België

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4
 Voorbereiden op de nieuwe btw-id nummers?

Voorbereiden op de nieuwe btw-id nummers?

Wij hebben precies wat je nodig hebt, nu met extra korting!

Gebruik de code; BTW10

Bespaar nu

Nieuwe btw-nummers

De belastingdienst is sinds oktober druk bezig geweest met het opsturen van nieuwe btw-identificatienummers. De nieuwe exemplaren bevatten niet langer het BSN nummer van de ondernemers. Eenmanszaken en zzp'ers hebben een nieuw btw-identificatienummer ontvangen en moeten dit overal aanpassen.

Heb jij ook een nieuw btw-identificatienummer ontvangen? Dan is het dus belangrijk dat je deze aanpast op al je communicatiemiddelen vóór 1 januari 2020. Als je namelijk na deze datum nog je oude btw-nummer gebruikt kan je in problemen komen.

Zorg ervoor dat je alles op tijd geregeld hebt en bestel jouw drukwerk met je nieuwe btw-identificatienummers vandaag nog. Maak gebruik van onze actie en bespaar 10% op jouw briefpapier en doordruksets.
10% KORTING OP BRIEFPAPIER

10% KORTING OP BRIEFPAPIER

Kies uit vier verschillende soorten!

Gebruik de code; BTW10

10% KORTING OP DOORDRUKBLOKKEN <br>EN SETS

10% KORTING OP DOORDRUKBLOKKEN
EN SETS

Vier varianten!

Gebruik de code; BTW10

Nieuw btw-nummer vanaf 1 januari 2020

Vanaf 1 januari 2020 moeten alle eenmanszaken en zzp’ers een nieuw btw-identificatienummer gebruiken. Dit is vanwege de privacy wetgeving. De oude btw-nummers bevatten namelijk de BSN nummers van zzp’ers. Om dit allemaal wat veiliger te maken heeft de belastingdienst nieuwe btw-nummers gestuurd naar zzp’ers. Deze gaan voortaan btw-identificatienummers genoemd worden. Wil je meer weten over wat er precies gaat veranderen? Lees dan onze blog waarin wij uitgebreid uitleggen wat voor effect de veranderingen gaan hebben, en wat jij als zzp’er moet doen.

Wat moet je doen:

Heb jij een eenmanszaak of ben je zzp’er? Dan moet je je btw-identificatienummer op je communicatiemiddelen vermelden. Dus ook op je briefpapier. Het kan zo zijn dat je voordat de belastingdienst de verandering bekend maakte je briefpapier hebt besteld dat na 1 januari onbruikbaar is.
Om de pijn een beetje te verzachten hebben wij nu 10% korting op briefpapier en doordrukblokken.

Briefpapier ontwerpen:

Nog geen ontwerp voor je briefpapier? Met onze briefpapier templates kan je gemakkelijk zelf een ontwerp maken. Gebruik het voorbeeld en pas het aan zodat het perfect bij jouw merk past. Sla vervolgens je ontwerp op en plaats je bestelling. Wij zullen voor de rest zorgen.

Heb je al wel een ontwerp voor je briefpapier? Dan hoef je alleen maar het btw-nummer te veranderen in het ontwerp, je bestelling te plaatsen, en je ontwerp te uploaden.

Bespaar nu 10% op jouw nieuwe briefpapier en doordrukblokken en zorg ervoor dat je de nodige maatregelen op tijd hebt getroffen!