België

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

Buitenreclame

Val op met ons ruime assortiment aan buitenreclame. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en kies het perfecte product voor jouw boodschap en doel!

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Het gebruik van buitenreclame biedt je de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillende momenten van de dag te bereiken. Ze zien jouw buitenreclame bijvoorbeeld tijdens het winkelen, op het terras of onderweg naar werk. In een wereld waar mensen blind worden voor online banners, is buitenreclame een uitkomst!
 • De potentie van een groot bereik
  Buitenreclame bereikt een groot publiek en bouwt onopvallend mee aan jouw merk. In tegenstelling tot reclame breaks op de radio, tv of internet, kan een hekwerkdoek of vlag niet worden uitgezet of overgeslagen.
 • Het afdwingen van aandacht
  Met buitenreclame hoef je niet op dezelfde manier te concurreren met andere type advertenties zoals online. Je claimt een eigen gebied en met een sterk ontwerp claim je ook meteen jouw doelgroep!
 • Het versterkt lopende marketing campagnes
  Vergroot het bereik van huidige marketing campagnes met buitenreclame. Herinner mensen aan de boodschap die online al te vinden is en verwijs ze door naar de advertentie! Zo is je campagne crossmediaal en versterken zowel de offline- en online marketingmiddelen elkaar.
 • Het kan een unieke beleving creëren
  Een sterke campagne is zoveel meer dan alleen woorden. Zorg ervoor dat je een visueel opvallend ontwerp gebruikt waar niemand omheen kan en een indruk achterlaat. Laat je creativiteit stromen bij het maken van jouw buitenreclame!

Buitenreclame laten bedrukken

Buitenreclame producten stelen de show en maken nieuwsgierig terwijl ze worden gepasseerd door potentiële nieuwe klanten. De creatie van deze naamsbekendheid is gunstig voor de groei van je bedrijf, aangezien mensen geneigd zijn in zee te gaan met bedrijven die ze kennen en herkennen. Zo zal jouw merk een directe relatie met de doelgroep creëren door constant in het dagelijkse leven op te duiken.

Steel de show met buitenreclame

Buitenreclame vormt vaak een eerste associatie van je merk met de producten of diensten die je aanbiedt. In een wereld die gedomineerd wordt door schermen, wordt de kracht van bedrukte buitenreclame vaak vergeten.

Zorg dat je een goede indruk maakt met de buitenreclame voor jouw bedrijf. Het belangrijkste om een uitstekende en winstgevende buitenreclame te hebben is zorg te dragen voor de kwaliteit van het drukwerk en de gebruikte materialen. Een overzichtelijk ontwerp, felle kleuren en hoge resolutie afbeeldingen zullen onmiddellijk worden opgemerkt. Dit zal je bedrijf een professioneel en gunstig imago geven bij klanten. Tenslotte zullen wij ervoor zorgen dat jouw buitenreclame geleverd wordt in de beste kwaliteit. Bij Drukzo staat kwaliteit altijd voorop!

Communiceer jouw boodschap in de buitenlucht en kies hét product dat aansluit bij jouw doel. Drukzo biedt alle soorten buitenreclame die je maar kunt bedenken. Bekijk onze borden en panelen voor langdurige promotie, zoals je bedrijfsnaam op de gevel plaatsen. Voor communicatie op korte termijn, zoals de aankondiging van evenementen of aanbiedingen, kies je voor spandoeken en banners. Kom luxueus voor de dag met onze buitenmeubels. Wil je een evenement promoten? Kies een opvallend product als skytubes! Als je een speciale gelegenheid wilt vieren zijn strandvlaggen daar perfect voor! En tot slot zijn stoepborden en stickers ideale buitenreclame om de zichtbaarheid van je lokale bedrijf te vergroten of klanten rechtstreeks naar je winkel te wijzen.

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

 • 31.01.2023

  Supersnel geleverd

  Supersnel geleverd: twee dagen vroeger dan voorzien. En zoals altijd prima kwaliteit.

  Cis Verboven
 • 31.01.2023

  Zeer goede kwaliteit

  Zeer goede kwaliteit, voor een zeer goede prijs. En daarbij ook nog heel snel geleverd!

  Chiro Jochim
 • 30.01.2023

  beste helpdesk ever

  Razendsnel, beste helpdesk ever, superbereikbaar, kwalitatief top!

  Jan Van de Moer
 • 29.01.2023

  Top service via de online helpdesk!!!

  Top service via de online helpdesk!!!

  Hanne
 • 28.01.2023

  Zeer vlugge levering

  Zeer vlugge levering. Top kwaliteit. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

  Stijn De Geest
 • 28.01.2023

  men wordt hier van begin tot het einde…

  men wordt hier van begin tot het einde goed begeleid . men heeft hier een zeer scherpe prijs voor het drukwerk wat voor ons als beginnende vereniging van groot belang is . ook heb je hier een goede kwaliteit van je drukwerk .

  KV. De Leutige Zwijntjes