 per stuk € 0.20 per stuk
Geniete brochures booklets - 52 pagina's - 135 grams binnenwerk - 250 grams omslag € 5,76 per stuk € 2.76 per stuk € 1.13 per stuk
Ooggeniete brochures - 52 pagina's - 135grams binnenwerk - 250 grams omslag N/A € 2,99 per stuk € 1,08 per stuk
Gelijmde brochures / garenloos - 52 pagina's - 135grams binnenwerk - 300 grams omslag € 8,23 per stuk € 4,55 per stuk € 1,63 per stuk
Hardcover boeken - 52 pagina's - 135grams binnenwerk - harde omslag € 12,12 per stuk € 9,90 per stuk N/A
Spiraal boekjes / wire-O - 52 pagina's - 135 grams binnenwerk - transparante omslag € 5,24 per stuk € 4,16 per stuk N/A
Kranten papier (gevouwen) - 40 pages - 49 grams krantenpapier N/A N/A € 1.04 per stuk

Alles over onze brochure types

Onze brochures en boekjes zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, maar elke soort heeft een eigen stijl en uitstraling. Zorg ervoor dat je een brochure kiest die bij jouw boodschap past. Dan wordt bestellen gemakkelijker.

Geniete brochures zorgen ervoor dat jouw brochure netjes bij elkaar gehouden wordt. Vaak met 2 of meerdere nietjes in de vouwlijn, praktisch onzichtbaar. Geniete brochures komen van pas bij bedrijven die meerdere producten en diensten verkopen. Een gebundelde brochure past perfect bij deze vorm van promotie.

Garenloos gelijmde brochures hebben een stevig gelijmde rug. Deze nette afwerking geeft een professionele look aan jouw brochure. De perfecte manier om jouw informatie te presenteren aan je klanten. Bijkomend voordeel is dat deze brochure minder snel wordt weg gegooid; ideaal om op de boekenplank te plaatsen, altijd in het zicht!

Brochures met oognieten zijn perfect om jouw informatie mee te nemen naar je klanten én te presenteren. Door de uitstekende nietjes passen ze perfect in een ordner. Door gebruik te maken van verschillende typen papier kan je jouw brochure helemaal afstemmen naar jouw wensen.

Hardcover boeken stelen pas echt de show. Perfect om jouw portfolio te presenteren of je bedrijfsdoelen en resultaten te beschrijven. Dit boek leent zich bij uitstek voor een persoonlijke touch, of je nu je beste werk wilt presenteren of jouw collega’s een mooi boek vol herinneringen wil mee geven. Dat is pas naamsbekendheid met klasse en stijl!

Wire-O boekjes zijn ideaal te gebruiken als scriptie, jaarverslagen en catalogi. Elk boekje komt met een transparant vel aan de voor en achterzijde.

Kranten zijn een zeer krachtige en voordelige manier van reclame maken! Laat jouw personeel of klanten weten hoe jouw bedrijf ervoor staat met een prachtige krant.

Enkel gevouwen folders stralen professionaliteit uit! Gebruik ze voor een presentatie, evenement of als menukaart tijdens een evenement of trouwfeest. Op deze folder kan je veel tekst en afbeeldingen kwijt. Veel tekst? Ga dan voor een mat materiaal. Veel afbeeldingen? Kies dan voor glanzend materiaal!


Veelgestelde vragen

 • Wat is het precies? En waar kan ik het voor gebruiken?

  Een brochure is een boekje bestaande uit 8 of meer pagina’s. Een brochure bestaat uit binnenwerk en een omslag, welke niet aan elkaar gelijk hoeven te zijn. Brochures zijn beschikbaar in diverse papiersoorten, combinaties en pagina’s binnenwerk.

  Dit product wordt gebruikt om / als:
  - Mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf
  - Als presentatiegids te dienen
  - Als informatiegids te dienen
  - Als prijslijst te dienen
  - Verslagen of rapporten te bundelen
  - De huisstijl uit te dragen

 • Waarom kan mijn brochure alleen maar per vier pagina's worden geproduceerd?

  Om te zorgen dat er geen bladzijden uitvallen, gebruiken we een formaat wat twee keer zo groot is als het uiteindelijke formaat van de brochure. Kies je bijvoorbeeld een A4 brochure met 8 pagina's, dan drukken wij twee A3 vellen (twee keer zo groot als A4) en vouwen deze dubbel. Wanneer je de pagina's gaat nummeren zal je zien dat je kunt nummeren van één tot en met acht. Elk A3 vel bestaat zo uit vier pagina's. Heb je niet genoeg paginavulling voor een viertal pagina's? Dan zijn daar natuurlijk altijd oplossingen voor te verzinnen: zoek een sponsor die zijn advertentie tegen betaling in jouw brochure wil zetten, gebruik een extra inleidende pagina of laat één of meerdere pagina's wit. Kortom: wees lekker creatief en maak nog een extra pagina in de stijl van jouw brochure.

 • Welke materiaalsoort kan ik het beste kiezen?

  90 grams silk mc: dit papier is de budget variant onder de papiersoorten. Dit papier is dun, licht en goedkoop en daardoor ideaal als weggever tijdens een grote verspreiding.

  115 grams gesatineerd mc: dit papier is net iets dikker en steviger dan het 90 grams papier. Een tussenvariant van prima kwaliteit.

  135 grams gesatineerd mc: dit papier is vooral ideaal voor verspreiding. Het is licht van gewicht, goedkoop, en toch de helft dikker dan standaard printpapier. Dikte: 0,11 mm

  170 grams silk mc: dit papier wordt ook wel het business papier genoemd. Deze naam heeft het 170 grams papier vooral te danken aan het feit dat veel klanten het bestellen voor gebruik op de beurs. Dikte: 0,17 mm.

  200 grams glossy: dit papier is dikker dan normaal papier en heeft hierdoor een luxe uitstraling.

  250 grams gesatineerd mc: dit papier wordt voornamelijk gebruikt in de horeca en retail. Het is 3x zo dik als printpapier en voelt daardoor lekker stevig aan. Dikte: 0,22mm

 • Wat is de snelst mogelijke levertijd?

  Om je bestelling op de aangegeven levertijd te kunnen leveren is het belangrijk dat we jouw bestand met je ontwerp op tijd in ontvangst krijgen, ook wel de aanleverdeadline genoemd. Zo kan jouw product op tijd in productie genomen worden. De aanleverdeadline wordt altijd onderaan de productpagina weergegeven wanneer alle opties zijn ingevuld, te herkennen aan de tekst 'Bestanden aanleveren, hoe werkt dat?' De aanleverdeadline voor je drukbestand kan verschillen. Dit is afhankelijk van de combinatie die je kiest. Dit heeft te maken met de productietechniek en/of de oplage.

  LET OP: de levertijd van het product verschuift met een werkdag als de deadline voor aanleveren is verstreken. Dit is ook het geval als het bestand door ons wordt afgekeurd.

 • Welke productie technieken worden gebruikt voor brochures?

  Voor onze brochures worden de volgende productie technieken gebruikt:

  Digitaal: wordt gedrukt op professionele HP Indigo printers, direct na je bestelling. Digitaal drukken is goedkoper in lagere oplages. (tot 1.000 stuks)

  Offset: wordt gedrukt op grote traditionele drukpersen, op zogenaamde combinatie vellen. Door het slim combineren van bestellingen heeft offset drukwerk bij hogere oplages de laagst mogelijke prijs.

  Voor kranten wordt de volgende productietechniek gebruikt:

  Rotatiedruk: Het te bedrukken papier wordt vanaf een rol, als een baan door de drukpers gevoerd. Tijdens het drukken kan, zonder dat de drukpers daarvoor hoeft te stoppen, worden overgeschakeld op een nieuwe volle rol. De inkt wordt aan het einde van de pers door middel van verwarmingselementen gedroogd.

 • Wat is het maximale aantal pagina’s voor een brochure?

  Het maximale aantal pagina’s voor een brochure is afhankelijk van de papiersoort die je selecteert. Wanneer brochure hebt met een groot aantal pagina’s kan het papier bol gaan staan (er komt lucht tussen), zodra je de brochure vouwt. Om dit te voorkomen hebben wij een maximaal aantal pagina’s ingesteld per papiersoort.

  90gr silk MC: maximaal 64 pagina’s per brochure
  135gr gloss MC: maximaal 64 pagina’s per brochure
  170gr silk MC: maximaal 48 pagina’s per brochure
  250gr gloss MC: maximaal 36 pagina’s per brochure

  Geniete brochure: maximaal 64 pagina’s
  Brochure met oogniet: maximaal 56 pagina’s
  Garenloos gelijmde brochure: maximaal 200 pagina’s
  Hardcover boeken: maximaal 196 pagina’s
  Wire-O boekjes: maximaal 64 pagina’s
  Kranten: maximaal 40 pagina’s

 • Hoe val ik op met mijn brochure?

  Opvallen tussen de concurrentie is voor veel bedrijven een steeds grotere uitdaging. De nieuwe digitale mogelijkheden groeien elke dag waardoor het steeds moeilijker wordt om een breed publiek te trekken. Maar dit is geen reden om ontmoedigd te raken. Soms is de simpele oplossing juist hetgeen dat een marketingcampagne succesvol kan maken. Wil je een brochure maken en toch opvallen? We helpen je graag op weg met wat tips.

  Doe wat je belooft: Als je een betrouwbare bron wilt zijn, dan moet je weten wat je doet. En doe het goed. Nakomen wat je belooft is de basis voor een goede klantervaring - en bovendien enorm waardevol. Als je klanten onder de indruk zijn, is de kans groot dat ze jou zullen aanraden bij vrienden, familie en collega’s.

  Brainstormen gaat voor ontwerpen: Wat valt je op in je dagelijkse gang van zaken? Als je dit onthoudt wanneer je jouw marketing strategie gaat bepalen, ben je al een stap dichterbij. Of het nu om visitekaartjes gaat of om uitgebreide brochures, als je inzicht hebt in je strategie, heb je al een stap voor in de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Verwerk dit in tekst en beeld voor de grove opzet voor je design.

  Zoek plaatsen voor je promotie: Stel je voor: je wilt jouw nieuwe sportschool promoten door middel van geprinte brochures. Dan helpt het niet als je deze in een ‘all you can eat’ restaurant neerlegt. Weten voor wie je adverteert helpt je bepalen welke locaties geschikt zijn om je service te promoten. Als jouw brochures op de juiste plaats liggen dan wordt je sneller opgemerkt door de juiste doelgroep. Bijna altijd is het neerleggen van een brochure gratis als je het netjes vraagt.

  Ken je merk: Ken je dat gevoel van frustratie als je door bergen informatie hebt moeten spitten om antwoord te krijgen op hele simpele vragen? Datzelfde gevoel kan je voorkomen door voor jezelf kort en bondig uit te schrijven wat je merk precies doet. Structuur in je marketinguitingen doet wonderen, of het nu gaat over posters, flyers of spandoeken op een beurs of gewoon in het dagelijks leven.

  Promoot onderweg: Het bezoeken van evenementen en conferenties wordt vandaag de dag vaak onderschat door startende bedrijven. Maar in een online wereld is offline zichtbaarheid des te belangrijker! Enkele uren doorbrengen met andere professionals op een beurs doet wonderen voor je kennis en marktinzicht. Beurzen en evenementen zijn een gemakkelijke manier om jezelf onder te dompelen in relevante informatie en een betere kennis te krijgen van je klanten en trends. Hier breid je jouw netwerk niet alleen uit, maar test je gelijk de brochure. Krijg feedback en verzamel visitekaartjes van belangrijke spelers.