Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Buitenreclame

Van ons blog.

Drukzo werd gelanceerd met één grote missie: waardoor het bestellen van drukwerk gemakkelijk is voor iedereen, overal. Uit onze eigen persoonlijke ervaringen kwamen we erachter dat het echt geen gemakkelijke taak was om drukwerk te bestellen, en daarom hebben we een blog gemaakt met nuttige en inspiratieartikelen & een YouTube channel gevuld met video's om je volgende printopdracht supergemakkelijk te maken!

De voordelen van buitenreclameborden voor jouw bedrijf

Het gebruik van buitenreclame bied je de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillende momenten van de dag te bereiken. Ze zien jouw reclame bijvoorbeeld tijdens het winkelen, op het terras of onderweg naar werk. Dankzij alle technologie is het mogelijk om met buitenreclame snelle conversies en verkopen te behalen, omdat een geïnteresseerde voorbijganger meteen op de smartphone kan shoppen.
Buitenreclameborden hebben verschillende voordelen, bijvoorbeeld:

De potentie van een groot bereik:

 • Buitenreclame bereikt een stuk groter publiek en bouwt onopvallend mee aan jouw merk. In tegenstelling tot radiospots of advertenties op internet, kan een hekwerkdoek of vlag niet worden overgeslagen.

Het afdwingen van aandacht:

 • Met buitenreclame hoef je niet op dezelfde manier te concurreren met andere type advertenties zoals online. Je claimt een eigen gebied en met een sterk ontwerp claim je ook meteen jouw doelgroep!

Het past binnen en sluit aan met je marketing campagnes:

 • Vergroot het bereik van huidige marketing campagnes met buitenreclame. Gebruik de huidige boodschap en ontwerp en schaal het naar een groot formaat. Op deze manier heb je zelfs meer ruimte voor de boodschap. Zo is je campagne crossmediaal en versterken zowel de offline- en online advertenties elkaar.

Het kan een unieke beleving creëren:

 • Een sterke campagne is zoveel meer dan alleen woorden. Zorg ervoor dat je een visueel opvallend ontwerp gebruikt waar niemand omheen kan en een indruk achterlaat.

Hoe pas je buitenreclame goed toe?

Reclameborden bieden je de optie om te communiceren met jouw klanten, waar ze ook zijn. Simpel en effectief, zo trek je de aandacht op exclusieve locaties. In een wereld waar de mensen blind worden voor online banners, zijn buitenreclameborden een uitkomst!

Dankzij offline- en online marketing campagnes, kun je jouw merk in de schijnwerpers zetten. Hoe meer mensen jouw buitenreclame zien, des te bekender en sterker wordt jouw merk. Op die manier kiest jouw doelgroep een stuk sneller voor jou als ze iets nodig hebben! Buitenreclame kan variëren van skytubes tot ballonnen, stoepborden en beachvlaggen – allemaal ideaal voor jou boodschap en doel. Gebruik bijvoorbeeld een spandoek voor een bedrijfsevenement, een strandvlag voor een informelere setting of een reclamebord om een onvergetelijke indruk achter te laten voor jouw winkel.

Kwaliteit bepaalt het success van buitenreclame

Buitenreclame komt voor in allerlei soorten en maten, maar wat een verschil zal maken is kwaliteit. Alleen met producten van kwaliteit kunnen een goede en blijvende indruk worden gemaakt, omdat de producten er na een tijdje nog steeds goed uit zien. Zo kunnen bijvoorbeeld de keuze voor kleur en ontwerp het verschil maken. Wat belangrijk is om te begrijpen is dat de kwaliteit van jouw reclame en marketing de indruk van jouw merk bepaalt! Bij Drukzo staat kwaliteit altijd voorop. Onze mogelijkheden stoppen niet alleen bij buitenreclameborden want wij hebben ruim 5000 producten in ons assortiment! Als het aankomt op buiten adverteren en opvallen, werken wij samen aan jouw zichtbaarheid!

Ondanks dat veel buitenreclameborden als een ouderwetse reclamemethode worden gezien, biedt buitenreclame veel voordelen. Behalve het feit dat buitenreclameborden goedkoop en gemakkelijk te produceren zijn, zorgen buitenreclameborden voor langdurige en grote publiciteit voor jouw bedrijf op elke plaats waar je ze plaatst. Outdoor advertenties maken mensen nieuwsgierig naar jouw bedrijf en versterken de aanwezigheid van jouw merk. Daarnaast creëert het ook een eerste associatie van je merk met de producten of diensten die je aanbiedt. Ook is het een geweldige manier om evenementen, aanbiedingen of nieuwe producten onder de aandacht te brengen. In een wereld die gedomineerd wordt door schermen, worden verschillende soorten buitenreclame vaak over het hoofd gezien. De subtiele, maar constante aanwezigheid van buitenreclame stempelt jouw merk in de harten en hoofden van potentiële klanten en klanten.

Vervang reclameborden en tv-spots om reclame te maken voor jouw bedrijf en probeer voor de verandering spandoeken, vlaggen, panelen of stoepborden. Ze zijn een stuk goedkoper en gemakkelijker te produceren, zodat je grote aantallen kan laten drukken. Ook zijn het goede aandachttrekkers van mensen op straat, wat potentiële klanten naar binnen zal brengen. Op lange termijn neemt de zichtbaarheid en herkenning van jouw merk toe naarmate mensen het logo, de kleuren en het ontwerp gaan associëren met jouw merk.

Spandoeken en banners zijn effectieve promotiemiddelen die je overal voor kunt gebruiken. Het gebruik van gepersonaliseerde banners om jouw stand te promoten, jouw producten of jouw bedrijf is veel duurzamer en bovendien kostenefficiënt. Het voordeel is dat de banners opnieuw te gebruiken zijn. Ze zijn groot genoeg om de aandacht van mensen te trekken, maar klein genoeg om op elk moment op te slaan, te vervoeren en op te hangen. Goedkope banners maken reclame betaalbaar, effectief en praktisch.

Andere efficiënte producten voor buitenreclame zijn vlaggen en strandvlaggen. Ze hangen vaak hoog en wapperen in de wind waardoor ze veel aandacht trekken. Ons assortiment vlaggen bestaat uit verschillende vormen en maten. De vlaggen en strandvlaggen zijn gelukkig gemakkelijk te transporteren en te monteren. Ze zijn ook duurzaam, omdat ze zijn gemaakt van wind- en regenbestendig materiaal.

Buitenreclame is dé betaalbare en effectieve manier van reclame maken, die je niet mag negeren. Je kunt zoveel doen met spandoeken en vlaggen als je zorgvuldig nadenkt over het ontwerp en waar je ze plaatst. Neem de tijd om meer te leren over wat je kunt doen met verschillende soorten buitenreclame en hoe je ze kunt gebruiken om je marketingdoelen te bereiken!
Trustpilot Banner
 • Het is altijd heel fijn om met Drukzo te werken. Goede prijs, super kwaliteit en zeer goede service. Gewoon TOP

  werner janssenswillen
 • Mooie kwaliteit, goede service en snel voor een gunstige prijs

  Chantal Leysen
 • I did a mistake on the adress i gave and they handled it super well for no extra cost, so thanks a lot!!

  lolam

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?